:: |
Autor |
Poruka |
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
ima jedan dobar metal-band iz juzne srbije(mesto smederevo) sa nazivom "Alogia"
trazim od tog band-a sve sto nadjete ..nove ili stare pesme/albumi nema veze
hvala unapred
|
Poslednja prepravka: TheCrow datum Ned Okt 31, 2004 2:11 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Evo ja cu da pitam druga iz Smedereva da li zna za taj band,ja nikad nisam cula za njih
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
The Crow....imao sam prilike da upoznam likove iz benda posto smo svirali zajedno na jednoj gitarijadi da je tako nazovem. Ne znam dal' igde mozes nabaviti nesto od njih....jedino mozda da kontaktiras radio 202 iz BG-a posto ih oni nekada pustaju u etar.
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
|
|
hvala vam, cuo sam dve pesme od tog benda na www.serbian-metal.org ili direktan link je ovaj -->
http://www.metalprovider.com/serbianmetal/alogia.html ima tu dve pesme "bajka" i "secret sphere" svidja mi se haos..
inace obozavam americki bend "Dream Theater" za koji se prica da je muzicki daleko najaci bend sveta , " alogija " (mada nije na istom nivou , naravno) ima slican stil " crossover" izmedju vise stilov-a (neo-klassik-metal-progressiv rock itd.)
/edit:
@Robert sta tacno sviras ? ja se bavim od moje 11 god. sa rock-muzikom inace sviram zadnje 26 god. ( joj kad prodje pre ) elektricnu gitaru , solo/ritam u raznih bendova 8)
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
The Crow....poseti www.redcloudband.tk to je bend sa kojim trenutno radim. Ako zelis nesto da cujes od nasih stvari,mogu ti poslati nesto!
Meni licno je Alogija malo smor mada Dream Theater obozavam i slusam skoro svaki dan. Ne zelim da ih poredim jer je to skoro i nemoguce a kod Alogije ono sto mi se nije svidelo je tipicno odradjivanje bez nekog preteranog feelinga (bar to jednom u zivo sto sam ih slusao) . Mozda i gresim ali sta je tu je!
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
|
|
xaracrazy je napisao/la sledeće: | imam Alogijin CD |
a nemam ja .. jel mozes nekako da mi posaljes preko icq /messenger/ DC++ itd. ?
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
|
|
cd je pod nazivom price o vremenu....
ima 15 pesama, ne znam stvarno kako da izvedemo?????
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
|
|
@xaracrazy daj posalji mi makar jedno 4-5 pesama po tvom izboru preko icq/messenger/DC++ ili slicno ..sta kazes na to?
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
|
|
nemam icq ni sve te zmajeve moze preko maila???????????
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
|
|
polako cu ti slati makrar po 1 dnevno na adresu admin, i dobices sve na kraju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|