:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ja trazih ovu temu da se izrazim , cini mi se da je bila ali sad je nema, ukoliko me moje oci ne varaju ...zato...
...pisite kako se osecate...inace i u ovom trenutku...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Uzasno me boli glava!!!!!i nisam nesto vesela....
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Osecam se nekako cudno,noga me boli,gips me zulja,otok ne prestaje. Zaista neki cudan osecaj.
|
|
|
|
|
|
coka-cmoka Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2005 Poruke: 1524 Mesto: Novi Sad
|
|
SUperishka!!!
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
umorno i prehladjeno
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
coka-cmoka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jan 2005 Poruke: 1524 Mesto: Novi Sad
|
|
Raspolozena 100%
|
|
|
|
|
|
NK CELIK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 182 Mesto: Zenica
|
|
osjecam se veoma nagodno za sve ,umoran jesam al mi nije prvi put ,tako da sam raspolozen za zezanciju, za sada.
|
_________________ Stanica puna, crveno-crna, Čelik se sprema na daleki put, pjesme se ore i baklje gore strusicemo stadion.! |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
osjecam se ispunjeno i happy :headbang: :headbang: :headbang:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
zabrinuto
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
kora79 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Odlicno bas sam happy!!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ovak..... :hello1: :dvasrca: :ILoveYou: :dvasrca: :plavusa: :dvasrca: :puzle: :dvasrca: :cmokcmok: :dvasrca: :letisrce: :dvasrca: :ljuuuubav: :dvasrca: :srculence: :dvasrca: :zagrljaj: :dvasrca: :love_u: :dvasrca: :redlips2: :redlips: :hearts: :hearts: :zagrljaj: :hearts: :hearts: :dvasrca: :padajucasrca: :dvasrca: :crveno: :dvasrca: :zadihani: :dvasrca: :srca: :dvasrca: :zadihani: :dvasrca: :drvo: :dvasrca: bas sam zaljuuubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|