:: |
Autor |
Poruka |
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Znali neko kako se moze ubrzati Internet konekcija, preko nekog programa
Ajde javite mi ako znate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala za link evo sad ga isprobavam
|
|
|
|
|
|
msurovy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88 Mesto: Backi Petrovac
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Ni jedan program ne moze da ubrza konekciju jer ona zavisi iskljucivo od servera i vrste vase konekcije a ne od ne znam ni ja kakvih programa i tako dalje...
Tako da programi tipa DAP, Flesh Get i tako dalje ne ubrzavaju skidanje programa, ne skidaju ga vecim protokom nego pretraze dal ima jos negde isti taj fajl na internetu i ako ga nadju skidaju ga s 2 ili vise razlicitih servera i tako ne cepaju jedan koji mozda nije 100% free vec uzimaju s vise i tako samo dobijate full iskoriscenje vaseg protoka!
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala vam puno i to je tacno
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Ubrzajte surfovanje
Internet na steroidima
Na Internetu možete naći hrpu programa koji vam nude brže spajanje i učitavanje programa te web stranica i u pravilu gotovo nikada nisu besplatni. Svi obećavaju veliko ubrzanje bez obzira koji tip veze koristili; običan modem, ISDN vezu ili neki novi, još brži način spajanja na Internet.
Osetno ubrzanje možete postići malom ispravkom registry ključa. Pokrenite Regedit i potražite ključ koji se nalazi na sledećem mestu: HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows -
Current Version - Explorer - RemoteComputer - NameSpace.
Na ovome mjestu postoje dva prisutna ključa; jedan od njih je [D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0O60F5BF]. Obrišite ga. Nije potrebno ponovno pokretati računalo kako bi primietili ubrzanje koje nastaje ovom jednostavnom izmenom u Registry editoru.
Ovime ste ustvari ispravili jedan od bugova u XP Windowsima.
Podesite modem
Modem na maksimum
Spojili ste se na Internet i zadovoljni ste prikazanom brzinom, ali ipak vam se čini da je protok podataka katastrofalan.
Upotrijebili ste sve moguće trikove, "Tweak" programe i "Dial up" ubrzivače, a čini vam se da sve to negdje drugdje radi mnogo lepše. I pitate se da nije možda greška u modemu ili lošoj telefonskoj liniji.
Verovatno nije, nego je greška u premaloj brzini "port-a" na kojem modem radi. "COM port-ovima" je po defaultu brzina podešena na "9600 bps".
Otvorite Device manager ( Start - Settings - Control Panel - System - Hardware - Device Manager) kliknete na zatim na Ports, i odaberete "port" na kojem se nalazi modem. Kliknete zatim na Properties, Port settings, i promjenite Bits per second na najveću vrijednost i kliknete na "OK". Sada je brzina na kojoj "port" vrši komunikaciju puno veća i nije ograničavajući faktor.
----------------------------------
Ovaj deo teksta pozajmio sam sa strane
http://free-bj.htnet.hr/colicweb/besplatno%20podesavanje.html
Neobee ubrzivac Interneta radi samo kod Neobee korisnika, u suprotnom beskoristan je.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnogo ti hvala za ovaj tutorijal, mnogo mi je pomogao a ako imam jos nesto pitacu tebe
Hvala ti mnogo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije mi jasno sta se moze iz Reg-a izmeniti da bi se povecala brzina neta, al ok...kako kazete.
Ovo za port je skroz ok i to kontam...al REG nikako...
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
|
|
|
losmi200 , probaj to za regedit to sasvim ok ja sam vec probao i jeste da mi nije mnogo ubrzao ali ipak jeste koliko toliko i odi na taj sajt koji pise on najbolji za te trikove!
pa javi sta si uradio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patkan92 je napisao/la sledeće: | losmi200 , probaj to za regedit to sasvim ok ja sam vec probao i jeste da mi nije mnogo ubrzao ali ipak jeste koliko toliko i odi na taj sajt koji pise on najbolji za te trikove!
pa javi sta si uradio |
Probacu to s REGOM bas da vidim koliko ce to ubrazati al bas ne kontam na koju foru to odradjuje...
Bio sam na sajtu tom...samo sam proshvljao, al moracu detaljno da ga pregledam.
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na onom mestu u REGU imam samo ovaj "kljuc" {2227A280-3AEA-1069-A2DE-08002B30309D}
A to nije onaj od gore naveden i koliko vidim to je samo ubrzavanje za Explorer?
Znaci Fire Fox radi svoj posao...
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|