www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Harry Potter & The Goblet of fire
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
zmaster1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: Cape Town

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 9:08 am    Naslov poruke: Harry Potter & The Goblet of fire Na vrh strane Na dno strane

Ne znam da li ste ga vi tamo odgledali, ali cu reci par komentara za njega.

1. Vrlo malo prati knjigu.
2. Ako ga neko gleda a ne procita knjigu, videce samo akciju i avanturu bez povezanosti price
3. Akcije i grafike su nerealno dobro uradjene. Odusevljen sam tim.
4. Fleur je jako ruzna, draco izgleda kao da je izasao iz masine za ves, lucious je ostario i izbledio, a dumbledore se ponasa kao da mu je harry neprijatelj. oseca se netrpeljivost izmedju njih dvoje.
5. Mimo toga, film je 2,5 sata non stop akcije i avanture.

A sada da cujem vase misljenje.

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 15, 2005 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

film je za pogledati...nekako mnogo je ozbiljniji od ostalih delova....
knjigu čitao nisam a opšte je poznato da retko koje delo prati knjigu u stopi napravljeno po istoj....
ako se ne varam jedino ostvarenje koje prati KNJIGU i za koji nije pisan scenario je SIN CITY....

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, knjiga je daleko bolja..Al to je uvek tako sa filmovima nastalim na taj nacin. Ali lepo je i odgledati film. Meni se svideo, mada ima bas nekih scena kad sam poskocila na sedistu i zamalo vrisnula Razz Uopste mi nije za decu Wink

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

sean999666
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 64

Datum registracije: 09 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovako Harry Potter sam gledo prvi dio i uvidjeo sam da je ezveze, tako da nisam ni razmišljao o gledanju slijedećih dijelova.
ne znam, nije mi uzbudljivo gledat ljigavca malog kako postaje (WTF?) čarobnjak

..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 3:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledao sam sve delove a ovaj ko zna kad cu

ali mislim da je dobro uradjen i efektii sve ostalo...

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 7:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko voli HP-a volet ce ovaj deo filma..... 8)

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

Tajci_15
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 22, 2005 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ga bas danas gledala i mnogo je dobar Wink
najbolji je od svih dela i verujem da ce peti deo da bude jos bolji.
u filmu se neradi samo o magiji nego vec i o romansi !
a najbolja je uloga bila u taj deo hermina i viktor a taj viktor je stvarno neki slatkis Laughing

gledajte ga obavezno !! Wink Very Happy Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledala i ja pre par dana, svi su pricali da je strasan, ali bas i nije... Meni je smesan veci deo filma, a knjigu nisam citala da bi sudila sta je bolje. Mada mi nije zanimljiv ovaj deo kao prethodni, svi su odrasli vec, bili su zanimljiviji kao deca. Mr. Green

d123473
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: Belgrade

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma film je super...ali tacno je da se primecuje umesanost politike u film... svi klinci su raznih rasa i nacionalnosti... kao da Holivud zove sve nas da se ujedinimo u borbi protiv terorizma

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u zivotu nisam video i gledao vecu glupost od herija potera to nije ni za decu

....tvoj i u dobru i u zlu....

Fortelax
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 22 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je Hari4 super, bolji je od prva dva dela ima mnogo vishe akcije i nekako je mracniji...

stojakov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 08 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 09, 2006 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma, bezveze.... i njega ce poceti da stancuju.... nedostatak inspiracije? mozda... pre bih rekao nedostatak talenta.... i da... harry je isuvise PRERASTAO ulogu.... Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> Harry Potter & The Goblet of fire Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon