:: |
Autor |
Poruka |
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi, decki! ovako, da odmah razjasnim, ne radi se o pravom BD SM, not really! budimo ozbiljni i opisimo kako stvari stoje!
dakle, situacija je ova: tijekom sexa (ili bolje receno, na pocetku, predigra) zenska hoce da vas veze--vezati vam oci i ruke (iznad glave), mozda noge (ali u pravilu ne)--ali samo na pocetku ili bolje receno dok vas obradjuje tamo dolje (b-job, )...
dakle, znate da ce vas nakon nekog vremena odvezati i dati vam slobodno da radite sto zelite...
zanima me da li biste (ne) pristali i zasto na takvo nesto (a da mozda to nikada do sada niste probali i ne znate da li vam se to svidja), ALI s osobom koju ste tek upoznali, (dakle, one-night-stand...just sex) ili koju ne znate dovoljno dobro, pa nemate u nju dovoljno povjerenja ?! i jos pri tome vam kaze da se ona nikada ne da vezati!
P.S. Naravno, svaka slicnost sa stvarnim osobama je sasvim slucajna!!! :djavolak:
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
malimravak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 210 Mesto: Split
|
|
Lijepa igra,bar za mene u ovim godinama.Ali NIKAD sa malo poznatom osobom.NIKAD.A zamisli da te ostavi tako.Ili još gore,da zovne nekoga da te vidi......
|
_________________ Ovo je mali korak za čovjeka
ali veliki za čovječuljka! |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
|
|
Ajme, bas si me oraspolozio, susjede !
znam da se mnogi upravo toga boje, ali..pa nisam ja bas takva salim se! razumijem te u potpunosti, ali ne bi li se bojao da te upravo nepoznata osoba ostavi zavezanog, mislim da je to ipak veca mogucnost, ili se varam...?! a osim toga, zenska te toliko izludi, totalno si napaljen, a ona ne da bez vezanja? razmisli... i sto to fali tvojim/Vasim godinama...meni zvuce sasvim ok! ciao!
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Hmmmm, ne bi se reklo. Teško da bih pristao na to ali i kad bih pristao to bi bila osoba kojoj bezuslovno verujem inače ništa od toga.
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
|
|
propala tema, ali nema veze!
samo mi nije jasno kako je iz Njegove sobe zavrsila u sekciji prvo erotskih prica, a potom ovdje! ali kad malo razmislim, ima smisla! no ljudi, nisam bas tako nemastovita--kad budem pisala erotsku pricu, to ce vec biti prica, a ne pitanje! ciao!
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Nema sanse... Ne bi joj dao da me veze, pa cak i onu koju poznajem!!!
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ma to mi je bezveze. znam što bi se dogodilo, on bi mene počeo škakljat po stomku jer zna da ja to ne podnosim. Dovoljno mi je što mi jednom rukom drži obe moje, a drugom rukom me škaklja! Što bi tek bilo da me veže
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
probala sam i ja licno nisam nesto odusevljena...mom se decku dopalo, ali nismo ponavljali posto se ja nekako nisam pronasla u toj varijanti
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Probala san njega vezat, al maramama... izgleda mi uzbudljivo jako..
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Sa mojom devojkom to praktikujem(ne bas cesto),ali nepoznatoj osobi na nepoznatom mestu to nikada ne bih dozvolio.Mozda kod mene u stanu
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ja sam nekidan njega vezala svojim salom. I bilo je jako zabavno, samo steta sto nisam imala jos kooji sal da mu zatvorim oci i sl. I bilo je uzbudljivo, i volim da ga tako izludjujem, a on tako bespomocan u mojim rukama i stenje i vrti se od uzitka. Nakon toga je nasrnuo na mene, i htio da ga sto prije dovedem do vrhunca...
Obozavam svoj sexualni zivot. 8)
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Svojoj devojci bih dozvolio, ali nekoj nepoznatoj, dao bih joj da mi stegne ruke itd, ali tesko, postoje svakakve budale, ludaci, ko zna kakav je ko, a tek sto si je upoznao...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|