:: |
Autor |
Poruka |
lupy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 15
|
|
Muškarci podjelite svoje iskustvo!
Pripadnice lijepšeg spola: Šta vas pali? 8)
|
_________________ uživajte!! |
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Moj prika kako znati kad se svaka pali posebno ko kodirni ključevi od ovih novih automobila ,pa više neznaš kako bi zapalio .
Nema druge nego zapališ je oko ušiju pa vidi kako reaguje ,nema druge proobaj ...hehe
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
lupy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 15
|
|
Hvala na odgovoru! Sadašnjoj uši bas i nisu dobro mjesto, al snalazim se!
Zanima me općenito!
|
_________________ uživajte!! |
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Zezam se moraš sve i svašta proobati pa sta upali . Obično vole da strtaš sa kakviom malom pažnjom (ruže i sl.), zatim pićence,dobra spika(bla,bla,bla mora da bude vesela i zanimljiva,pa i humoristična),pa polako ka stvari obično počinje sa dodirima ali punim pažnje ali i žara pa ožeži care ajd sa srećom da te ne gnjavim znaš ti već kako treba ...hehe ..samo polako bez žurbe..
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa pokušaj pored tog grickanja uvceta i igre oko njega..recimo pokušaj s laganom igrom jezikom od uvceta po vratu do ramena..naravno grudi i stomak , prepone i ako ti to ne pričinjava nešto što je fuj probaj joj se s jezikom igrati po donjim usnicama
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Kada mi decko gricka uvo, ljubi grudi i kad me lizne dole...
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Meni je u trenutku do sexa
kada me decko zagrli s ledja, kada osetim njegov topao dah na vratu (uzgred, usi su mi slaba tacka zaista )
kada osetim njegove ruke svuda po telu...
I kada sve to protice sa nekom dozom spontanosti...
|
|
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
Moju dragu najvise pali kada joj sisem palceve na nogama, ali priznala je da je to pali od onog momenta od kada je pustila nokte na nogama posebno palac.nemoze da zamisli predigru bez toga a posle toga naravno zna se ludi sex
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
kod mi ljubi ledja i vrat....i kad osjetim neku divljinu u njemu,da bi me poderao u trenutku se pretvaram u divlju zvjerku :macka:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
ZNam ja molite Boga da nestane struja to uvek upali, barem meni
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
Ih.Jezik je cudo Pa ako neko od vas muskih ima piercing like me(nije da se hvalim ) onda to moze da postane veoma zanimljivo.ali tu su vrat,usi,grudi,pa cak i one usnice dole kako ste rekle dame stisak za guzu .A ti probaj malo i jezik da gurnes pa cesh da vidish koliko pali i da li pali.G tacku da ne spominjemo ovde,ima drugi topic za to...Al ne znam,cudo je veliko,kada se devojka uspava,nije skroz zaspala,ali drema,a ti je vatas za guzu,trljash joj gacice,i onda odjednom kad se napali kao gladni lav skoci na tebe.Probajte muski,a i vi devojke,mozda upali:) i ja sam imao isti nagon,kao da nisam mesecima ...
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Mene uvijek napali kada mi dečko dođe s leđa i počne me dirati po svuda i ljubiti vrat. A isto me jako pali lizanje i grickanje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|