:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta u danasnje vreme znaci biti dama??
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
držati do sebe i sve u skladu sa time
....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | držati do sebe i sve u skladu sa time |
normalno. mislim da se tu ništa nije promenilo, da je sve kao nekad....
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
u kom smislu drzati do sebe?
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Dama je pristojna zena koja zna sta ne sme da zna, iako zna....
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | u kom smislu drzati do sebe? |
pa mora imati stav...držanje.....
svoje lično mišljenje...
pametne izjave
uvek rezervu u iskazima...itd....
malo je ružo ali sada damu nazivaju onom koja je elegantno obučena....a stav užas..hehehe
naravno ima i pravih dama...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
sinko_borivoje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 73
|
|
dama je dama,bez obzira na vreme
|
|
|
|
|
|
Ela85 Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 439 Mesto: Beograd
|
|
Nema razlike iznmedji danasnjih dama i onih pre...
|
_________________ Ne dozvoli da pogresni ljudi usetaju u tvoj zivot, pomute bistinu tvojih ociju, nateraju da volis sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i tako ispricasmo se mi a jedini je venom dao konkretniji odgovor na samo pitanje...
prava dama je zena koja zna da zivi u skladu sa vremenom...zena koja drzi do sebe, do svojih manira..koja ima obrazovanje, prefinjenost..zena koja zna da se ponasa, koja zna da se obuce, koja ima ukusa i stila.Zena koja ume da se snadje u svakoj situaciji a da se opet izdigne iznad svega..zena koja zna sta hoce i zna sta moze..i zna na koji nacin to da postigne a da nikada ne izgleda prosto i vulgarno, napadno niti arogantno...bar po meni to je prava dama
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Dama...zena koja je samostalna,odlucna,lepo vaspitana,pametna,obrazovana,koja zna sta hoce...koja je hrabra,ima zivotne ciljeve i ide ka njima...takodje,koja zna da se lepo obuce,ima stila...koja zna da se ponasa u svakoj situaciji...snalazljiva...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
prava dama se postaje uz adekvatnog muskarca
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Biti dama nema nikakve veze sa obrazovanjem-pamet, iskustvo, nacitanost, recnik-ne uci se nikako samo u skoli! Dama je zena, kojoj je svaka rec na mestu, dama je zena koja ima manire, zna kako se ponasa u razgovoru sa drugaricama, prijateljima, posebnim muskarcem, dama je zena, koja ima lepo, zenstveno drzanje, lepo zenstveno je obucena, sa stilom, kao pravo zensko, a ne apa-trapa. Dama je ona, koja sedi kao ZENSKO, koja stoji kao zensko, koja govori kao zensko. DAMA je ona zena, koja ima graciozne pokrete, graciozan hod! Retko koju znam takvu, iako se nesto sve trude, pa to izgleda toliko smesno, da to nije normalno! Gracioznost se uci, vezba, stice GODINAMA! Dama je nezna, a u isto vreme jaka. Zna kad sta da kaze, a zna kad da odcuti. Dama je zena, koja ima bogato zivotno iskustvo. Dama se prepozna na kilometar. Kao sto rece Venom, mnogi danas ne znaju sta je prava dama. Mnoge elegantne maloumnice, nazivaju damama, a one se ponasaju kako otvore usta, zgade svom svetu okolo, sav zenski rod. Nazivaju damama svaku obrazovanu zenu, iako je ogroman broj njih, samo obicna paorka sa diplomom i ni sa cim vise. U skolama i fakultetima se ne uci, kako da postanes dama!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|