www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto se kod nas vrednost devojaka promenio?
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Strasni GIMLI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 27 Sep 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 5:35 pm    Naslov poruke: Zasto se kod nas vrednost devojaka promenio? Na vrh strane Na dno strane

Nikako mi nije jasno, zasto se danasnje devojke,ponasaju kao da su boginje.Nesto su utuvile u svoju glavu,misle kao da je ceo svet njihov.Izgledaju sto odvratnije,oblace se kao neke ku...Pa u Srbiji je odnos zena i muskaraca je 6:1,za zene.Posto kod nas nije moguca poligamija,tako da mi je na neki nacin zao ti devojaka,koje nece osetiti cari toplog dom porodice,vec ce morati da zavrsi u nekom manastiru,...... :help: :help: :help:

Poslednja prepravka: Strasni GIMLI datum Pet Jan 20, 2006 9:34 am; ukupno izmenjena 1 put

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato sto verovatno misle da ce tako dobiti vise muskaraca...ako se oblacis kao BiiiiP imaces vise muskaraca na sebi?? Smile mrzim sponzoruse

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa tobom da su se vrednosti promenile,ali jos uvek ima dosta normalnih devojaka.

And break the rule

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje devojke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...novac je dobio isuvise veliki znacaj u odnus na neke normalne ljudkse vrednosti..no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..veruj mi

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje devojke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...novac je dobio isuvise veliki znacaj u odnus na neke normalne ljudkse vrednosti..no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..veruj mi
u potpunosti se slazem sa Pinkie danas je sve nesto ULTRA mini itd a sto je najgore uzori su im zvezde folka sa granda,djogani itd
sto se tice vrednosti danas ne postoji kod takvih osoba nesto tj vrednost zvana ljubav jednostavno takve devojke ne znaju sta je to ljubav vec sve jure pare kola stan itd STRASNO
Naravno cast izuzetcima jer jos uvek postoje normalne devojke koje nisu takve...

i jos nesto sto je najgore danas je to sve nenormalno a one devojke koje su normalne i kojih ima jako malo su po danasnjim kriterijumima nenormalne jer su normalne osobe u nenormalnom svetu!!!

edit by Cute Blondie...spojila sam ti postove...ne pisi jedan za drugim, za to postoji opcija edit Exclamation

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 7:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nazalost devojke danas teze ka tome da budu sto bolje sponzoruse...tj. da se sto bolje uvale....ovo ti dodje kao ona jedan korak napred deset nazad....umesto da idu ka buducnosti i da im vrednosti budu uspeh, obrazovanje, i slicno.....one se vracaju par vekova unazad....i traze samo dobru priliku....smesno, tuzno i jadno... Rolling Eyes .....ali isto tako, hvala bogu, ima i jako puno dobrih i normalnih devojaka kojima su prave vrednosti a mestu i koje ce te sponzoruse da ostave iza sebe u prasini svog uspeha....jer kada sponzoruse budu brinule o opstanku kad im dodje vreme da budu zamenjene novijim modelom...."normalne" devojke ce uzivati u plodovima svog uspeha.... 8)

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

Strasni GIMLI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 27 Sep 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 9:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
i jos nesto sto je najgore danas je to sve nenormalno a one devojke koje su normalne i kojih ima jako malo su po danasnjim kriterijumima nenormalne jer su normalne osobe u nenormalnom svetu!!!

Da to si u pravu,slazem se sa tobom,to je tako izkomplikovano da je to strasno

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako bi se bolje osječale...jer su glupe....pogotovo ak se zaljube...uzas

***RaZoR***
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 29

Datum registracije: 29 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskomplexiranost veceg stepena

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojke su danas stvarno sve manje i manje obućene i ako sam iskrena, gadi mi se to. Meni je dobra i sexi žena ona, koja može da ima ne sebi do grla sve zakopčano pa još uvek ima onaj šarm, da se i momci i žene okreću za njom, a ne da je napola gola. Al mislim, da ste i momci ovde malo krivi. Pola vremena na internetu gledate gole žene (ne prićam za sve), dobijate takve mailove - kako onda da se obuće vaša devojka kad vidi čemu se divite? Neće to radit sve žene al one sigurno kojim su kako je več napisano uzori zvezde granda i slićni...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ono sto je najstrasnije je sto nas svi trpaju u isti kos....izgubila sam "zivot" jer su me poredili sa takvima..izgubila sam najvecu ljubav svog zivota..jer je mislio da mi je stalo samo do toga...odlicno znam sta to znaci...i boli i vredja..ali stvarnost je surova..tako bar kaze moj prijatelj... Sad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
ono sto je najstrasnije je sto nas svi trpaju u isti kos....izgubila sam "zivot" jer su me poredili sa takvima..izgubila sam najvecu ljubav svog zivota..jer je mislio da mi je stalo samo do toga...odlicno znam sta to znaci...i boli i vredja..ali stvarnost je surova..tako bar kaze moj prijatelj... Sad
samo idioti svrstavaju sve devojke u isti kos,naravno da jos uvek postoje ok devojke ali posto ih ima jako malo muskarci kad naidju na njih neveruju da su one onakve kakvim se predstavljaju jer su one druge nenormalne totalni foliranti i fejkovi pa zbog njih ispastaju i dobre devojke jer im muskarci ne veruju kad nesto kazu vec odma pomisle kako laze,kako se folira itd,to zznam iz mog okruzenja tj i mog drustva,ja srecom nisam takav i mozda na mooju zalost sam zbog toga dosta i ispastao jer sam previse verovao ali to necu promeniti jer ce 1 dana naici ona preva devojka koja ce biti onakva za kakvu se predstavlja....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zasto se kod nas vrednost devojaka promenio? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 1 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon