:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Kako se slazete sa svojim cimerima? Zivite u istoj sobi ili posebnoj? Sta mislite o musko-zenskom cimerstvu,dali je moguce? Sta bi na to rekli vasi roditelji?
|
|
|
|
|
|
JUZNIVETAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 112 Mesto: ZAGREB-DOBOJ
|
|
Musko-zensko cimerstvo e to bi meni odgovaralo a ko zna mozda i nebi sve je stvar u slaganju bili oni muski ili zenski... 8)
|
_________________ ...P...R...E...L...U...D...E... @ JV |
|
|
|
|
acikec2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 98
|
|
U pocetku sam ziveo sa najboljim drugom i tek tad sam shvatio neke stvari o njemu (nimalo dobre)... Tacna je ona izreka -Tek saznas kakav je neko kad pocnes da živiš sa njim....
Sada u domu imam sasvim nepoznate ljude, ali se extra....
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
Pa sve zavisi ako smo porodnicni prijatelji sto da ne ali ovako sam imala lose iskustvo sa cimerkama
naravno da vrijedi studirati jer sad sa srednjom skolom nemas nista a doci ce vrijeme kada ce se skola cijeniti
Edit by Jugovic:
2 prekrsaja i zuti karton! Opomenuta si da ne pises velikim slovima a ovde si odvajala poruke. Ponovi se ovo, dobices ban
|
|
|
|
|
|
Andrej_86 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 101
|
|
sa cimerom se slazem extra jer se i onako nismo razdvajali celo srednje skolovanje a i nismo bas normalni a za musko zensko cimerstvo... pa predlagao sam mu da damo oglas za cimerku...
|
_________________ Shot for the moon even if you miss,you'll land up in the stars.... |
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
ja sam prije 3 godine primljen u stan kod tipa i jedne
zenske. trazili su cimera a meni dobro dosla soba u tom gradu.
ona je godinu zivila jos s nama i otisla u venecuelu jer je zavrsila fax
a ja sam ostao snjim u tom stanu.
super se slazemo, imao sam srece a i nase zenske su
postale prave prijatljice
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nisam nikada imala cimerku niti cimera jer sam zivela kod roditelja i studirala i mislim da mi je to bila najpametnija ideja.Doduse zavisi i od cimera ali gde j e drustvo tu nema ucenja..ai nije bas tako lakoo uskladiti navike..no u krajnjem i da sam imala nekog, apsolutno bi mi bilo svejedno jel musko ili zensko..a verujem i mojim roditeljima
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Lutak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Sep 2005 Poruke: 69
|
|
ja zivim sa svojom najboljom drugaricom iz djetinstva i supe rnam je zajedno idemo na rpedavanja i sve radimo zajdeno
|
|
|
|
|
|
BlueLady Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 3
|
|
a bas nekadcmeri znaju bit dosadni, pogotovu na pocetku dok se upoznate ipak neznas ko ti je cimer dok neodes u dom ili sl. tako da sam ja morala mijenjat cimerku
|
_________________ Ima Tu Malo Istine, A Malo Sudbine... |
|
|
|
|
i_d_i_o_t Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 88
|
|
sva sreca pa ih nemam ni muskog ni zenskog cimera a mozda bi mi i dobro dosao zenski,u svakom slucaju najbolje je kad sam sam...
|
_________________ znam da nista ne znam |
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
Nikada nisam imala cimera (osim roditelja i brata) ali kapiram da je uslov za dobro cimerstvo međusobno uvažavanje.
Mislim da muško-ženska cimerstva mogu biti simpatična . npr. Moj kolega ima extra zgodnu cimerku koja mu je samo cimerka i drugarica.
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Ziveti sa nekim tj.imati cimera ili cimerku ima svojih i dobrih i losih strana...sa jedne strane,dobro je jer nismo sami u stanu,ima druzenja,mozemo medjusobno da se pomazemo i sve je to lepo...ali,sa druge strane,mislim da ucenje u drustvu nije toliko efikasno koliko je kada svako uci samostalno i kada svako ima svoj mir i kutak za ucenje...A sto se tice toga da devojka i mldic budu cimeri,mislim da je to jako tesko izvesti,jer osim sto postoji mogucnost da se tu rodi ljubav,postoji mogucnost i razilazenja interesa...npr.muskarci vise vole da se provode i da dovode drustvo,manje da sredjuju i spremaju po stanu,a to bi mogao da bude problem...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|