www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

knjiga koju nikako da zavrsite
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 12:36 am    Naslov poruke: knjiga koju nikako da zavrsite Na vrh strane Na dno strane

Da li vam se desava da iznova i iznova pokusavate da procitate neku knjigu, ali vam se bas ne da? Koju? Zasto?

Ja po ko zna koji put odustajem od citanja Umberta Eka i "Imena ruze". Ne mogu da odmaknem dalje od stote strane.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro pitanje...desava mi se da pocnem citanje jedne knjige,u medjuvremenu naletim na nesto zanimljivo i posle toga od ove prve nema nista Confused
Tako nikada do kraja nisam procitala "Sidartu" i " Petu goru"....zasto-nemam pojma Rolling Eyes ,nisam ni pokusavala da nastavim..mozda cu jednoga dana krenuti iz pocetka Wink

pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dejvid Koperfild,procitao sam 20 stranica,ali uvjek nesto iskrsne i potpuno zaboravim na knjigu,evo bas sad si me podsjetila da treba da je procitam Very Happy ,najvise zbog faxa,ali tu su i druge stvari koje mi potpuno skrenu misli sa kjnige koju citam,ali to najvise traje 5 -7 dana,ali posle nadjem vremena da nastavim sa citanjem

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biografija despota Stefana. Vec pola godine se mucim snjom. Pored nje sam procita masu knjiga, ali nju ne mogu.

Zoii
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2006
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno nikako da zavrsim sa Dervis i smrt. Malo smara.

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh Nastasenjka bas si me pogodila, vec 3-4 put pocinjem Great Gatsby ali bre neide vise od 50te stanice pa to ti je. a svi kazu da je knjiga predivna. A meni neprivlaci paznju nikako. Lici mi na obican ljubavni romancic bar onih 50tak stranica. Ko zna dal sam u pravo.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra staklenih perli od Hesea, to mi je jedino ostalo jer sam sve njegove knjige zgutala u jednom dahu, ali za ovo mi treba vremena i koncentracije i mir i tisina

" I know the way to fuck them all...."

Pittsburgh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 19 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nikako da zavrsim Ognjenu kapiju.Citam je po treci put i prekinuo sam je zbog "Zahira".Sto se tice Ogenjene kapije knjiga je stvarno dobra,ali ne ide.

Artemis Faul
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pocinjao sam dva puta "Stepskog vuka" i ne mogu da se odlepim od 30 stranice. Nije mi jasno zasto, posto mi je Hese odlican, a moj drug je ovu knjigu procitao za dva dana i rekao da je extra.

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 21, 2006 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Sofijin svet" - koliko god je svi hvalili, mene je smorila maximalno i odustala sam. Nisam ja za takvu filozofiju... Wink Confused

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno je to knjiga ,,Znakovi pored puta''. Rolling Eyes
Jednostavno me neprivlaci ta knjiga a teram sebe da je procitam i onda neide.

mistyque_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

povratak filipa latinovicza. ne mogu je završiti jer je grozno dosadna..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> knjiga koju nikako da zavrsite Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon