www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problemi u kupovini
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> ~ Arhiva - Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Summer Girl
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 11:17 pm    Naslov poruke: Problemi u kupovini Na vrh strane Na dno strane

Zanima me koji se kod vas problemi javljaju prilikom kupovine- da li je to kvalitet,cena, los izbor,modeli,konfekcijski brojevi,ili nesto drugo?

Meni licno,izmedju ostalog,smeta sto je u skoro svim radnjama ista roba,
pa je pola grada isto obuceno... I td...

Vasa iskustva?

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene svakako dođe do problema kad kupujem farmerke....nigdje da dobijem tako duge ko što trebam. Majke mi ne znam više zar na svetu stvarno žive same male žene, il svi misle da ako je žena visoka, nije baš i mršava i nikad u štiklama. A sa drugim stvarima......ne sviđa mi se baš sve, a kad mi se nešto sviđa obavezno prvo pogledam koliko košta. Ako nij preskupo, uzmem.

Summer Girl
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 16 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I vecina modela je za zene sa sirim kukovima... Gotovo-kao da postoji samo jedan tip zenske gradje?! Shocked

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 5:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i kod mene je problem s farmerkama nikako da nadjem duge

ELENA VUKOVIC
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Okt 2004
Mesto: Zlatna Sredina

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kod mene ono uvek sto zelim nema broja ili je u nekoj uvrnutoj boji

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moje iskustvo..isuvise sam visoka za svoj konfekcijski broj..ako nadjem nesto da mi odgovara u struku prekratko je...ako nadjem dovoljno dugacko, gore je kao camac siroko....ili pak oni modeli za zgoljave manekenke...gore jedva udjem a dole se vuce po zemlji..kineska je moda i konfekcija izopacila sve..to me izludjuje

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najveci mi je problem sto svaka radnja ima istu skoro garderobu... pa svi na ulici izgledamo kao uniformisani... volim da se razlikujem i da kupujem ono sto se meni svidja,ali to tesko nalazim.... isto imam problem kad kupujem farmerke gore udjem lepo a vuce se sve po podu nogavice....

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj jedini problem su pare! Very Happy Mislim da niko ne moze da napravi, koliko meni treba! Very Happy
Inace drugih problema nemam. Garderobu ne kupujem gde i pola grada, pogotovo ne u Beogradu, u kom ima bukvalno za svakoga nesto, samo u zavisnosti od kolicine novca. Drugo i to sto imam a sto ima i "pola grada" ja ne nosim i ne kombinujem isto kao ostale, vec imam neki svoj fazon i stil, pa to na meni nikako ne deluje kao uniforma. Kod nasih devojaka je najveci problem nedostatak ideja. Tako da nije problem u radnjama, vec u idejama. Nije mi problem ni broj koji nosim. Jedini problem mi je bio sa farmericama i pantalonama jer imam prilicno duge noge, pa su mi pantalone dobre u struku, ali kratke. Ali sam i to resila, nasla sam par firmi koje rade modele za nasu gradju, tako da sam se i tog problema otarasila! Tako da, jedino jos da razresim gde da nadjem masinu za stampanje novca i svi problemi reseni! Laughing 8)

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pet Jul 21, 2006 12:42 pm; ukupno izmenjena 1 put

ILIMAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 27 Jan 2006
Mesto: Najlepsi grad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod nas ima sve veci broj dobrih radnji, ali.... Zasto uvek postoji neko ali? Samo da je love....

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

smeta mi sto danas sve djevojke izgledaju loše kopije........sve su iste i obuceno i kosa i ponasanje kopiraju i sve.......najljepše je biti samo svoj........a i pare su problem nikad koliko god jih imali nije dosta....

medonja89
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nervira me to sto sva garderoba ima brdo sljokica i perlica,sve je nakindjureno i retko moze da se nadje nesto lepo,a skroz obicno

Sexy_Amy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Wien-Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 30, 2006 2:17 pm    Naslov poruke: Re: Problemi u kupovini Na vrh strane Na dno strane

Summer Girl je napisao/la sledeće:
Zanima me koji se kod vas problemi javljaju prilikom kupovine- da li je to kvalitet,cena, los izbor,modeli,konfekcijski brojevi,ili nesto drugo?

Meni licno,izmedju ostalog,smeta sto je u skoro svim radnjama ista roba,
pa je pola grada isto obuceno... I td...

Vasa iskustva?

potpisujem.... ali mozes naci dobar izbor, kvalitet, borjeve i naravno cijenu, na nekim mjestima... ja najvise kupujem u Italiji ili Turskoj... isplati se otici na vikend avionom do Istanbula ili do Trsta.... pokusajte... nije skupo!

They buy me all these ice-ys
Dolce&Gabbana
Fendi and then Donna

They say they love my ass 'n
Seven Jeans True Religion
I say no but they keep givin

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> ~ Arhiva - Moda i lepota ~ -> Problemi u kupovini Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon