www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moje srculence na 12. spraticu
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Doktor
~Sanjicino*slculence~
~Sanjicino*slculence~

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 9:23 am    Naslov poruke: Moje srculence na 12. spraticu Na vrh strane Na dno strane

@sanjica_021

Kad se samo setim kako smo se upoznali. Bilo je "svega" i "svacega" u nasim porukama, a danas smo postali (to cu ti napisati na MSN-u) 8)

Postala si deo, mog zivota i mene... Kad bih imao dovoljno reci da opisem kako sam sretan sto te poznajem, kako me tvoje prijateljstvo i sva tvoja (prijateljska) ljubav cini sretnim, rado bih to stavio u reci, ali sam slab na recima kada su vazni i dragi ljudi u pitanju.

Vojim te beskrajno srculence moje Embarassed , i kada bi se celi svet okrenuo protiv tebe, i prestali svi da veruju u tebe, da te vole i imaju veliko misljenje o tebi, ne zaboravi da imas nekog ko svoje misljenje nikada nece promeniti o tebi- Imas jedno malo pilence (hihi)! Bila si i ostajes andjelak u mojim ocima ....

Eto sta jedan "ludak" pise u poruci gde joj nije mesto Rolling Eyes

E daaaaa, ode moje srculence na 12. spratic, polako pocinje da mi se odaljava ali mi nece pobeci daleko, pratim je kao senka Razz

Srculence, zelim da napises jos puno, puno, puno postova i da nam ostanes vesela kao do sada Very Happy

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srdacna cestitka i od mene Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene samo napred Braaaaavvvvoooo Mr. Green

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje i od mene Razz Wink

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast, bravo Sanjice =D> =D> =D> !!! Wink

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zeno
najludja i najdraza,sa najzaraznijim smehom!
Primi najiskrenije cestitke od "suparnice"
Very Happy

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veliki pozdrav i od mene.............pridruzujem se lekicevim cestitkama...... Very Happy Very Happy Very Happy

Love don't let me go

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridruzujem se cestitkama, da napises jos punoooo, punoooo postova iii...da naucis da igras ne ljuti se covece Laughing Razz

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima. Smile Ovo je bas bilo tesko Laughing

@Doktore, smajlic govori vise od reci Wink :322:

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Primi cestitke i od mene. Sve najbolje u daljem radu.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 60

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daca reče ženo sa najzaraznijim smehom , a ja dodajem zelenooka lepotice i plava djavolice, sam bog te je poslao i odredio da si tu sa nama tu i ostani sa svima nama, jer nam trebaš.
Usput hvala ti što si spremna da bez razlike svakom nesebično priskočiš u pomoć,ali i da kritikuješ kad treba , da se nasmeješ i da se zafrkavaš kad je vreme za to itd.
Tvojih 12000 ( pa to je vrednije nego mojih 100000 hiljada poruka),ako računamo sav tvoj rad na radiu na sajtu i još verovatno pored toga mnogo toga ....
Plavi andjelu (nadam se da se nisi u medjuvremenu prefarbala) čestitam ti za velikih 12000
i zelim ti još bezbroj poruka na našem sajtu. Smile

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama...Wink I izvinjavam se na kasnjenju...Wink zelim ti sve najbolje i da se jos dugo druzis sa nama ovde...Wink I da ostanes luda koliko i sada...:lolj:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moje srculence na 12. spraticu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon