:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa svakako im poslusam misljenja... sa nekima se slazem sa nekima ne....
ali uglavnom da
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
imam sjajno drustvo na faxu (da li se i to racuna?)...vrlo brzo smo postale nerazdvojne...ima par ljudi koje ne podnosim, ali se trudim da budem ljubazna i prema njima
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Gledam da na poslu ostanem poslovno. Znaci, sa kolegama sam u dobrom odnosu - poslovno. Ne dopustam da mi se obracaju sa ti. To vam ostavlja mesta za vise odstojanja i "respekta". Samim tim necete biti "involvirani" u razne privatne razgovore i intrige na radnom mestu, tako necete biti ni u situaciji da vam se stvara nepotrebni stres, prozrokovan raznim ogovaranjem i "mobbing-om". Tako gledano ne dajete previse povrsine za raznorazne napade sa strane vasih "voljenih" kolega. Po meni je to najbolji nacin da sa kolegama imam plodan rad i dobro slaganje. Pokusavam da privatnost i rad striktno razdvojim.
|
|
|
|
|
|
Alexa985 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2004 Poruke: 89 Mesto: Nepoznata lokacija, negde izmedju jave i sna, u zemlji racunara, video igara, piva i lepih devojaka
|
|
Trudim se... Mada i ako ima problema nisu do mene...
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Zanimljiva tema... Ovako...prema kolegama se trudim da se odnosim sa postovanjem,da uvek budem fer i da ostvarijem jedan lep kolegijalan odnos...za mene lep kolegijalan odnos ne znaci samo postovanje,nego i saradnja i medjusobno pomaganje...posto su uglavnom svi stariji od mene,a samim tim i iskusniji,prema njima se postavljam sa duznim postovanjem,uvek se trudim da budem prijatna i otvorena za komunikaciju...nikada nisam imala problema sa koleggama/koleginicama i nadam se da necu...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Mirel123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 219
|
|
Jos uvijek ne radim, ali sam u bilo kojim poslovima sa kolegama u super odnosima
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
odnosi su vecinom profesionalni i nema nikakvih problema. Poslije posla - svako svojim putem
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
pa uglavnom su dobri - naravno, uvek ima izuzetaka, ali ja nisam tip da trpim dvolicnost,tako da takve osobe odmah marginalizujem i posle sve lepo funkcionise sa ostalima
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
mrvkayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 59 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da se slazem, ali postoje oni kojima je nemoguce dokazati nesto. Krenu u neku diskusiju i nedaju da se cuje i druga strana, takve je bolje izbegavati kao sagovornike.
|
|
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Kod mene u firmi kao i u drugim firmama postoje dobri ljudi i naravno budale nedokazane. Redovno vodim rat sa onima koji puše u kancelariji ali neću još dugo 1.marta stupa novi zakon o pušenju...
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
ekipa mala ali odabrana. svi smo nesvršeni studenti, upisali isti fakultet, iste godine, prve dve godine išli zajedno na predavanja pa posle kud koji mili moji, ali se skupismo svi u istoj firmi i super nam je.
1šev VS 6kolega - teško njemu s nama.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|