:: |
Autor |
Poruka |
hhadzic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 22 Mesto: sarajevo
|
|
koliko vas misici privlace kodd muskaracaa,koliko su vam oni uopste vazni ,nijee presudno sigurnoo,ali etoo znammm da vam bas i ne smetajuu,nije daa skode,jel tako cure ??? i koji su to misicii,sta je to sta vas naj vise palii(jakii trbusni misicii,mozdaa grudii,hehehe,dupeee ili........ ).
hajj trznite se maloo pa pisitee sta mislite o ovomeee,hajde ba znamm da nas konstantnoo mjerkateee.
|
|
|
|
|
|
amela2hot Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 171 Mesto: Skoplje
|
|
U principu, volim dobro gradjene muskarce, ali oni nabildani Creatinom me vade iz takta...nikad ne bih mogla biti sa takvim tipom...
|
_________________ You can have a friend only if you be one... |
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Moj dragi je boksač i ima super tijelo..meni se sviđa jer izgleda lijepo, a ne neprirodno kao kod body-bildera.
|
|
|
|
|
|
hhadzic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 22 Mesto: sarajevo
|
|
pa ne znamm sta toliko imate protiv bilderaa,ne znaciii da svakoo ko ide u teretanuu da se mora pucatii proteinima ,kreatinima i biti ogromann.ja nisamm bilderr ali idem u tereanuu,ne uzimam nistaa jer mi i ne trebaaa,majkaa prirodaa je uradila svojee
negoo staa je to stoo vass naj visse privlaci,koji dio tijelaa (mislim na svee osim naseg haveraa,njega volite naj vise ,sala mala ...),nevezanoo za teretanu i bilderee,to cemo ostaviti sad po stranii.znamm da nasss volitee gledatii sa ledjaa prvomm prilikomm nass fatati za dupee,hehehe,jel to tacnoo ???
hajj odgovarajtee,sto ste se uspavalee ??????
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e pa ja ne volim misicave muskarce.....jedino u predelu stomaka, plocice i tako to ali ovako....bicepsi i tricepsi nikako.....
nekako su me uvek privlacili mrsavci
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
prvo, nije mi jasno sto ponavljas slova..ali hajd nije vazno..ne ustrucavam se niti bog zna koliko merkam..ne volim napadno misicave tipove..ni najmanje..razviotke sto bi moja mama rekla..skladna gradja tela je sasvim dovoljna..cak sta vise radije bih se odlucila za mrsavka nego li za nekog razviotku...a ako vec govorim o misicima hajd stomacni misici su mi nekako najprivlacniji...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Naravno da volim da vidim nekog lepog decka pa jos i misicavog!Ali naravno ne preterano misicavog,najvise volim kada je guza podignuta i cvrsta.Sto ne znaci da ne volim bicepse i trcepse.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Ne volim nista pretjerano nabildano. Malo istaknutiji bicepsi i tricepsi te guza za koju se moze uhvatiti.
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ja uopste nisam luda za misicima.Ne volim cak ni videti nabildovanog momka.Znaci,samo blago naglaseni misici mogu proci kod mene.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa nisu mi presudni,mogu i bez njih ali naravno da mi privlace paznju i da volim daih gledam,dodirnem..
najvise volim kada decko ima lep ravan stomak,pa cvrstu guzu i jake ruke tj misice na rukama...
ali takodje nevolim kad je decko preterano nabildovan... [-X
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Mmmnogo mi se svidjaju misici na muskarcu...I obavezno se okrenem za misicavim tipom... Misicave ruke i grudi, stomak i cvrsta guza su za mene mrak....nekako me podsecaju na sigurnost, zastitu, snagu, jacinu, izdrzljivost...uh ali naravno isto tako ne volim previse nabildovane...no, no...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Svaki momak iznad 20god.bi trebao imati bar malo misica da te moze obraniti u odredenim situacijama
Dragi mi se bavi intezivno nogometom tako da ima ljepe misicave noge,bas mi se to svida...Ali trebao bi raditi malo na trbusnim
Ali to zaista ovisi od momka do momka....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|