:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Da li ste gledali ovu emisiju? I kako vam se cini?
Ja je gledam skoro svakodnevno i zaista je cudo i sreca da ljudi prezive sve ono...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Gledala sam par puta i nisam bas nesto odusevljena. Malo mi je sve to gadno za gledanje.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
A na koju foru snime to što se desilo...? Kao taj lik što je to snimio se baš tada našao na tom mestu i snimio...Ma daj bre! Meni je ta emisija stvarno grozna.
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
Plavsha Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 1305 Mesto: Blizu njega.....
|
|
Glupa emisija do bola. Znaci snimaju covek pada . . . I pao je on mu stoji nad glavom i snima. . . . Svasta
|
_________________ Hocu tebe da sanjam i danju i nocu kao da si stigao iz neke price jer svi moji snovi na tebe lice. |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Slazem se...meni je isto cudno kako se sve to snimi...i nije mi bas svejedno kada gledam sta se sve desava...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Dobra emisija iako vidim da je po nekima glupa 8)
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
Ni meni se nesto nesvidja, nekada imaju stvarno jezive scene, ali su cesto glupe, pa cak i komicne, kao ono sa pijavicama........ bljak
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Emisija je odlicna, mislim da nismo skoro imali emisiju slicnog sadrzaja...Nije tu nista glupo, jednostavno se ljudi nadju na pravom mestu, u pravo vreme ( ili pogresno, kako za koga ) i snime to sto snime...Meni npr. da se rusi kuca pod tornadom ili olujom, ja to ne bih snimala vec bi bezala glavom bez obzira ali eto ima svakakvih budala koje i to prezive i plus uspeju da snime sve...Isto tako, kada su avioni udarili u one dve kule u Americi, bas par sekundi pre udara vise kamera je snimilo to, eto jednostavno ~ biti na pravom mestu, u pravo vreme ~...sa kamerom u ruci ... A neke scene ni ja ne mogu da gledam, pa samo okrenem glavu...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
adnanius Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 72 Mesto: visoko
|
|
ova emisija je stvarno da se najezis!!! sta sve ljudi ne prezive u svom zivotu??? dobro svi ostanu zivi nakon onog svega sto im se desi!!! svaka cast i onim ljudima koji to snime!!!
|
_________________ Nivo inteligencije na planeti je konstantan a populacija raste |
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
stvarno ima dosta toga 'da se najezis' ali ima i nekih glupih snimaka koji mki i nisu bas mnogo zanimljivi
|
|
|
|
|
|
U pRoLaZu Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana
|
|
U pocetku je bila dobra jer su imali dosta materijala ali je ond asvaki put bila sve gora i dosadnija pa su onda i ponavljali neke snimke tako da sam prestao i da je gledam..
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Dobra je, samo mi se ne svidja sto na pinku BH kratko traje, nekih 5 min
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
|