:: |
Autor |
Poruka |
petar23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 17
|
|
Devojke zanima me da li volite da vas tretiraju kao stvar dok vas j.bu i da li uzivate u grubom sexu
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa mislim da samo budale i one koje mrze samu sebe uživaju u grubom sex-u. Mislim to je čisti idiotizam. Ja brate više volim nježnost i nježne dodire prstićima i usnicama.
A grubost je glupost čista pa ni životinje nisu grube jedne prema drugima dok se pare.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Dajana024 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 1071 Mesto: DaLeKo....
|
|
O Boze.....da me tretira kao stvar....hm......pa nek onda uzme da jeb stvar,a ne mene.....mrzim grub sex!!!!
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam sta podrazumevas pod "tretiraju kao stvar" i pod "grub sex". Ako pricamo o nekom fizickom zlostavljanju tipa sado-mazo onda naravno da ne Ok je malo dirty talk i malo verbalnog bezobrazluka ali mazohisticki nastrojene ljude koji to vole zaista ne razumem...Zestok sex da, grub ne nikako
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Ne znam sta podrazumevas pod "tretiraju kao stvar" i pod "grub sex". Ako pricamo o nekom fizickom zlostavljanju tipa sado-mazo onda naravno da ne Ok je malo dirty talk i malo verbalnog bezobrazluka ali mazohisticki nastrojene ljude koji to vole zaista ne razumem...Zestok sex da, grub ne nikako |
potpisujem...volim zestinu
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Ja volim malo grubosti u sexu, da me uhvati za ruke, povuce za kosu kad je iza mene, ugrize, malo opali po dupetu...Ne trazim batine, tesku grubost, ali daj malo zara i slatke boli.
|
|
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Au samo Zilika i Shea razmisljaju ok! Pa sta fali da i mi muskarci damo sebi malo oduska, tipa samaranja po vasoj guzi? MOzete i vi nama da gricnete malo jace kao "slucajno".
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
Shea svaka cast.Malo spank - a nemoze biti na odmet,nego treba dati malo zara,a opet ne biti grub,jer devojke kao sto su vec rekle vise vole i preferiraju neznost...Malo jace gricnuti bradavice,i tako nesto da,ali ne sad da ubijesh boga u devojci da je sutash nogama
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Ne bih nikada dala da me tuče, ali malo grubosti da začini stvari...Sve u granici normale je ok! Ali da me tretira kao stvar - bože sačuvaj!
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | Ja volim malo grubosti u sexu, da me uhvati za ruke, povuce za kosu kad je iza mene, ugrize, malo opali po dupetu...Ne trazim batine, tesku grubost, ali daj malo zara i slatke boli. |
Bravo Shea Mogu samo da te potpisem
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | Ja volim malo grubosti u sexu, da me uhvati za ruke, povuce za kosu kad je iza mene, ugrize, malo opali po dupetu...Ne trazim batine, tesku grubost, ali daj malo zara i slatke boli. |
Naravno to malo za kosu i po guzi uvek je dobrodoslo, pa mora se malo biti nasty i dirty u krevetu (ili gde god), pa ko voli jos da mu sex bude kao da je u biblioteci...
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Shea je napisao/la sledeće: | Ja volim malo grubosti u sexu, da me uhvati za ruke, povuce za kosu kad je iza mene, ugrize, malo opali po dupetu...Ne trazim batine, tesku grubost, ali daj malo zara i slatke boli. |
Naravno to malo za kosu i po guzi uvek je dobrodoslo, pa mora se malo biti nasty i dirty u krevetu (ili gde god), pa ko voli jos da mu sex bude kao da je u biblioteci... |
Sta fali sexu u biblioteci ) Cak i tu moze da padne hardcore
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|