:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Pozdrav djevojke
Ivinjavam se sto zavirujem kod vas, ali treba mi vas savjet i vasa pomoc.
Kako da zaprosim djevojku???
Imam par malih ideja, ali nisu bas romanticne
Unapred hvala
Bajadk
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
Evo jedne idejice
npr. izvedes je u neki fancy restoran..kad si zakazivao sto..dogovoris se sa kelnerom, da joj ubaci prstenu u casu, tj casa od sampanjca..i ona kad bude videla prsten ima, da se sokira i u tom trenutku obavezno idi na kolena i zaprosi je
e kad bi mene neko tako zaprosio..sigurno bih pristala..ali sve u svemu SRECNO..trebace ti SRECA
i naravno kad bih nesto ovakvo dobila
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
|
|
|
tyupou Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
ili ako ti se ne zuri u oglasnom prostoru u nekim novinama koje cita zakupi oglas i napisi: hoces li da se udas za mene ...? volim te najvise na svetu itd. + u priskaces kad procita sa prstenom
kad zavrsis kako god to da izvedes javi sta je bilo!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
a da odes na neku zivu svirku i prigrabis mikrofon, naravno sve u dogovoru s bendom,
i otpevas joj omiljenu pesmicu, ne znam kakve su ti glasovne mogucnosti ali verujem da ce ona znati da ceni, i nesto promuljas sa textom pesme, kleknes i zaprosis je na kraju....kroz pesmu nekako....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
E pa drage moje,...o kakvoj prosidbi sanjate, kako biste volele da se odigra, tj sta je to na sta bi ste "pale" odmah???
Neke devojke/zene sanjaju o 101 ruzi uz poruku "udaj se za mene", neke o dijamantskom prstenu od nekoliko karata, neke o njemu na kolenima dok drzi kutijicu s prstenom...a nekima je dovoljno jednostavno pitanje...
Ili za vas udate, podelite iskustva vasa, kako ste bile zaprosene...
Da vas cujem kako bi vi volele da vas vas muskarac zaprosi
|
|
|
ivana_I Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 62
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 100 Mesto: tamo di ljubav pociva
|
|
dovljno bi mi bilo da samo kaže da ne može bez mene živjeti i da želi ostariti samnom.....
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Spojila sam ove dve teme posto su slicne a ti Bajadk ovde citaj odgovore zenskog sveta, kako bi volele da budu zaprosene pa ti mozda neka ideja pomogne
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Idealan nacin.... Da to pitanje objavi na bilbordima pored kojih prolazim svaki dan... Hehe skromno, zar ne? Sta znam ja bih pala na to...
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
Bajadk javi nam kako si proshao i naravno kako si je zaprosio..bash me zanima
|
|
|
zh543bew2 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Sep 2005 Poruke: 205 Mesto: Sabac
|
|
ha ha, ovo mozda i nije bas najromanticnije, ali je blesavo. Uzmes kinder jaje, otvoris al oprezno i u onu malu kuticu ubaci prsten, pa ga ponovo zamotaj............al polako, nije tesko ako si strpljiv,prpvereno
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma bilo kako..samo neka dolazi iz srca..neka je jedinstveno..neka ne bude isfolirano i neka ne pokusava da imitira nikog..neka bude spontano i neka me oboi s nogu svjojm jednostavnoscu..nista vise
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|