:: |
Autor |
Poruka |
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Sta mislite o ovoj seriji? Meni je bas super,mada mi se neki delovi i ne dopadaju,ali sto se tice mladih parova,to mi je bas zanimljivo...
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
I ja gotivim seriju,to sto kazes ugavnom su mi mladi interesantni....
Ovaj nas kao Ogi Cukic mi je prava komedija
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
[duk] Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd
|
|
E, serija je...nikad gora, bar se meni nesviđa.....svi su nekako isfolirani......
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Meni se serija svidja...svidja mi se sto se stalno nesto desava,sto nema razvlacenja,prica mi je zanimljiva i serija je generalno dosta realna...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Markky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 568
|
|
Jedna od najboljih serija u zadnje vreme definitivno 8)
Ima neku svoju pricu koja se razlikuje i glumacka ekipa je lepo ustimovana i zaista je uzivancija gledati je.
Jedino me nervira ona Maja (Jelena V.) nekako je isfolirana sa onim buljavim ocima
|
|
|
|
|
|
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Svakako je bolja od svih spanskih sapunica zajedno!
A da li ste primetili kako je za dok se emituje ova serija na Pinku ton barem 10 puta tisi od uobicajenog, pa onda kad krenu reklame moze srcani udar dobiti Ne mogu da verujem da to ne mogu da srede nekako nego svakog dana imaju tako strasan propust
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
slazem se sa prethodnikom-bolja je od spanskih sapunica...svidja mi se...
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Meni je bas ta Maja(Jelena V.) extra lik u seriji,inace dosta dobro se i oblace u seriji to mi se posebno svidja
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
yayoo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 35
|
|
ne svida mi se.. pogledala jednom i nikad vise
|
_________________ A kick in the ass is a step forward |
|
|
|
|
sarajka-18 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo
|
|
Pratim seriju, ali ima par likova koji me užasno nerviraju, npr. Maja Župan sa svojim onak! Tu je i Valent (stvarno su mogli naći boljeg glumca).
|
|
|
|
|
|
Lara011 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Feb 2006 Poruke: 43 Mesto: Beograd
|
|
Ma,dajte ljudi, serija je super, pogledajte samo onu glupavu seriju JELENA sto se davala na BK. E to je bio horor, ovo je ssvim pristojna serija, mada ima dosta propusta u kadrovima i sl.
|
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
lara croft tomb raider je napisao/la sledeće: | Ma,dajte ljudi, serija je super, pogledajte samo onu glupavu seriju JELENA sto se davala na BK. E to je bio horor, ovo je ssvim pristojna serija, mada ima dosta propusta u kadrovima i sl. |
serija Ljubaw u zaledju je onakwa serija...ima glupih ljudi koji tamo glume........a za razliku od te serije bolja je serija Jelena.......
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|