:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
E pa uskoro se blizi Bozic, i znam da gotovo svi za taj blagdan kite drvce. Koje vi koristite...Jeli to plasticno? Ili sami negdje u sumi budete sam svoj drvosjeca? Ili jednostavno kupite srebrnu jelku ili bor?
I volite li ta drveca?
Ja osobno volim, cak mi i lijepo mirisu, ali me iznervira kad nakon 10ak dana pocnu otpadati te iglice.Pa ih ima svudje .U mojoj kosi, robi, po cijeloj kuci.....Ali to je dio mog Bozica.
I najvise volim srebrenu jelku! 8)
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
krunoh Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 118 Mesto: požega

|
|
Mi svake godine kupimo bor, okitimo ga, i na kraju ga posiječemo i zapalimo.
Jedne godine smo imali živi bor. Dugo mjeseci je stajao na balkonu u kanti i super se držao. I nakon što je prošao Božić, negdje u proljeće (bar mislim) posadili smo ga u zemlju i, gle čuda, odmah se osušio i krepao. Zato od tad uvijek kupujemo posječeni bor.
|
_________________ prolazi, sve prolazi
nestaje, sve nestaje
koraci ko oblaci
odlaze odlaze
--------------------
najbolje riječi ikada |
|
|
|
 |
PEPPO Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...

|
|
svake godine okitimo drvce, jer mi je to znak
da vjerujemo u boga i isusa, jer za bozic slavimo njegov
rodjendan, Sretan Bozic
|
|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Trenutno u stanu i imam neku malu jelku,koju sam okitila sa crvenim i srebrnim ukrasima.Lepo izgleda ali nije to ono cega se secam kad sam bila dete.
Najlepse mi je visoka jelka do plafona okicena sa mnogo raznobojnih ukrasa,miris se siri po celoj sobi...Svi se skupimo kada kitimo. To su bili dani za pamcenje!
Mozda ce se jednog dana sve vratiti kako je bilo -barem velika jelka koja pruza miris sume!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
boki1985 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 21

|
|
Iskljucivo i uvek srebrne jelke! Obozavam ih! Kod mene one ostaju sve do svetog Save, a onda ih tata posadi u dvoriste. Imam 20 godina i dvadeset jelki u dvoristu.
A ukrasavanje jelke svake godine moram ja da radim, i u tome uzivam do maksimuma!
|
|
|
|
|
 |
foryou10 Iskusni član

|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903

|
|
najljepsi dozivljaj.porodica na okupu i okicen bor
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
 |
UNAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168

|
|
kada sam bila mala uvek smo kitili drvce ali sada i ne dok ne dobijem svoju decu.ali posto trenutno zivim u australiji i nije neki dozivljaj da je i kitim jer u to vreme je ovde preko 40 stepeni
|
|
|
|
|
 |
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka

|
|
Za ovu Novu nismo imali bor i bilo mi je jako zao. To nije to.
Bor onako fino okicen daje praznicnu atmosferu.
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
 |
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81

|
|
bozicno drvo a ponarocito ako je pravo i to strasno lepo izgleda
|
|
|
|
|
 |
Majda_T Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155

|
|
Ja volim pravu jelku...i kad bih imala s kim da je nakitim rado bih to uradila, ponajprije porodicom..to nekako uvijek ostavljam za njih
|
|
|
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
jelka se najbolje da okititi i najljepše izgleda.
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Mi vec jedno dve (mozda i tri) godine ne kupujemo jelku. Nesto ne slavimo Novu godinu a ni Bozic. Malo mi nedostaje taj osecaj kicenja jelke, ali ne bas nesto specijalno.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
|