www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Korupcija
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  

Korupcija,varanje,mito?
1.varao bih i dao bih mito
0%
 0%  [ 0 ]
2.varao bih kada bih znao da necu biti uhvacen
0%
 0%  [ 0 ]
3.varao bih i davao mito jer je to jedini nacin da se opstane na fakultetu
33%
 33%  [ 1 ]
4.varanja i davanje mita ima vec pri samom upisu na fakultet
33%
 33%  [ 1 ]
5.ne bih varao niti davao mito,mislim da se moze i bez toga
33%
 33%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 3

Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 12:43 pm    Naslov poruke: Korupcija Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite o korupciji,varanju na ispitima,davanju mita? Dali je prisutna kod nas? Dali i vi pribegavate korupciji? Dali ste ikada dali mito za nesto? (posto varati je svako od nas bar jednom varao)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Korupcije ima danas vise nego ikad. I prilikom polaganja ispita i prilikom samog upisa na fax.
Ne verujem da bih davala mito...Mozda jedino u slucaju da drugacije bas nikako ne ide.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

ence001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 21 Okt 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

korupcije svakako ima skoro na svim fakultetima Sad ,svako od nas je bar na jednom ispitu varao i to nije bas neki veliki greh,a mito nikako pa placa ih drzava pa i ja, uvek postoji neki nacin , Very Happy

les
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jul 2004
Mesto: kragujevac-krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

do skoro je kruzila prica da je moj fakultet "nedodirljiv", od skoro ja bas nesto ne verujem u to.
naravno da su svi bar jednom varali, a sto se tice mita sigurno bih i tome pribegao ako ne bi bilo drugog nacina

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako da nema....to je uzas...i sto je najgore primeujem da gotovo svako pribegava tome....cak sam cula da i ljudi u koje ne bi pomislila da bi ili u stanju da prime ili daju mito...rade to.
To se mora iskoreniti...i to poceti s vrha.

zdravka
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Maj 2005

PorukaPostavljena: Sre Nov 09, 2005 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opće je poznato da je na mom faksu bilo mita, čak je i u novinama izašao jedan cijenjen profesor i drago mi je zbog toga jer suprofesori ponekad prava gamad prema nama i ne daju nam prilike da na pošten način dobijemo makar prolaznu ocjenu....

mikonen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: Antalya/Turkey

turkey.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 09, 2005 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, toga postoji i postojace dok covjeka postoji...Cak i ono sto mi nazivamo savrsenim sistemom ima svoje rupe, tako da je nemoguce biti zadovoljan sa necim...
Bilo je toga i kad sam se ja upisao, ali mi je najvise krivo kada vidim mladu raju kada pocne benaviti, kako mu je neko drugi zauzeo mjesto, kako je on trebao biti prvi na listi, medjutim zbog "stele" nije uopce izabran (apsurdno), te me gluposti nerviraju...
Desilo se da covjek kome fali par bodova zauzme mjesto onoga ko je imao te bodove, ali da se dese malopredjasnje gluposti, ne...
Jarane, umjesto sto ces trositi i ono malo svog vremena na gluposti sa koje kakvim ljudima, sto ces trositi i ono malo dzeparca sto imas na cigarete, dzointe, alkohol isl., sjedi, "zagrij stolicu", pa ces vidjeti "stele i korupcije", da dodje sin Bill Gates-a, ne moze ti nista...

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 14, 2005 4:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

postoji....podmicivanje se vrsi skoro na svakom fakultetu...ovako ili onako,nadje se neka vezica,plati se ispit...dosta sam prica cula da mogu da se plate ispiti...ili upis na fakultet...tuzno je sto se to sve vise povecava,a niko ne preduzima nista da se podmicivanje na fakultetima iskoreni....

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

lookitj
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost, to je toliko rasireno da se jednostavno ne moze pobeci. Sta raditi npr. kad lekar u bolnici trazi od tesko obolelog pacijenta lovu da bi za par dana ubrzao operaciju? Davljenik se i za slamku hvata, kaze izreka, iako te pare cesto budu uludo bacene.

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 29, 2005 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Davao sam mito. Dacu opet ako budem MORAO i budem mogao. MRzim to! Prezirem i gadim se!!!

Situacija je takva, nisam jedini, niti mogu pobeci od toga.

Ali, da, grozim se toga!!! I sve na robiju, zajedno sa mnom i svima koji potpomazemo pomenute aktivnosti!! Zapravo manje vise sto potpomazemo, nego sto ne reagujemo protiv!!! grrrrrrrr

A dok sam studirao, nisam davao jer nisam znao kome! Ali i tada bih dao da sam samo znao kome Very Happy

Lutak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 25 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 29, 2005 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa bas me cudi odakle profesoriama onakva luksuzna kola,vjerovatno od redovnih plata Very Happy hahahaha pa samo geldaju kako ce uzeti pare cak sta vise kucaju svoje knjige i onda tjeraju studente da ih kupe inace ne pustaju na ispitu.uzas

vujo91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 17 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 29, 2005 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Korupcija u skolama je strasna.... srce me boli kad pomislim na to..ali eto.. nije ni profesorima lako.... i oni moraju od necega da zive

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Korupcija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon