:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Mladić stoji u redu u supermarketu, kad spazi zanosnu plavušu iza sebe kako maše i smeje mu se.
Iznenadio se što mu takva lepotica maše, no iako mu se odnekud činila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: „Oprostite, mi se znamo??
Ona mu odgovori: „Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta!?
Film mu se naglo vratio na zgodu kad je jedan jedini put bio neveran.
Izustio je: „Bože, jeste li vi striptizеtа s moje momačke večeri, koju sam pred svim drugarima *еbао na biljarskom stolu, dok me je Vaša drugarica mlatila po doopetu mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupаk??
Ne, gospodine - odgovori ona zgranuto. Ja vašem sinu predajem engleski.
|
Poslednja prepravka: knknpnkn on Čet Okt 27, 2005 12:39 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
jao covece, hahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
hvala na ovom sjajnom vicu , ali.....treba iz njega uchiti
ps:moram da se pazim..opustio sam se ...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
:lolj: :lolj: :lolj: Jaooooooooooooooooooooo stomak me boli od smeha!!!!! Bolji vic nisam skoro cula
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
super je
Eto, neki mogu nesto iz njega i da nauce
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
hahaahha koji idiot
veoma poucan
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Nigel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 61
|
|
stvarno gotivan vic
svaka cast
|
|
|
|
|
|
bracoba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Okt 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
colonel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija
|
|
Pre dve nedelje napunio sam 38 godina. Ujutru, na svoj rodjendan sam se probudio prolicno neraspolozen, ipak, godine cine svoje. Otisao sam u kuhinju uveren da ce mi zena osveziti dan s jednim: ''Dobro jutro i srecan rodjendan, muzicu moj zlatni''! A mozda me iznenadi i nekim poklonom. Nista. Nije mi rekla ni dobro jutro a kamoli ostalo cemu sam se nadao! Dobro, pomislih s godinama postanu takve, ali deca, oni su me se siguno setili. Jok ni oni nisu nista rekli. Duboko razocaran sam otisao na posao. Cim sam usao u kancelariju, docekala me je moja sekretarica Lidija i sa osmehom na licu procvrkutala:
-Dobro jutro gospodine sefe i sve najbolje vam zelim za vas rodjendan!
Odmah sam se osecao bolje. Ipak se neko setio da mi je danas rodjendan. Udubio sam se u posao i radio do negde 2. Tada je na vrata pokucala Lidija;
-Znate sefe, danas je tako lep dan a i rodjendan Vam je, pozivam vas na rucak!
-To je najbolja stvar koju sam danas cuo-odvratih i prihvatih poziv
Otisli smo na rucak u odlican intimni restoran na periferiji, popili smo par martinija i beskrajno uzivali u odlicnoj hrani. Kad mo se vracali Lidija upita;
-Znate sefe, tako je poseban dan, zasto se vracati u kancelariju?
-U pravu ste!-rekao sam
-Onda vas pozivam kod mene na casu vina!-rece Lidija
Prihvatio sam. U njenom stanu sam se udobno smestio. Lidija nam je nasula vino i kad smo se kucnuli rekla je;
-Idem da se presvucem u nesto udobnije!
-Svakako, samo izvoli!-odgovorio sam vidno uzbudjen i u treptavom iscekivanju. Otisla je u spavacu sobu i vratila se nakon pet minuta. U rukama je nosila veliku tortu, a iza nje su isli moja zena , moja deca, prijatelji i nekoliko kolega sa posla. I svi su pevali: ''SRECAN RODJENDAN........''
A ja sam sedeo na kaucu potpuno zbunjen, iznenadjen.......... i go golcat!!!
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Ovaj prvi vic je extra gotivan, a ovaj drugi sam cuo pa mi i nije bio tako smesan.
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
To me podseća na onaj vic kad ispred škole čekaju decu debeljko i trudnica.
Trudnica : I vi čekate dete ?
Debeljko lupajući se po stomaku : Ne to mi je od piva.
Voleo bih nekad da upoznam čoveka koji izmišlja viceve.Ako znate nekoga javite.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|