www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

evo Saše zvezde naše sa osamnaestog kata maše
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:34 am    Naslov poruke: evo Saše zvezde naše sa osamnaestog kata maše Na vrh strane Na dno strane

More mi je prislo
i pricalo o sebi,
o svojoj velicini
i o svemu sto zivi u njemu...
...o svojoj snazi.
Onda sam ja moru
pricala o tebi
i ono se osjecalo malim...

:plavusa:

a sto da ti kazem vise....mislim da su ovi stihovi sve rekli Wink ...osim naravno cestitam na osamnaestom katu!!!!!nemoj da dobijes vrtoglavicu gledajuci nas odozgo dok se pendžamo :redlips2: :redlips2: :ILoveYou: :zdravica:

:drugarcine:

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i ja da ti cestitam kao drugi Mr. Green

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inace nemam obicaj da odma odgovorim na cestitku, nego sve cakum pakum, ali ovaj put nisam mogao da se sudrzim!

Zili, bas si me raznezila... hvala ti iz sveg srca! Ovo je jedna od najlepsih cestitka koje sam do sad dobio. Bas si slatka kao secer!!!

Ljubim te bweee u te tvoje plave okice! Very Happy

@Sale30
Hvala i tebi... divan si! Wink
Jedva cekam da dodjes ovamo pa da se provedemo ludo! Very Happy

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajde ja cu da bidnem treci, sto se kaze: treca sreca! Wink

E ovako..Jugo druze, nadam se da ce bar milion postova napraviti, do tada nema stajanja. Wink Very Happy

A evo ti ja nesto poklanjam da mozes sa tog tvog 18. sprata da vidis nas tamo dole:

Nadam se da ce da pashe.. Mr. Green

E jos nesto..nadam se da cemo se nas dva prijatelja jos dugo dugo druziti. Wink

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Epa druze sve cestitke i od mene svarno sada kada si gore na 18 spraticu nemoj da dobijes vrtoglavicu svrati nekad i kad nas koju su jos dole uvek si mi pomogao kada mi je trebala pomoc zahvaljujem ti se od srca druze zelim ti joj mnogo mnogo postova na de i jos mnogo druzenja ovde sa nama dragomi je sto sam te upoznala i sto te poznajem jer si pravi prijatelj i drug Razz Wink

Za tebe posto si zvezdas nije neka al od srca je

Poslednja prepravka: gaga021 datum Sub Nov 26, 2005 8:28 pm; ukupno izmenjena 1 put

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Epa druze cestitam ti, svaka ti cast, letis 200 na sat (drzi se @tami , sasa je resio da te povede na sedmom nebu Wink ) Sta drugo reci osim zazeleti ti da ti se sve zelje ispune, da nam budes zdrav i veseo 200 godina.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta da kazem kad su svi vec rekli...
uz ovakav sajt i ovakvog ljudinu, gde ce nam biti kraj Very Happy

cestitam Jugo Laughing

" I know the way to fuck them all...."

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

18 000 Shocked ne mogu da poverujem svaka ti cast 8) cestitke i od mene...

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sale,sunce i zlato nase,znas i sam da Domaci ne bi bio to sto jeste da nije tebe ovde

Ja te obozavam,i radujem se svakom tvoj uspehu,kao i ovolikom broju postova.
Brinem se kad ti nije kako treba,jer si ti osoba koja MORA da bude uvek dobro raspolozena
i srecna.

Kad god mogu,probacu da ti ulepsam dan i da te nasmejem,kao i do sad

Ljubim te i puno naaaajlepsih zelja tebi od mene, Selektora,Nikole i Davida

Cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast imenjace samo tako nastavi Wink

Sta da ti kazem jos kad su sve vec rekli...

!Registrovao si se nesto vise od mesec dana pre mene a vec stigo do 18 000 a jedva do 3000
Mr. Green

Ma sta da ti kazem,...svaka ti se dala

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

18000 Surprised pa ti letis i ne stajes, samo napred druze i nadam se da cemo se jos dugo dugo druziti!
Jos jednom cestitam

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> evo Saše zvezde naše sa osamnaestog kata maše Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon