:: |
Korupcija,varanje,mito? |
1.varao bih i dao bih mito |
|
0% |
[ 0 ] |
2.varao bih kada bih znao da necu biti uhvacen |
|
0% |
[ 0 ] |
3.varao bih i davao mito jer je to jedini nacin da se opstane na fakultetu |
|
33% |
[ 1 ] |
4.varanja i davanje mita ima vec pri samom upisu na fakultet |
|
33% |
[ 1 ] |
5.ne bih varao niti davao mito,mislim da se moze i bez toga |
|
33% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 3 |
|
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta mislite o korupciji,varanju na ispitima,davanju mita? Dali je prisutna kod nas? Dali i vi pribegavate korupciji? Dali ste ikada dali mito za nesto? (posto varati je svako od nas bar jednom varao)
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Korupcije ima danas vise nego ikad. I prilikom polaganja ispita i prilikom samog upisa na fax.
Ne verujem da bih davala mito...Mozda jedino u slucaju da drugacije bas nikako ne ide.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ence001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Okt 2005 Poruke: 23 Mesto: beograd
|
|
korupcije svakako ima skoro na svim fakultetima ,svako od nas je bar na jednom ispitu varao i to nije bas neki veliki greh,a mito nikako pa placa ih drzava pa i ja, uvek postoji neki nacin ,
|
|
|
|
|
|
les Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 05 Jul 2004 Poruke: 27 Mesto: kragujevac-krusevac
|
|
do skoro je kruzila prica da je moj fakultet "nedodirljiv", od skoro ja bas nesto ne verujem u to.
naravno da su svi bar jednom varali, a sto se tice mita sigurno bih i tome pribegao ako ne bi bilo drugog nacina
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
kako da nema....to je uzas...i sto je najgore primeujem da gotovo svako pribegava tome....cak sam cula da i ljudi u koje ne bi pomislila da bi ili u stanju da prime ili daju mito...rade to.
To se mora iskoreniti...i to poceti s vrha.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
zdravka Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Opće je poznato da je na mom faksu bilo mita, čak je i u novinama izašao jedan cijenjen profesor i drago mi je zbog toga jer suprofesori ponekad prava gamad prema nama i ne daju nam prilike da na pošten način dobijemo makar prolaznu ocjenu....
|
|
|
|
|
|
mikonen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 130 Mesto: Antalya/Turkey
|
|
Da, toga postoji i postojace dok covjeka postoji...Cak i ono sto mi nazivamo savrsenim sistemom ima svoje rupe, tako da je nemoguce biti zadovoljan sa necim...
Bilo je toga i kad sam se ja upisao, ali mi je najvise krivo kada vidim mladu raju kada pocne benaviti, kako mu je neko drugi zauzeo mjesto, kako je on trebao biti prvi na listi, medjutim zbog "stele" nije uopce izabran (apsurdno), te me gluposti nerviraju...
Desilo se da covjek kome fali par bodova zauzme mjesto onoga ko je imao te bodove, ali da se dese malopredjasnje gluposti, ne...
Jarane, umjesto sto ces trositi i ono malo svog vremena na gluposti sa koje kakvim ljudima, sto ces trositi i ono malo dzeparca sto imas na cigarete, dzointe, alkohol isl., sjedi, "zagrij stolicu", pa ces vidjeti "stele i korupcije", da dodje sin Bill Gates-a, ne moze ti nista...
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
postoji....podmicivanje se vrsi skoro na svakom fakultetu...ovako ili onako,nadje se neka vezica,plati se ispit...dosta sam prica cula da mogu da se plate ispiti...ili upis na fakultet...tuzno je sto se to sve vise povecava,a niko ne preduzima nista da se podmicivanje na fakultetima iskoreni....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
lookitj Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263
|
|
Nazalost, to je toliko rasireno da se jednostavno ne moze pobeci. Sta raditi npr. kad lekar u bolnici trazi od tesko obolelog pacijenta lovu da bi za par dana ubrzao operaciju? Davljenik se i za slamku hvata, kaze izreka, iako te pare cesto budu uludo bacene.
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Davao sam mito. Dacu opet ako budem MORAO i budem mogao. MRzim to! Prezirem i gadim se!!!
Situacija je takva, nisam jedini, niti mogu pobeci od toga.
Ali, da, grozim se toga!!! I sve na robiju, zajedno sa mnom i svima koji potpomazemo pomenute aktivnosti!! Zapravo manje vise sto potpomazemo, nego sto ne reagujemo protiv!!! grrrrrrrr
A dok sam studirao, nisam davao jer nisam znao kome! Ali i tada bih dao da sam samo znao kome
|
|
|
|
|
|
Lutak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Sep 2005 Poruke: 69
|
|
pa bas me cudi odakle profesoriama onakva luksuzna kola,vjerovatno od redovnih plata hahahaha pa samo geldaju kako ce uzeti pare cak sta vise kucaju svoje knjige i onda tjeraju studente da ih kupe inace ne pustaju na ispitu.uzas
|
|
|
|
|
|
vujo91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Jan 2005 Poruke: 115
|
|
Korupcija u skolama je strasna.... srce me boli kad pomislim na to..ali eto.. nije ni profesorima lako.... i oni moraju od necega da zive
|
_________________ Idem šorom, i šutiram kamičke..
Svi već vide da sam željan.... rakije Ličke |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|