www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Isplati li se uopste studirati?
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 4:17 pm    Naslov poruke: Isplati li se uopste studirati? Na vrh strane Na dno strane

Zavrsis fakultet i posle nemas gde da se zaposlis... Dali se uopste isplati studirati?

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda... ja ne studiram, jer ono iskustvo koje sada sticem iduci kroz zivot, student to nece nikada steci kada recimo oko 30-e zavrsi studije, gde je u teorije sve krasno... pa kad izadje na ulicu, moze slobodno da poludi... ja bar tako mislim... Rolling Eyes

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mozda... ja ne studiram, jer ono iskustvo koje sada sticem iduci kroz zivot, student to nece nikada steci kada recimo oko 30-e zavrsi studije, gde je u teorije sve krasno... pa kad izadje na ulicu, moze slobodno da poludi... ja bar tako mislim...

Ne slazem se sa tobom!
Svako od nas ko studira moze sa strane i da raducka nesto i stice neko iskustvo pored sve teorije koje uci na faxu. I takodje, nije samo teorija ta koja se uci na fakultetima, veliki broj ima i odredjene korisne vezbe i praksu. Naravno postoje izuzetci, ali isto tako postoje i vrlo dobri fakulteti koji te stvarno necemu nauce, pa nema potrebe da poludis kad zavrsis.

Hmmm...a zasto mislis da ce oko 30-te da zavrsi fakultet? 22-23 godine ako je redovno sve davao. Daj mu jos 2 godine eto fore da obnavlja, to je max 25.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Diplomu treba imatu, sa time se slazem u potpunosti, ona ce ti kad tad otvoriti vrata u nekoj firmi i obezbediti radno mesto ali ako ti to ne znas da radis kako treba, ni 100 diploma ti nece pomoci... Koliko ljudi znam koju imaju diplome, cak su bili medju najboljima, ako ne i najbolji i sada ne umeju da povezu dve zice kako treba... a recimo zavrsili su elektrotehniku...

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja ovako razmisljam: zavrshio sam gimnaziju, sa tim mogu, mozda, preko veze, prodavati kokice, znachi moram nesto izabrati za studiranje sto volim. I sad kad sam izabrao trudicu da zavrshim jer ipak visoka skola u zivotu puno znachi.

nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da treba studirati ali samo ukoliko se to voli i ukoliko ta diploma koju ces steci ima vrednost.

stevakrpelj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 22 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 4:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

em dajem pare ze knjige ovim konjima profesorima,em velike pare a onda nema posla,bezveze Confused

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 7:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek treba imati neku diplomu pri ruci, nikad se ne zna kad ce koja diploma da zatreba u zivotu.

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da ipak treba studirati........
Ali, ovo danas sto se radi imanipulise sa diplomama..uzas.
Sto znaci, ne treba samo studirati, vec nesto i nauciti.
Po mojoj nekoj slobodnoj proceni milim da 50-60 posto ljudi danas studiraju samo da kazu da idu na studije, a veze nemaju..........

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za diplomu se valja potruditi. Kad tad ce ti koristiti.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

vebija
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 07 Okt 2005
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Savim logicno da se isplati studirati
pa danas se sa srednjom strucnom spremom nemože ni naci nekakav dobar posao

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da se isplati!!!

Pre svega, studirati ono shto volish, uchiti s razumevanjem & ljubavlju, ALI nije samo fakultet shkola! Ne uche nas samo knjige, vetj i odnosi sa ljudima, iskustvo, ulica, svako novo jutro...Ako se naoruzash znanjem + talentom + voljom + snalazljivoshtju, ceo svet je tvoj, Idea

E, sad, ako tjemo bukvalno da shvatimo rech 'isPLATI', ukoliko je sve gore navedeno ( Idea ) prisutno, ni zarada netje izostati! Uostalom, SURVIVAL, radite na sebi, borite se za sebe & moratje da bude profitable! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Isplati li se uopste studirati? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  sledeća
Strana 1 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon