www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Domaci ili strani filmovi???
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  

Koji su po vama bolji filmovi?
Domaci
45%
 45%  [ 55 ]
Strani
54%
 54%  [ 66 ]
Ukupno glasova : 121

Autor Poruka
Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 8:32 pm    Naslov poruke: Domaci ili strani filmovi??? Na vrh strane Na dno strane

Domaci ili strani filmovi, velika dilema za nekoga za mene ne sigurno!
Domaci filmovi su bezbroj puta bolji, zanimljiviji, zivlji...
Strani film jedino sto ima bolje je skuplja produkcija i to je to. Film jos nije ni poceo, a vec se zna kako ce se zavrsiti, strasno!!!

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa domaci naravno.Mislim da se nasmejem i to.Ja mahom zbog toga i gledam filmove.Ali akcije, i naucna fantastika(to kod nas nepostoji) su normalno strane...Lord Of The Ring is my favorit

Join eRepublik here!!!

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno ~strani~. Nase ne volim, kako i zasto i ja se pitam. Imamo mi dobrih filmova, samo su oni reeetki, bar po meni. Svaki film se vrti oko iste teme, dosadno bre... Mr. Green

sean999666
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 64

Datum registracije: 09 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj ljudi, pa dajte.
mi skoro niti nemamo kinematografije a vi pitate čiji su filmovi bolji, povremeno u Cro i BiH izleti film dobar, kao što je bio Ničlija zemlja,al sumnjam da će se to skoro ponovit

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako bre nemamo, pogledajte filmove dusana kovacevica, maratonci, balkanski spijun, ko to tamo peva...
kad ce amerikanac napraviti takav film, nikad!!!

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nas domaci humor je najjaci... tu mislim na sve filmove iz ex-Yu Smile

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nasio filmovi su po meni bolji zato sto se rade sa malo para a dobri su .

generalni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: Rotterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strani ...

osim lude godine i tesna koza i hajde da se volim i spijun na stiklama.

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Domaci su bolji jer su prilagodjeni nasoj situaciji, zivotu, zargonu... Ali se nesnimaju koliko i strani Rolling Eyes

sofika
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: ...na krilima vetra

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima nekoliko dobrih domacih,ali vise volim strane!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa nasim starijim filmovima se nista ne moze meriti (Balkanski spijun, Maratonci, Ko to tamo peva...).
E sad...Problem je sto u poslednjih 10 godina nisam videla nista sto mi se dopada (izuzev Zone). Zato moj glas ide za strane.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U nasim filmovima mi se svidja to sto su kako nenadmorpheus kaze, teme bliske nasim zivotima i sto je humor prilagodjen nasem mentalitetu...Samo sto takvih filmova bude 2-3 godisnje, dok stranih svakodnevno se pojavljuje gomile novih. Recimo da domaci filmovi ostave jaci utisak na mene i duzi...dok za vecinu stranih, vec zaboravim o cemu se radi posle sledeceg odgledanog. Postoje izuzetci naravno, ali vecina se vrti oko jednog istog i retko koji u toj gomili bih izdvojila kao nesto posebno...Verovatno kad bi se i nasi filmovi snimali u tolikoj kolicini, izgubili bi smisao i originalnost...

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Domaci ili strani filmovi??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon