:: |
Autor |
Poruka |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127

|
|
...opet mi je nesto palo na pamet...ovako, sigurno dvadesetak puta u zivotu mi se dogodilo da naletim na tipove koji su mi zeljeli pokazati svog kokana, a da ja to nisam trazila
Slucaj 1.
Prepun autobus za moje naselje. Ljudi se stiscu i naguravaju. Osjecam da mi se netko naguzio i po disanju zakljucujem s cim imam posla. Okrenem se prema njemu, a on ga izvadio i sapuce: "ne trebas se bojati". Pogledam mu aparaturu, pogledam njega, odgurnem ga i odem na drugo mjesto. Ali to je vidjela neka baba - zaustavila autobus i inzistirala da se pozove policija. Ljudi su pukli: ljeto, vrucina, zuri im se, a mi zbog nekog senutog cekamo policiju. Mogla je barem pozvati hitnu! Dok nisam dala izjavu, dotle nismo krenuli. Kad sam se vracala u autobus, tresla sam se od bijesa. Ona je misla da valjda drhtim zbog soka - "ne brini duso, sve ce biti dobro...". Uspjela sam samo procijediti kroz zube: "skini mi se s mesa!".
Slucaj 2.
Secem psa pored jedne bolnice. Vidim kraickom oka da netko prolazi, ali ne obracam paznju. Okrenem se, a prizor je bio vrlo dojmljiv: tip gol golcat u bijelom grudnjaku i s bijelim podvezicama prolazi pored mene i mase guzom kao manekenka tako da mu se ona stvar klati. Okrecem se, smijuljim, a pas nikako da se pomakne s mjesta. Vidio je da ne reagiram, pa on ponovno... Kako dosao tako i otisao.
Slucaj 3.
Jednom, u srednjoj skoli kad smo isli vlakom doma. Tip isto u baloneru. sto im je to, nekekav trademark? Bacio drkicu na dvije cure, pokazao im ga je, one pocele vristati, a tip, koji inace ima ptsp, vojska i te fore, ga je doslovno izbacio iz vlaka, srecom, vlak je stajao u stanici, ali bio je to zanimljiv prizor. A koliko sam skuzila, bas se ne pokazuju previse muskima, ima svakakvih budala, netko bi mu ga mogao i odrezati, sto ce onda pokazivati. Dlake
Slucaj 4.
prije nekih 20 godina od moje frendice mama je isla s posla preko parka...prema njoj dolazi tip u dugackom baleoneru i drzi kitu...malo se sokirala jer nije ocekivala takav prizor...tip je zamolio da komentira kakav on ima komad...malo se naluknula i klepnula ga kisobranom po njemu...dok se on savijao od boli ona se izgubila u mnostvu...
Ostali slucajevi.
u jednoj uliciu centru ZG u pola 4 popodne!!!! U tramvaju. Pred skolom. U kaficu. U vlaku nekoliko puta. Jedan je cak cekao kraj pruge dok je vlak prolazio i BiiiiP na vlak...valjda.. Na ulazu u butik u kojem sam radila. U kabini tog istog butika...itd.
Dakle nagledala sam se kokana u raznim situacijama. Da li je to u svim mjestima tako i imate li takvih iskustava. Trazim i musko misljenje Sto zapravo uciniti kad u sred bijela dana ide prema tebi frajer i drzi kokana u ruci. Da ga sutnem nogom il.....
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
 |
zigfrid Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Nov 2005 Poruke: 166

|
|
Pa KOKAN i jeste za javnost!
|
_________________ Could not find proxy server |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Daj molim te. Zar zaista mislis da ce ijednoj devojci prijati ako joj na ulici pridjes i pokazes predmet svog obozavanja?!?
Meni se slicna stvar desila vise puta. Dva puta sam osamarila budalu (ali samo zato sto su panduri bili u blizini) inace samo prodjem i ne osvrcem se.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
himzo Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 1390 Mesto: Vojvoda Stepa

