:: |
Autor |
Poruka |
Summer Girl Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 2353 Mesto: Beograd
|
|
Zanima me koji se kod vas problemi javljaju prilikom kupovine- da li je to kvalitet,cena, los izbor,modeli,konfekcijski brojevi,ili nesto drugo?
Meni licno,izmedju ostalog,smeta sto je u skoro svim radnjama ista roba,
pa je pola grada isto obuceno... I td...
Vasa iskustva?
|
_________________ Hey.. I like it like this,I like it like that... |
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Kod mene svakako dođe do problema kad kupujem farmerke....nigdje da dobijem tako duge ko što trebam. Majke mi ne znam više zar na svetu stvarno žive same male žene, il svi misle da ako je žena visoka, nije baš i mršava i nikad u štiklama. A sa drugim stvarima......ne sviđa mi se baš sve, a kad mi se nešto sviđa obavezno prvo pogledam koliko košta. Ako nij preskupo, uzmem.
|
|
|
|
|
|
Summer Girl Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 2353 Mesto: Beograd
|
|
I vecina modela je za zene sa sirim kukovima... Gotovo-kao da postoji samo jedan tip zenske gradje?!
|
_________________ Hey.. I like it like this,I like it like that... |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
i kod mene je problem s farmerkama nikako da nadjem duge
|
|
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
ma kod mene ono uvek sto zelim nema broja ili je u nekoj uvrnutoj boji
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
moje iskustvo..isuvise sam visoka za svoj konfekcijski broj..ako nadjem nesto da mi odgovara u struku prekratko je...ako nadjem dovoljno dugacko, gore je kao camac siroko....ili pak oni modeli za zgoljave manekenke...gore jedva udjem a dole se vuce po zemlji..kineska je moda i konfekcija izopacila sve..to me izludjuje
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
najveci mi je problem sto svaka radnja ima istu skoro garderobu... pa svi na ulici izgledamo kao uniformisani... volim da se razlikujem i da kupujem ono sto se meni svidja,ali to tesko nalazim.... isto imam problem kad kupujem farmerke gore udjem lepo a vuce se sve po podu nogavice....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Moj jedini problem su pare! Mislim da niko ne moze da napravi, koliko meni treba!
Inace drugih problema nemam. Garderobu ne kupujem gde i pola grada, pogotovo ne u Beogradu, u kom ima bukvalno za svakoga nesto, samo u zavisnosti od kolicine novca. Drugo i to sto imam a sto ima i "pola grada" ja ne nosim i ne kombinujem isto kao ostale, vec imam neki svoj fazon i stil, pa to na meni nikako ne deluje kao uniforma. Kod nasih devojaka je najveci problem nedostatak ideja. Tako da nije problem u radnjama, vec u idejama. Nije mi problem ni broj koji nosim. Jedini problem mi je bio sa farmericama i pantalonama jer imam prilicno duge noge, pa su mi pantalone dobre u struku, ali kratke. Ali sam i to resila, nasla sam par firmi koje rade modele za nasu gradju, tako da sam se i tog problema otarasila! Tako da, jedino jos da razresim gde da nadjem masinu za stampanje novca i svi problemi reseni! 8)
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pet Jul 21, 2006 12:42 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Kod nas ima sve veci broj dobrih radnji, ali.... Zasto uvek postoji neko ali? Samo da je love....
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
smeta mi sto danas sve djevojke izgledaju loše kopije........sve su iste i obuceno i kosa i ponasanje kopiraju i sve.......najljepše je biti samo svoj........a i pare su problem nikad koliko god jih imali nije dosta....
|
|
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
Nervira me to sto sva garderoba ima brdo sljokica i perlica,sve je nakindjureno i retko moze da se nadje nesto lepo,a skroz obicno
|
|
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
Summer Girl je napisao/la sledeće: | Zanima me koji se kod vas problemi javljaju prilikom kupovine- da li je to kvalitet,cena, los izbor,modeli,konfekcijski brojevi,ili nesto drugo?
Meni licno,izmedju ostalog,smeta sto je u skoro svim radnjama ista roba,
pa je pola grada isto obuceno... I td...
Vasa iskustva? |
potpisujem.... ali mozes naci dobar izbor, kvalitet, borjeve i naravno cijenu, na nekim mjestima... ja najvise kupujem u Italiji ili Turskoj... isplati se otici na vikend avionom do Istanbula ili do Trsta.... pokusajte... nije skupo!
|
_________________ I drive these scrubbers crazy
I do it on the daily
They treat me really nicely
They buy me all these ice-ys
Dolce&Gabbana
Fendi and then Donna
They say they love my ass 'n
Seven Jeans True Religion
I say no but they keep givin |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|