www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bezanje od kuce
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~
::  
Autor Poruka
tascha
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Mar 2006

nepal.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 3:45 pm    Naslov poruke: Bezanje od kuce Na vrh strane Na dno strane

tinejdzeri i ostale pubertetlije..

Kad sam bila tinejdzerka sanjala sam o tome da pobjegnem od kuce...Jednom sam se cak i usudila, ali prevladao je strah i termin kod zubara koji sam imala uskoro zakazan...bilo mi je tad 16 ljeta...Ok nemamo jos tinejdjera u kuci, ali me bas interesira kako postupiti kada vam ker, sin kazu da ce pobjeci od kuce. Jedna mudra zena mi je rekla da kad mi to kaze smirenim glasom bez imalo ljutnje kazem Ok zlato evo tu su ti vrata i da joj otvorim. Jer ako to ne napravim da ce me ucjenjivati za vjeke vjekova.
otvoriti vrata i reci im da traze novu mamu i tatu jer da tako vise ne ide. ...ili im se pocet ulizivati u strahu da ne naprave neku glupost

lela17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 24 Mar 2006
Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jest to sve istina i meni je mama to napravila...samo obukla sam se i otišla nije me bilo 2 dana nazad...Onda me je zvala i rekla izvini da dodjem nazad kuči. I naravno da sam došla od tada ja i moji roditelji pazimo šta kažemo i koje gluposti pravimo izučilo nas je dobro!
Dosta tinjedjera pomisli na to da pobjegne iz kuče samo niko ne pomisli kde če da živi i kako če preživjeti dosta se jih vrati zbog toga kuči jer niko nemože vječno da živi kod kolegice ili kolega!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 03, 2006 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam isto pobegla jednom od kuce. Dana danasjeg patim zbog bola koji sam roditeljima tada nanela. Mogu samo da zmaislim kako im je bilo tada.Naravno, ja sam opravdanje za svoj postupak uspela da nadjem.Mada sada znam da to nikako nije smeo biti razlog. Jednostavno, nemojte to raditi svojim roditeljima.Nikako..kajacete se jednoga dana, ako ne pre, kada budete imali svoju decu, i onda kada budete sve radili i govorili iz najbolje moguce namere a deca vam okrenu ledja i pobegnu od vas.Sada mogu da znam koliko to moze da boli.I nikada to sebi necu oprostiti Rolling Eyes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 06, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije resenje u bezanju od kuce,mada u stvari i jeste kada je situacija u kuci neizdrzljiva,kada ima nasilja i sl.
U principu,treba sto vise razgovarati o problemu.Ali kao sto kaze pinkie-stvarno nemojte bezati od kuce jer to roditelje stvarno boli!

glumac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Apr 2006
Mesto: SCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da se to svima desilo barem jednom!Meni jeste,jer kada pocne nervoza u kuci onda morate da bezite negde da se ispraznite,i zato dolazi do toga!Mada opet na kraju roditelji su ti koji pate!To treba izbegavati ali kad MORA onda MORAAA! Very Happy

lelayyy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam htjela da pobegnem, cak sam spakovala i torbu, napisala oprostajno pismo i to je bilo to, nisam imala hrabrosti.

Ali onda nakon nekoliko mjeseci, sasvim slucajno tata je pronasao to pismo (ja sam potuno zaboravila za pismo i za bjezanje naravno)...

E mozete samo zamisliti kako sam prosla :bad-words:

sirenica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 11 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom sam pobegla od kuce, ali ne u onom klasicnom smislu, kako se to vec tumaci ( stavis ranac na ledja, pa put pod noge i gde te odnesu )... Imala sam 16 godina i vratila se sa zimovanja... moji su bili razvedeni vec 5 godina tada... Majka me docekala na vratima s pitanjem "sta si mi donela" ( iz Poljske ), sto me strahovito pogodilo, da me nije pitala ni kako sam ni da li sam umorna i gladna..!?
Sutra dan sam samo uzela svoj ranac, jos neraspakovan, i otisla kod oca, bez javljanja i poruke majci... Kasnije, kada me pronasla, nisam htela da se vratim kuci, ni na sve njene molbe i izvinjenja... Twisted Evil

Nije trajalo dugo, samo do kraja zimskog raspusta, dok nije pocela skola... Laughing ali je bilo poucno: mamino ponasanje nije se ponovilo nikada vise Wink

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam cesto pomislio na to, kako bih pobegao od problema al me uvek vrati ono pitanje "Ok necu biti kuci, A GDE CU BITI?" E to pitanje me uvek vrati u stvarnost... Zato i ako planirate da bezite prvo smislite 100% kombinaciju GDE CETE!

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada to ne bih uradila svojim roditeljima. NIKADA! Pa, nigde ne moze da bude bolje i sigurnije nego kod kuce! Svasta! Sve se da resiti razgovorom. Rolling Eyes Wink

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
Nikada to ne bih uradila svojim roditeljima. NIKADA! Pa, nigde ne moze da bude bolje i sigurnije nego kod kuce! Svasta! Sve se da resiti razgovorom. Rolling Eyes Wink

Ja se apsolutno slazem sa tobom. Ali kad je neko vec dovoljno prso da tako nesto uradi neka uradi pametno Smile

Pittsburgh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2005
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 19, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sve zavisi od toga kolik je dete i kakvo je.Ako je tvrdoglavo kao ja nece se nikad vratiti dok ga roditelji ne pozovu,a ako je normalno i razmislja osvojim postupcima slobodno mozes da mu otvoris vrata.

cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam za to,jer je tesko ziveti bez roditelja.Ja sam sa 18 otisla od kuce i znam kako je,ali nekad nemate izbora.Mislim da bi rotitelji trebalo da imaju bolju konverzaciju sa decom,pa do ovakvih stvari ne bi dolazilo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~ -> Bezanje od kuce Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon