:: |
Autor |
Poruka |
Azazelo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 75
|
|
Hmm... Mozda nije tema na pravom mestu ali....
Bash bih voleo da cujem vasha iskustva sa polaganja vozackog ispita.....
Zashto ste pali,kako ste polozili.......???
|
|
|
|
|
|
nestor-max Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 41
|
|
Polozio sam iz prvog puta, a polagao sam odmah za C kategoriju. Nije bilo tako lose sem sto je kamion bio star 35 godina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da i ja polazem na kamionu sad ..... ruke mi odpadoshe
Ostala mi voznja a imam osecaj da cu da padnem ko niko.....
A ima i smimpaticnih odvala koje sam cuo od drugara povodom odnosa izmedju Instruktorke i
"ucenika"....... Pa reko da vidim dal nema josh koja mocna prica
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e pa ja sam na prvoj pomoci sve znala..teoriju polozila bez i jedne greske i bila najbolja na polaganju voznje tog dana! pa vi pricajte kako su zene losi vozaci
a odnos s mojim istruktorom je bio koma..kao da su zamjenute uloge..mislim da sam mu bila jedna od najgorih kandidata....uvjek sam ga zezala i pravila situacije s autom da se covjek sledi hahahahahaa....super mi je bilo s njim se zezati(mlad bio pa mi se moglo)
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa sve zene poloze iz prvog
Evo i ja isto iz prvog. Samo stajala na svako STOP, gledala na sve strane (retrovizor, levo desno, preko ramena), usporavala na svakom pesackom cak i da nema apsolutno nikog (nikad se ne zna da li je iza zbuna pesak sa namerom da krene preko ulice ), podizala rucnu kad god neko ulazi i izlazi iz kola i odavala utisak da sam potpuno sigurna i ono sto radim
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Pa sve zene poloze iz prvog Mr. Green |
Zashto ??
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nije tocno uopce!
moje dvije frendice su pale prvi put, a moja strina je pala 3 puta.
ne znam od kud ti taj zakljucak
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Salila sam se!!! A vi shvatili ozbiljno, vidite smajli iza...
Samo sam se nadovezala na tvoje Citat: | pa vi pricajte kako su zene losi vozaci Razz |
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Iz prve, imao sam maksimalno dozvoljene greske, znaci na ivici. Ali koliko sam ucio...dobro je. I praksa isto iz prve...
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
I ja polozila iz prve i testove i voznju. Petak je bio kad sam polozila testove, u subotu vozila zadnji cas u ponedeljak u pola 8 ujutro posle neprespavane noci stigla iz BGD-a i pravac na poligon, polagala prva u 8 ujutro vec bila kuci. 8) Al' moja sestra je polagala ko zna koliko puta... Najvaznije je bas to sto je kapljica napisala, opusti se i ako nemas kuda sa jaknom, ti je daj komisiji, ja sam im dala da mi cuvaju tasnicu!
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
Imala sam super iskustvo sa polaganjem vozackog, i obozavam da vozim, moras to da volis po da super savladas voznju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da saznao sam josh po neshto vezano za vozacki ispit,(voznja) treba koncentracija ............... nisam je imao dovoljno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|