:: |
Autor |
Poruka |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko
|
|
Novi domaci film, sa ljubavnom pricom i radnjom u vreme oko I svetkog rata!!!
Prica i nije toliko jaka, barem ne toliko da se odusevim, ali opet vredi pogledati!!!
|
_________________ O, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane, nikad
Nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Ja bih garant nasla tesku zamerku filmu obzirom da je Samardzic reditelj...mora da mu fali neka emocija ili vec nesto slicno...
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
ma film je nekako tako sbudzen,da otprilike mozes da pretpostavis sta ce se desiti pa ti dodje ne interesantno...a i ne svidja mi se zamisao da daju scenu,pa kazu 7 god pre,sve onda znas i nije zanimljivo
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
film je uradjen po Balasevicevoj pesmi "Prica o Vasi Ladackom", ali koliko znam film se nije dopao Djoletu...Nisam jos gledala, pa ne mogu da sudim.
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
Ja gledala...malo je spor i mnogo odugovlaci u nekim scenama....s obzirom kakva je "Prica o Vasi Ladackom" , mogao je da ispadne malo bolji , ali moze se pogledati!
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE |
|
|
|
|
srculence Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 13 Mesto: BG
|
|
Vise sadrzaja ima u Djoletovoj pesmi od tri minuta nego u ovom filmu.
Sta znam, neki su mi rekli da im se film bas dopao ali meni on veze s pesmom nema niti me je nesto privukla prica u kojoj glavni junak tri cetvrtine filma pije.
Steta...
|
|
|
|
|
|
djukabog Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 93 Mesto: Zrenjanin
|
|
Bleda kopija Djoletove pesme, losa obrada, losa produkcija, los film...
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
gledala sam film i glup mi je ,glavna riba umre posle 20 minuta stvarno bez veze,jedino sto stoji je da je marija karan tu stvarno prelepa
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
kursk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 22
|
|
[quote="Zvoncicaa"]film je uradjen po Balasevicevoj pesmi "Prica o Vasi Ladackom", ali koliko znam film se nije dopao Djoletu...Nisam jos gledala, pa ne mogu da sudim.[/quote]
Stvarno je radjen o "Vasi Ladackom"? Ima li makar neke slicnosti?
|
|
|
|
|
|
altajbek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2004 Poruke: 13
|
|
Potpuno se slazem sa onima koji su rekli 'najgori film na svetu'
POrvo eksploatisu jednu sjajnu pesmu na idiotski nacin. Likovi su lose izgradjeni narocito glavni Sava Ladjarski (ili kako su vec iz plagiali) koji je predstavljen kao notorni alkkos koji nema nikakav cilj osim da se napija kao idiot, i to bez nekog opipljivog razloga... Sve u svemu uzhas
|
|
|
|
|
|
d123473 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Belgrade
|
|
srculence je napisao/la sledeće: | Vise sadrzaja ima u Djoletovoj pesmi od tri minuta nego u ovom filmu.
Sta znam, neki su mi rekli da im se film bas dopao ali meni on veze s pesmom nema niti me je nesto privukla prica u kojoj glavni junak tri cetvrtine filma pije.
Steta... |
Apsolutno se slazem. U Djoletovoj pesmi je lik glavnog junaka mnogo bolje izgradjen nego u ovom ispraznom filmu. U filmu JSDM (Jesen stize...) je mogo paznje posveceno izradi autenticnih kostima i scenografije dok je ono najbitnije, a to je prica, veoma zapostavljeno. U nekom dobrom filmu je potrebno da likovi imaju opravdanje za svoje postupke da bi ih voleli ili saosecali sa njima. JSDM je samo bleda kopija price o Vasi Ladackom, koju kad slusate javljaju vam se jaka osecanja za Vasom koji se propio jer ga je pohlepa i zelja za materijalnim bogatstvom odvela gde ga je odvela... u JSDM jednostavno vas boli uvo za glavnog junaka koji je jednostavno alkoholicar po prirodi...tj. nema opravdanje za to sto je stalno pijan.
Mene je bilo sramota sto je ovaj fim nas predstavljao u trci za oskara prosle godine.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ma ja nisam mogla verovati da bi neko uopste pokusao da Pricu o Vasi Ladackom izvrgne tolikom ruglu.Film je ocaj.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|