www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Karaula....
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
glumac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Apr 2006
Mesto: SCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 3:05 pm    Naslov poruke: Karaula.... Na vrh strane Na dno strane

Ja bih stvarno voleo d ami neko odgovori,ako je gdledao film 'KARAULA",kakv je to film i da li ga vredi gledati...eto tako...pozzz!!!!!!!!!

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ja baš jučer bila navečer u kinu i pogledala film!!!!
film je dobar, bolji od Dva igrača s klupe, bolji od Što je muškarac bez brkova i bolji od Go west-a!
svajetujem ti da ga pogledaš, jer vrijedi, a i smiješan je...tema uopće nije loša!dakle-samo naprijed!Smile)

Kiki07
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 14, 2006 2:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam pogledala film.

Ima dobru zezanciju, mada su kraj stavili kao neki tragi end.

Onaj lik sto glumi splicanina, opasno dobro izgleda. Smile

mitric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2006
Mesto: Zrenjanin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 15, 2006 10:12 am    Naslov poruke: Karaula Na vrh strane Na dno strane

Ako se zelis malo odmoriti i nasmejati i cuti sta se desavalo NEKAD
obavezno pogledaj ovajk film

Holbyco
Slavonac
Slavonac

Godine: 56

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slobodno ga pogledaj, vjerujem da se neces pokajati. I sam sam bio skeptican
ali sad kada sam ga odgledao nije mi zao. Jedino zamjerka da su mogli smanjiti
tragediju na kraju.
Uzivaj

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 5:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Chim sam videla reklamu, pozelela sam da ga pogledam, sad kad chuh pozitivne komentare-jedva chekam, pa tju i ja podeliti sa vama svoje utiske Smile

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ga pogledao i mogu reci da je EXTRA, zdrav humor, dobro odabrani glumci i film koji ni u jednom trenutku nije dosadan. Svaka cast Rajku Grlicu na dobroj reziji, film koji definitivno morate pogledati. Wink

Citat:
"Da li svih pet država nastalih na prostoru bivše Jugoslavije mogu da se uključe u isti projekat bez da ih iko na to tera, ulože sopstveni novac i proizvedu nešto kvalitetno?
Ako je suditi po filmu "Karaula", koji je 22. marta premijerno prikazan u Beogradu, tako nešto je moguće - čak i kada sam film govori o uzrocima raspada nekadašnje zajedničke države."
Zoran Stanojević - BBC

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvi film posle raspada Jugoslavije, na kome rad udružuju ekipe iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, nosi naziv “Karaula”.

Scenario potpisuju hrvatski autori Ante Tomić i Rajko Grlić, a on je rađen na osnovu Tomićeve novele “Ništa nas ne sme iznenaditi”. “Karaula” je komedija o ljudima koji se igrom slučaja nalaze na pragu tragedije. Priča je smeštena u 1987. godinu, na makedonsko – albanskoj granici, tačnije u osmatračnici tadašnje JNA. Vojnički život je poremećen neobičnim okolnostima. Uvek pripiti poručnik Safet Pašić saznaje da je uhvatio polnu zarazu i zbog toga odlaže povratak kući. Da bi prikrio neprijatnu situaciju, bez razloga proglašava vanredno stanje, tvrdeći da se albanska armija sprema da napadne SFRJ. Vrlo brzo komedija poprima elemente tragedije i situacija se otima kontroli. Svakim danom poručnik sve više gubi vezu sa stvarnošću, a vojnici uvidevši pravo stanje, odlučuju da dezertiraju. U celoj toj haotičnoj situaciji, pojedinci pronalaze vreme čak i za ljubav.

U filmu igraju: Toni Gojanović, Sergej Trifunović, Emir Hadžihafizbegović, Verica Nedeska – Trajkova, Bogdan Diklić... Kompozitor muzike je Goran Bregović, a direktor fotografije Slobodan Trninić.

Film koji obavezno terba pogledati.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam DVD dobila ima već 5 dana ali nikako da ugrabim slobodna vremena da ga pregledam hehehe

Od onih koji su ga već pregledali čula sam da je film jako dobar i da ga uistinu vrijedi pogledati

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad... evo ja sam ga uporavo odgledao, nasao sam malo vremena... i ne znam sta da kazem... kraj filma mi se uopste ne svidja ali ni najmanje... ja bih sad Grlicu spusao pesnicu da ne bi 10 dana oko mogao da otvori..., a u pocetku film jeste bio smesan i sve to... ali kraj, nikako N I K A K O mi se ne svidja...

I jos nesto, hteo sam da slomim dvd ali eto, nisam jos, trazice mi da ga iskopiram... pa neka stoji jos malo.

Toliko o tom filmu od mene!

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NenadS je napisao/la sledeće:
Pa sad... evo ja sam ga uporavo odgledao, nasao sam malo vremena... i ne znam sta da kazem... kraj filma mi se uopste ne svidja ali ni najmanje... ja bih sad Grlicu spusao pesnicu da ne bi 10 dana oko mogao da otvori..., a u pocetku film jeste bio smesan i sve to... ali kraj, nikako N I K A K O mi se ne svidja...

I jos nesto, hteo sam da slomim dvd ali eto, nisam jos, trazice mi da ga iskopiram... pa neka stoji jos malo.

Toliko o tom filmu od mene!

Druze u zivotu nije sve smeh i zabava, pogotovu ne u situacijama koje su opisane u filmu pa je takav kraj i za ocekivati. Ovo je tragi komedija, koju su tako i predstavili u samoj reklamnoj kampanji pa je sve ovo jasno sto se na kraju desilo . Moje tople preporuke za ovaj film josh jednom, nema kajanja. Wink

nsdogblue
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se bas nesto i ne svidja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> Karaula.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon