www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se slazete sa kolegama na poslu?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 5:18 pm    Naslov poruke: Da li se slazete sa kolegama na poslu? Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Smile Sad ???

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa svakako im poslusam misljenja... sa nekima se slazem sa nekima ne....
ali uglavnom da Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam sjajno drustvo na faxu (da li se i to racuna?)...vrlo brzo smo postale nerazdvojne...ima par ljudi koje ne podnosim, ali se trudim da budem ljubazna i prema njima

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledam da na poslu ostanem poslovno. Znaci, sa kolegama sam u dobrom odnosu - poslovno. Ne dopustam da mi se obracaju sa ti. To vam ostavlja mesta za vise odstojanja i "respekta". Samim tim necete biti "involvirani" u razne privatne razgovore i intrige na radnom mestu, tako necete biti ni u situaciji da vam se stvara nepotrebni stres, prozrokovan raznim ogovaranjem i "mobbing-om". Tako gledano ne dajete previse povrsine za raznorazne napade sa strane vasih "voljenih" kolega. Po meni je to najbolji nacin da sa kolegama imam plodan rad i dobro slaganje. Pokusavam da privatnost i rad striktno razdvojim. Wink

Alexa985
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2004
Mesto: Nepoznata lokacija, negde izmedju jave i sna, u zemlji racunara, video igara, piva i lepih devojaka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trudim se... Smile Mada i ako ima problema nisu do mene... Wink

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 19, 2006 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljiva tema...Wink Ovako...prema kolegama se trudim da se odnosim sa postovanjem,da uvek budem fer i da ostvarijem jedan lep kolegijalan odnos...za mene lep kolegijalan odnos ne znaci samo postovanje,nego i saradnja i medjusobno pomaganje...posto su uglavnom svi stariji od mene,a samim tim i iskusniji,prema njima se postavljam sa duznim postovanjem,uvek se trudim da budem prijatna i otvorena za komunikaciju...nikada nisam imala problema sa koleggama/koleginicama i nadam se da necu...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Mirel123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos uvijek ne radim, ali sam u bilo kojim poslovima sa kolegama u super odnosima Wink

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odnosi su vecinom profesionalni i nema nikakvih problema. Poslije posla - svako svojim putem

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa uglavnom su dobri - naravno, uvek ima izuzetaka, ali ja nisam tip da trpim dvolicnost,tako da takve osobe odmah marginalizujem i posle sve lepo funkcionise sa ostalima Very Happy

mrvkayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 20 Feb 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da se slazem, ali postoje oni kojima je nemoguce dokazati nesto. Krenu u neku diskusiju i nedaju da se cuje i druga strana, takve je bolje izbegavati kao sagovornike.

N_E_R_O_N
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: B_E_O_G_R_A_D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene u firmi kao i u drugim firmama postoje dobri ljudi i naravno budale nedokazane. Redovno vodim rat sa onima koji puše u kancelariji ali neću još dugo 1.marta stupa novi zakon o pušenju...

stankowsky
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ekipa mala ali odabrana. svi smo nesvršeni studenti, upisali isti fakultet, iste godine, prve dve godine išli zajedno na predavanja pa posle kud koji mili moji, ali se skupismo svi u istoj firmi i super nam je.

1šev VS 6kolega - teško njemu s nama.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Da li se slazete sa kolegama na poslu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon