:: |
Autor |
Poruka |
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
E ovako ukoliko neko nije znao izasao je rimejk svima dobro poznatog filma King Kong Film obiluje veoma dobrim specijalnim efektima kako grafickim tako i zvucnim i malo drigacijom pricom od one koja je bila nekad E sad ajde da cujem vase misljenje ako je neko gledao sta misli i dali su uspeli da ga sad odrade mnogo bol;je nego ranije itd....
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
film je nabudzen efektima, ali je extra
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
film je ok .....gledao sam neku bioskop verziju tako da nisam mogao da uživam ali je ok ....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
sean999666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 178
|
|
Ja čekam da dođe u naša kina,mislim da će biti jako jako dobar, vrijeme za jedan dobar film, jeli?
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Film je njanje i pol, zali boze love za kartu za kino
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa, od 14. je film u bioskopima kod nas! Sinoc sam pogledao film - odlican! Totalno drugaciji od svega sto sam pogledao ovog leta. Borba Konga sa dinosaurusima, trka kroz Njujork i borba sa paucima i pijavicama su najbolje scene! Kraj je efektan i veoma tuzan!
Pozdrav!
|
_________________ Marko MI2
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
meni se nije svideo....mislim da neke filmove ne treba vise obradjivati....pa tako ni ovaj.....meni bezveze.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
colabora Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Dec 2004 Poruke: 2228 Mesto: Beograd
|
|
mi2scg je napisao/la sledeće: | Pa, od 14. je film u bioskopima kod nas! Sinoc sam pogledao film - odlican! Totalno drugaciji od svega sto sam pogledao ovog leta. Borba Konga sa dinosaurusima, trka kroz Njujork i borba sa paucima i pijavicama su najbolje scene! Kraj je efektan i veoma tuzan!
Pozdrav! |
Baš sam to htela da kažem... Meni je film stvarno odličan. Skoro nisam gledala bolji. Kad sam pošla na premijeru, bila sam ubeđena da ću gledati sr4nje, ali sam se skroz oduševila.
|
|
|
|
|
|
nesonene Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151
|
|
film je poprilicno dobar malo previse dugo traje ali u sustini je dobar.....a glumica da ne komentarisem...mocna je
|
|
|
|
|
|
kraguj199 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2005 Poruke: 75
|
|
da kraje 1 sat krace bio bi ekstra, ovako je dobar
|
|
|
|
|
|
sean999666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 178
|
|
mene bas zanima ovaj remake , negdje čujem odličan, negdje pak osrednji a negdje katastrofa, pa ne znam šta da vjerujem
na imdb-u ocjenjen sasvim solidno
|
|
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Iskreno - film je puk`o na americkim blagajnama, ali ce ga spasiti internacionalni uspeh, jer je u gotovo svim zemljama sveta prikazan u isto vreme. Inace, da nije tako, tesko da bi povratio 207 miliona ulozenih u snimanje + ko zna koliko dolara ulozenih u marketing i promociju... Bez obzira na sve meni je super! 8)
|
_________________ Marko MI2
|
|
|