:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
More mi je prislo
i pricalo o sebi,
o svojoj velicini
i o svemu sto zivi u njemu...
...o svojoj snazi.
Onda sam ja moru
pricala o tebi
i ono se osjecalo malim...
:plavusa:
a sto da ti kazem vise....mislim da su ovi stihovi sve rekli ...osim naravno cestitam na osamnaestom katu!!!!!nemoj da dobijes vrtoglavicu gledajuci nas odozgo dok se pendžamo :redlips2: :redlips2: :ILoveYou: :zdravica:
:drugarcine:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
evo i ja da ti cestitam kao drugi
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Inace nemam obicaj da odma odgovorim na cestitku, nego sve cakum pakum, ali ovaj put nisam mogao da se sudrzim!
Zili, bas si me raznezila... hvala ti iz sveg srca! Ovo je jedna od najlepsih cestitka koje sam do sad dobio. Bas si slatka kao secer!!!
Ljubim te bweee u te tvoje plave okice!
@Sale30
Hvala i tebi... divan si!
Jedva cekam da dodjes ovamo pa da se provedemo ludo!
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ajde ja cu da bidnem treci, sto se kaze: treca sreca!
E ovako..Jugo druze, nadam se da ce bar milion postova napraviti, do tada nema stajanja.
A evo ti ja nesto poklanjam da mozes sa tog tvog 18. sprata da vidis nas tamo dole:
Nadam se da ce da pashe..
E jos nesto..nadam se da cemo se nas dva prijatelja jos dugo dugo druziti.
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Epa druze sve cestitke i od mene svarno sada kada si gore na 18 spraticu nemoj da dobijes vrtoglavicu svrati nekad i kad nas koju su jos dole uvek si mi pomogao kada mi je trebala pomoc zahvaljujem ti se od srca druze zelim ti joj mnogo mnogo postova na de i jos mnogo druzenja ovde sa nama dragomi je sto sam te upoznala i sto te poznajem jer si pravi prijatelj i drug
Za tebe posto si zvezdas nije neka al od srca je
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
Poslednja prepravka: gaga021 datum Sub Nov 26, 2005 8:28 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Epa druze cestitam ti, svaka ti cast, letis 200 na sat (drzi se @tami , sasa je resio da te povede na sedmom nebu ) Sta drugo reci osim zazeleti ti da ti se sve zelje ispune, da nam budes zdrav i veseo 200 godina.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sta da kazem kad su svi vec rekli...
uz ovakav sajt i ovakvog ljudinu, gde ce nam biti kraj
cestitam Jugo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
18 000 ne mogu da poverujem svaka ti cast 8) cestitke i od mene...
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Sale,sunce i zlato nase,znas i sam da Domaci ne bi bio to sto jeste da nije tebe ovde
Ja te obozavam,i radujem se svakom tvoj uspehu,kao i ovolikom broju postova.
Brinem se kad ti nije kako treba,jer si ti osoba koja MORA da bude uvek dobro raspolozena
i srecna.
Kad god mogu,probacu da ti ulepsam dan i da te nasmejem,kao i do sad
Ljubim te i puno naaaajlepsih zelja tebi od mene, Selektora,Nikole i Davida
Cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Svaka cast imenjace samo tako nastavi
Sta da ti kazem jos kad su sve vec rekli...
!Registrovao si se nesto vise od mesec dana pre mene a vec stigo do 18 000 a jedva do 3000
Ma sta da ti kazem,...svaka ti se dala
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
18000 pa ti letis i ne stajes, samo napred druze i nadam se da cemo se jos dugo dugo druziti!
Jos jednom cestitam
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|