:: |
Autor |
Poruka |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Izvinite sto upadam na zenski deo,ali to sad nije ni vazno.
Interesuje me sta vi (zenski deo forumske populacije) mislite o devojkama koje pocnu da se bave najstarim zanatom??
I da li mislite da od prostitutke moze biti verna zena???
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Citat: | I da li mislite da od prostitutke moze biti verna zena??? |
mozda da bude psihicki verna , al fizicki ne verujem
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
schtranga je napisao/la sledeće: | Citat: | I da li mislite da od prostitutke moze biti verna zena??? |
mozda da bude psihicki verna , al fizicki ne verujem | A sta mislis o njima kao zenama?? Da li bi mogla imati prijateljicu prostitutku??
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ranije sam ih pljuvala samo tako.....dok nisam shvatila da nikad ne treba osudjivati druge..
ali i dalje stoji moje licno misljenje da je to nesto najnize sto zena sebi moze da dopusti...
inace, mogla bih se druziti s njima, jer to ne dotice mene nikako, ali bi mi bilo uzasno krivo...zbog takvog nacina zivota....moje eventualno prijateljice....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
lela17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 163 Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)
|
|
La'Magia je napisao/la sledeće: | sta mislis o njima kao zenama?? Da li bi mogla imati prijateljicu prostitutku?? |
Pa mogla bi imati prostitutku za prijateljicu...samo možda ji nebi bila najbolja prijateljica jer bi ji uvjek bacala na nos što to radi da može bolji posao nači! Ako one tako izaberu da stvarno žele to...onda ko sam ja da kažem da ona nesmije to je ipak njihov život.
Ali svako žensko ima izbor dali to učini sebi ili ne...one koje imaju ponos,koje su pametne i vole same sebe to ne naprave a one druge to prave....i kako je več prije mene kazala jedna to je najniže što žensko može napraviti sama sebi sa tim se potpuno slažem!
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno da moze da bude verna zena.. p anijedna zena ne bi pocela da se bavi prostitucijom da nije na neki nacin,najcesce finansijski nacin naterana da radi takav posao...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
slazem se sa andrejicom...
Mogla bih imati prostitutku za prijateljicu ukoliko je karakterna i dobra osoba.
Verovatno bi mi ponekad bilo zao nje, zbog posla kojim se bavi...ali....
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | naravno da moze da bude verna zena.. p anijedna zena ne bi pocela da se bavi prostitucijom da nije na neki nacin,najcesce finansijski nacin naterana da radi takav posao... |
zasto mislis da nije u stanju da pronadje mnogo posteniji posao?
ako je "atraktivna" za taj posao, onda bi npr u butiku dobila posao bez problema....
da moze da bude verna, to je moguce samo u mislima....
ali ne govorimo sad o tome...
ja sam npr verna nekome u mislima i posle par godina od raskida, a imala sam veze i vezice posle njega....gde je tu vernost???
a da li bi iciji muz ili decko mirno prihvatio takvu situaciju?
|
" I know the way to fuck them all...."
Poslednja prepravka: dameski datum Ned Apr 02, 2006 12:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Slažem se totalno sa tim, da je to najniže šta žena može da uradi od sebe. Od toliko poslova u sadašnjem vremenu, što baš to? U Sloveniju dovode cure najviše iz Ukrajine, da kod nas u night klubovima zabave muškarce. I trebam da priznam: kad čuješ njihove priče stvarno je tužno. Žena ovde sa tim dobije toliko para, da može sebe i celu familiju u rodnom kraju da preživi. I tako je njih sve više kod nas. Al to nikako ne znači, da to podržavam i da se slažem s tim. Mislim, da svaka žena ima mogučnost, da od sebe napravi nešto bolje.
A što se tiče vjerne žene....možda ta žena nekad bude vjerna. Al pitam se: koji muškarac oženi takvu ženu? To su stvari, koje za moje pojme nikako ne mogu ostati tajne i sazna se to. I da sam ja muškarac - nikad u životu ne bih ni pomislila na nešto tako. Kako da ja sad spavam s tom ženom, koja je imala toliko i toliko muškarca pre mene? Koja provodila svoje dane samo u muškim rukama i nikad nije cjenila svoje telo i sebe? Jest istina, da nikad ne znaš koga češ dobiti, pa i za svoje cure/dečake, ne znaš sa koliko njih su spavali (što nije ni toliko bitno), al to za mene nije isto kao to, da znaš da je tvoja cura bila prostitutka. Tako nikako ne bih volela, nit mogla da živim sa tim.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Prvo nikad se ne zna koja i kolika muka ju je naterala da se bavi tim poslom
a drugo sto se tice vernosti, nece svako isto to da gleda
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
[quote="Gertruda"]Prvo nikad se ne zna koja i kolika muka ju je naterala da se bavi tim poslom
a sta TI mislis, koja to muka moze da bude da natera zenu, bas me zanima.....
|
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
lelayyy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 50
|
|
Ja mislim da nikoga ne treba osudivati i posteno mi je to kad kazu ja sam prostitutka to mi je posao i ne stide se toga a one druge su mi odvratne kao postene cure koje lezu sa svakim u krevet ali to ne naplacuju i ona one nisu BiiiiP
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|