:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
evo nekih "saveta"
1. Spremaj da mu kazes sve sta mislis o njemu.
2. Ako krene da se pravda okreni se i zalupi vrata kako bi video tvoju mrznju prema njemu.
3. Vezbaj da mu opalis samarcinu kakvu nikad nisi opalila.
4. Ako nadje devojku gledaj da imas nekog slatkog decka koji ce ti pomoci da ga pravi ljubomornim.
5. I ako si mnogo tuzna zbog njega trudi se da se to nevidi jel ce biti veliki BLAM.
A sta vi uradite kad vas ostavi.......
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Poslednja prepravka: Charmed datum Sub Sep 03, 2005 10:26 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Nebih patila jer pametni uvek imaju rezervu za nedaj boze
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Prebacih temu u z.kutak posto vidim da je samo za devojke
Sta radim kad me ostavi? Pa bolje pitanje bi bilo sta sam radila,jer mi se to bas davno nije desilo,nikad nisam dozvoljavala sebi da on vidi koliko mi je tesko i koliko patim,bilo je svasta,najgore sto sam uradila,napila se sa drustvom,razbila flasu i urezala prvo slovo njegovog imena na ruci
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
nije mi se to nikad ( jos) desilo, a ne bih ni volela...al ako se , ne-daj-boze desi, sredila bih nesto...
ja ne bih bas primenila tvoje savete, Dado !
moja savrsena "osveta" bi bila :
1.poljubis njegovog najboljeg druga pred njim;
2. pravis se da ga ne poznajes i nikada ga nisi videla u zivotu ...
ponos, pa to ti je ....
ps. sa ove 2 stvari ce sigurno da proradi muska sujeta, dok samari i razgovor ne vrede, ne mogu tako da "pecnu" kao sujeta
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Placem i placem
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nije mi se desilo,al kad bi se desilo....zasto da placem za kretenom! ma jaja i onaj produzetak bi mu otkinula!
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ijao....ima vas i agresivnih...uhh
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
hajde da se malo vratimo na temu...zilika svoje privatne poruke ubuduce salji pp-om
|
|
|
ATAJLO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 69
Datum registracije: 02 Nov 2004 Poruke: 147 Mesto: Cacak
|
|
Evo, ja se vraćam na temu.
Prvo sam pročitala šta ste napisali.
A ja...
Niti bih ga šamarala, nit' mu najboljeg druga ljubila, rezervu ako bih u tom trenutku imala, čemu onda pitanje i ko mi je on, dakle, ne postoji rezerva, postojao je on, prevario me; ni ta varijanta da se "pravim" da "nije mi ništa, nije mi ništa" nije mi nešto bliska.
Razišli bi smo se, i, naravno da mi ne bi bilo svejedno, ali, niti bih se raspitivala sa kim je to uradi, niti bih više za njega pitala, i pokušala bih da što pre sve zaboravim.
Ništa dramatično, ništa skandalozno, ništa sa posledicama po njega, a sa pokušajem da bude što manje posledica za mene.
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
Zvoncicaa je napisao/la sledeće: | nije mi se to nikad ( jos) desilo, a ne bih ni volela...al ako se , ne-daj-boze desi, sredila bih nesto...
ja ne bih bas primenila tvoje savete, Dado !
moja savrsena "osveta" bi bila :
1.poljubis njegovog najboljeg druga pred njim;
2. pravis se da ga ne poznajes i nikada ga nisi videla u zivotu ...
ponos, pa to ti je ....
ps. sa ove 2 stvari ce sigurno da proradi muska sujeta, dok samari i razgovor ne vrede, ne mogu tako da "pecnu" kao sujeta |
ps.2. ja sam ovo pod br. 1 navela kao salu malu , a sigurno bih uradila ovo pod br. 2 !
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
rosel Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 71
|
|
Nikad nije lako,uvek makar malo boli.
Ali davno proslo je vreme kada je zaista bolelo.Iskustvo cini svoje, uvek se nadje neko ko zeli da "utesi", i normalno utehu i prihvatris i shvatis da je nova prilika cak sta vise bolja....
|
|
|
|
|
|
jelena-2 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 12 Nov 2004 Poruke: 71
|
|
bas tako rosel, i ti njega prevaris i 1:1. uvek ima onih koji zasluzuju tvoju ljubav i paznju, samo se treba osvrnuti oko sebe.......
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|