:: |
Autor |
Poruka |
red_devil Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330
|
|
Prednja ili zadnja vuca, sta je po vama bolje i zasto?
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Prednja!
Navika sam na prednju, mada se dobro snalazim i sa zadnjom. I normalno u pitanju je stabilitet i koliko mjesta ima u autu.
|
|
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
uvjek sam za zadnju vucu a moze i 4x4
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Uvek zadnja vuca zabavnija za voznju itekako
Kad bi poredili dva identicna automobila po tezini i kilazi, jedan prednji pogon a drugi zadnji, zadnji pogon bi imao daleko bolji start!
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Tokom izbegavanje necega na ulici, se zadnja vuca mnogo bolje pokazala nego prednja vuca. Pogotovu u kombinaciji sa kontrolom trakcije i stabilnosti, je zadnja vuca idealna stvar. Jedino 4x4 je bezbednije. A zadnja vuca je startnija nego prednja i 4x4.
Za mene zadnja...
Pogledajte sledece:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7779894845558014372&q=top+gear
|
|
|
Chadjo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 154 Mesto: Novi Sad
|
|
Za prosecnog vozaca je mnogo bolja prednja vuca pogotovo po klizavom drumu ili ne daj boze zaledjenom dok je zadnja vuca kao stvorena za one sa sportskim duhom koji vole da krivinare malo!
|
|
|
|
|
|
domacin99 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 116
|
|
za sportsku voznju i ludiranje zadnja vuca.prednj vuca je bolja za normalnu voznju pogotovo u zimskim uslovima
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Idealno za zimu nije prednja vuca, vec 4x4 (sobzirom da bude 50%-50%).... da se razumemo.
|
|
|
3bunj Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Feb 2006 Poruke: 86
|
|
ko zna vozit njemu je zadnja savršenstvo. kome auto bježi po cesti taj bježi i od zadnje vuče
|
|
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Zadnja vuca u svakom slucaju,samo ne zimi.kola sa zadnjom vucom su stabilnija po suvom i voznja je mnogo dinamicnija.Ko ne umije vozit dobro za njega je svakako prednja vuca i auto od 1100 ccm...BMW ostaje vjeran zadnjoj vuci,a njegovi modeli su generalno vrlo stabilni,takodje prednost dajem zadnoj vuci kod jacih kola,jer prednja vuca ima dostra problema sa prenosenjem vece snage na podlogu i vise proklizava...
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
boki82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Avg 2005 Poruke: 20
|
|
ja mislim prednja imas vise kontrole
|
|
|
|
|
|
popsrle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79
|
|
Bicu kratak buducnosy je quatro.Znaci i prednja i zadnja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|