:: |
Autor |
Poruka |
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
Nikako mi nije jasno, zasto se danasnje devojke,ponasaju kao da su boginje.Nesto su utuvile u svoju glavu,misle kao da je ceo svet njihov.Izgledaju sto odvratnije,oblace se kao neke ku...Pa u Srbiji je odnos zena i muskaraca je 6:1,za zene.Posto kod nas nije moguca poligamija,tako da mi je na neki nacin zao ti devojaka,koje nece osetiti cari toplog dom porodice,vec ce morati da zavrsi u nekom manastiru,...... :help: :help: :help:
|
_________________ mene niko ne voli
Poslednja prepravka: Strasni GIMLI datum Pet Jan 20, 2006 9:34 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
zato sto verovatno misle da ce tako dobiti vise muskaraca...ako se oblacis kao BiiiiP imaces vise muskaraca na sebi?? mrzim sponzoruse
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Slazem se sa tobom da su se vrednosti promenile,ali jos uvek ima dosta normalnih devojaka.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje devojke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...novac je dobio isuvise veliki znacaj u odnus na neke normalne ljudkse vrednosti..no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..veruj mi
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje devojke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...novac je dobio isuvise veliki znacaj u odnus na neke normalne ljudkse vrednosti..no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..veruj mi | u potpunosti se slazem sa Pinkie danas je sve nesto ULTRA mini itd a sto je najgore uzori su im zvezde folka sa granda,djogani itd
sto se tice vrednosti danas ne postoji kod takvih osoba nesto tj vrednost zvana ljubav jednostavno takve devojke ne znaju sta je to ljubav vec sve jure pare kola stan itd STRASNO
Naravno cast izuzetcima jer jos uvek postoje normalne devojke koje nisu takve...
i jos nesto sto je najgore danas je to sve nenormalno a one devojke koje su normalne i kojih ima jako malo su po danasnjim kriterijumima nenormalne jer su normalne osobe u nenormalnom svetu!!!
edit by Cute Blondie...spojila sam ti postove...ne pisi jedan za drugim, za to postoji opcija edit
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
nazalost devojke danas teze ka tome da budu sto bolje sponzoruse...tj. da se sto bolje uvale....ovo ti dodje kao ona jedan korak napred deset nazad....umesto da idu ka buducnosti i da im vrednosti budu uspeh, obrazovanje, i slicno.....one se vracaju par vekova unazad....i traze samo dobru priliku....smesno, tuzno i jadno... .....ali isto tako, hvala bogu, ima i jako puno dobrih i normalnih devojaka kojima su prave vrednosti a mestu i koje ce te sponzoruse da ostave iza sebe u prasini svog uspeha....jer kada sponzoruse budu brinule o opstanku kad im dodje vreme da budu zamenjene novijim modelom...."normalne" devojke ce uzivati u plodovima svog uspeha.... 8)
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | i jos nesto sto je najgore danas je to sve nenormalno a one devojke koje su normalne i kojih ima jako malo su po danasnjim kriterijumima nenormalne jer su normalne osobe u nenormalnom svetu!!! |
Da to si u pravu,slazem se sa tobom,to je tako izkomplikovano da je to strasno
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
kako bi se bolje osječale...jer su glupe....pogotovo ak se zaljube...uzas
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
iskomplexiranost veceg stepena
|
|
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Devojke su danas stvarno sve manje i manje obućene i ako sam iskrena, gadi mi se to. Meni je dobra i sexi žena ona, koja može da ima ne sebi do grla sve zakopčano pa još uvek ima onaj šarm, da se i momci i žene okreću za njom, a ne da je napola gola. Al mislim, da ste i momci ovde malo krivi. Pola vremena na internetu gledate gole žene (ne prićam za sve), dobijate takve mailove - kako onda da se obuće vaša devojka kad vidi čemu se divite? Neće to radit sve žene al one sigurno kojim su kako je več napisano uzori zvezde granda i slićni...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ono sto je najstrasnije je sto nas svi trpaju u isti kos....izgubila sam "zivot" jer su me poredili sa takvima..izgubila sam najvecu ljubav svog zivota..jer je mislio da mi je stalo samo do toga...odlicno znam sta to znaci...i boli i vredja..ali stvarnost je surova..tako bar kaze moj prijatelj...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | ono sto je najstrasnije je sto nas svi trpaju u isti kos....izgubila sam "zivot" jer su me poredili sa takvima..izgubila sam najvecu ljubav svog zivota..jer je mislio da mi je stalo samo do toga...odlicno znam sta to znaci...i boli i vredja..ali stvarnost je surova..tako bar kaze moj prijatelj... | samo idioti svrstavaju sve devojke u isti kos,naravno da jos uvek postoje ok devojke ali posto ih ima jako malo muskarci kad naidju na njih neveruju da su one onakve kakvim se predstavljaju jer su one druge nenormalne totalni foliranti i fejkovi pa zbog njih ispastaju i dobre devojke jer im muskarci ne veruju kad nesto kazu vec odma pomisle kako laze,kako se folira itd,to zznam iz mog okruzenja tj i mog drustva,ja srecom nisam takav i mozda na mooju zalost sam zbog toga dosta i ispastao jer sam previse verovao ali to necu promeniti jer ce 1 dana naici ona preva devojka koja ce biti onakva za kakvu se predstavlja....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|