:: |
Autor |
Poruka |
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
sta mislite o njoj?
moje misljenje je da ima dobar glas dobre pjesme a sto je najbitnije dobro izgleda.
|
|
|
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
gdje ta slika?
ne vidim je il moj computer nece da je vidi.
natasa je dobra pjevacica ima nekoliko dobrih pjesama kao nikotin.
|
|
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
evo jos slicica.ako zelite jos stavit cu!
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
ona super pjeva, a izgled je na slikama i na tv predivan al kad sam ja nju vidjela na ulici nisam mogla da vjerujem da je to ona
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Prelepa je, to prvo svima padne na pamet...Svim plavusama koje znam ona je idol...Eto sve bi da je imitiraju...Ali NO>NO<NO...U svakom slucaju, simpaticna mi je i volim njene pesme...Najvise " Poludim li u 25..."
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters!
Poslednja prepravka: Ludica_S datum Sre Feb 08, 2006 12:43 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
odlicno peva....i super izgleda.....kompletan paketic...
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Stvarno izgleda fenomenalno,ali da pjeva dobro...nije bash.
Mozhda preko TV-a zvuchi dobro,ali uzhivo je dosta slabije...
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Preslatka je, viđam je često u gradu i po kafićima, jedino što ima malo rošavo lice ali je ovako jako simpatična i uvek vesela...
Njene pesme prosto obožavam, mogu uvek da ih slušam.
Moje omiljene su "Ne mogu", "Neću da se zaljubim", "Ponovo", "Nikotin", "Šizofrenija", "Ništa lično".
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ima dve, tri pesme koje mi se svidjaju (Miris, Nikotin, Poludim li u 25), a ostalo mi se bas ni malo ne dopada.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
Kompletna domaca pevaljka Stas, glas, imidz, ponashanje, stajling, sve je na mestu, svaka cast Natashici
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
makedonce78 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 102 Mesto: vo izguben svet
|
|
goga20 je napisao/la sledeće: | ona super pjeva, a izgled je na slikama i na tv predivan al kad sam ja nju vidjela na ulici nisam mogla da vjerujem da je to ona |
zasto? Ruznija ili lepsa?
Svidjaju mi se pesme njene i posto je ona izasla otkad sam ja napustila Makedoniju nikad je nisam videla. Zgodna cura
|
_________________ "We live in an age when pizza gets to your home before the police."
-- Jeff Marder. |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
natasa je jedna od retkih pevacica koja super izgleda i kada na sebi nema ni trunku sminke...osim sto je lepa i zgodna,ima divan glas i prelepe pesme,ona je i jako kvalitetna kao osoba...omiljene pesme su mi "Ne mogu","Ponovo","Nikotin" i "poludim li u 25"...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...
Poslednja prepravka: PiNkLaDy datum Čet Jan 05, 2006 5:35 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|