:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Za one koje studiraju ili uce u nekom drugom gradu....
dali ste smesteni u domove ili u privatan smestaj? iskustva... zasto dom? a zasto privatan smestaj?
|
|
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
privatni smjestaj,manje guzve,imam vise vremena za uciti, mogu izabrati cimerice,a e upoznavati nee debile
|
|
|
|
|
|
dusanzikic Upućeni član
|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД
|
|
Privatan smestaj u prvoj godini, i sada u drugoj, jer mi se uslovi u dostupnim domovima ne svidjaju ali od trece ja se nadam studenjaku.
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Privatni smestaj, ne zbog ucenja, ko je u skoli nesto naucio, nego zbog slobode
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
mladens003 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 86
|
|
Čuj privatan smeštaj ti je bolji jer si svoj na svome ali je skuplje! U domu se moraš pridržavati njihovih pravila a ne svojih kao u privatu ali je zato puno više ljudi pa je bolje radi druženja i zezancije! Proveo sam pola osnovnog obrazovanja u internatu (nešto kao dom ali mnogo strože) veruj mi ne možeš biti svoj!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa privatni stan je bolji zbog druzenja, privatnosti studenta i sl....
a domovi su po mom misljenju dobri zato sto uvek kad ti treba nesto za skolu ili fax imas od koga potraziti, a takodje i razmenjivati iskustva...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
plany Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 91
|
|
Obzirom na uslove u studentskim domovima, smatram da je bolje potraziti solidan privatni smestaj.
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
E bas cu da pokvarim prosek. Domovi. ZAbavni ji su. A jos ako nadjete kao ja da imate po 300 cimerki sa svake strane u gradu koji je gey kapital sveta, onda ste na konju...zenskom naravno...
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
boksha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: BG
|
|
ja zivim privatno, ali sam 4 godine bio u Domu za srednjoskolce i bilo mi je super, ali nemas mira jer nikad nisi sam....
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Definitivno studentski domovi. Ima vremena za ucenje i na pretek, jer kad krenu ispitni rokovi svi uce u domu, tako da je tesko blejati okolo. da ne pricam koliko znaci da ti se nadje dvadesetak kolega spremnih da pomognu ako zapne neki zadatak.
|
|
|
|
|
|
lookitj Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263
|
|
Dom, naravno! Ljudi, tamo je uvek dobro zezanje, steknes gomilu novih prijateljstava, a KO STVARNO HOCE DA UCI, NIKAKVI "LOSI USLOVI" MU NECE BITI PROBLEM. Ja sam cetiri godine proveo u srednjoskolskom domu, sad sam i u studentskom, i ni u snu ne bih uzimao stan, makar i sa cimerom koga dobro znam!
|
|
|
|
|
|
Lutak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Sep 2005 Poruke: 69
|
|
naravno provatan jer vise je tisine i higijenski je bolje.bar tpo mome misljenju
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Domovi ili privatan smestaj? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sledeća |
Strana 1 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|