|
|
Takvih manijaka imas svuda... Sutnuti ga ne znam koliko je obro resenje jer covek koji ide ulicom i drzi kitu u ruci verovatno nije bas cist... Probaj ga ignorisati pa ako ne upali ti udri po onome sto pokazuje...
Na tvojoj strani je i faktor iznenadjenja posto takvi bolesnici obicno ne ocekuju da ce biti napadnuti...
Sta posle... pa trci sto brze i sto dalje... njemu ce trebati malo vremena da ustane...
Pozdrav!
|
|
|
|
|
 |
cars3d Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 13

|
|
napili se i moj frend je pokazao jednoj curi kokana , a ona njemu "fakat imaš ružan BiiiiP"
|
|
|
|
|
 |
Nastassia *Szépség*

|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest

|
|
Ja kad sam prolazila parkom,ovdje u Budimpesti,jedan mladi frajer je bio skroz gol i BiiiiP!Mislim stvarno bolesno!
|
|
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: |
Slucaj 1.
Prepun autobus za moje naselje. Ljudi se stiscu i naguravaju. Osjecam da mi se netko naguzio i po disanju zakljucujem s cim imam posla. Okrenem se prema njemu, a on ga izvadio i sapuce: "ne trebas se bojati". Pogledam mu aparaturu, pogledam njega, odgurnem ga i odem na drugo mjesto. Ali to je vidjela neka baba - zaustavila autobus i inzistirala da se pozove policija. Ljudi su pukli: ljeto, vrucina, zuri im se, a mi zbog nekog senutog cekamo policiju. Mogla je barem pozvati hitnu! Dok nisam dala izjavu, dotle nismo krenuli. Kad sam se vracala u autobus, tresla sam se od bijesa. Ona je misla da valjda drhtim zbog soka - "ne brini duso, sve ce biti dobro...". Uspjela sam samo procijediti kroz zube: "skini mi se s mesa!". | Nakon shto sam procitao "slucaj 1." mogu ti reci da mi se smucilo, ali tvoje ponashanje nazalost, znaci neko ti je pomogao, a tebe je iznervirao upravo onaj ko ti pomaze i ko se zabrinuo za tebe, a ne neki bolesni pacenik, koji ce ako ga tako ignorishu, i ako ih zabavlja, sutra stvarno napasti i silovati nekog.
Citat: | "Ljudi su pukli: ljeto, vrucina, zuri im se, a mi zbog nekog senutog cekamo policiju. " |
Ma shta naprica...uzas Cak sam stekao utisak da tebe ovakvo ponashanje zabavlja. Nadji decka, shetaj njega umesto psa ili uz psa, pa cesh nauciti gde je mesto i kome se pokazuje kako ti kazesh "aparatura ili kokan" Tada sigurno necesh obracati paznju tj. necesh ni videti ovakve psihijatrijske slucajeve.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja bi kretena uhvatio, odsekao mu alatku pa neka se pokazuje onda kome hoce... Inace mislim da se takvi ljudi(bolesnici) nazivaju egzibicionisti.
|
|
|
|
|
 |
Panter75 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 11 Dec 2004 Poruke: 273

|
|
E brate nemogu da verujem...
I to normalan...
Zreo za ludaru...
|
_________________ a ja stigao |
|
|
|
 |
nenadbg Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Mar 2003 Poruke: 11

|
|
treba mu odseci i baciti kerovima he he he
|
|
|
|
|
 |
Grobar VS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 162 Mesto: Vojvoda Stepa, Srbija

|
|
da je bolesno bolesno je... Ali ako slikas takav "ALAT" i posaljes sliku svetu ili CKM-u mozda i uzmes neku kintu!
|
_________________ SUNCE SIJA ZA SVE NAS!!!!! |
|
|
|
 |
kvecenaj Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 34

|
|
malo je skakljivo ako imas malu kitu tzv. kokana!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|