www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

*The Notebook*
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~
::  
Autor Poruka
BarCG10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 12:06 am    Naslov poruke: *The Notebook* Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je to najbolji film sto postoji! sta vi mislite?

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se u potpunosti s tobom .. inache sam ljubitelj istinitih prica i istinitih filmova tako da bilo koji takav film je za mene dobar ... ali najvise volim kada me film ostavi do kraja da ne znam o cemu se radi .. i da do gotov samog kraja ne skontas o cemu se radi .. to cini " The Notebook " specijalnim

VODONOSA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 17 Maj 2005
Mesto: N O V I S A D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 02, 2005 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film za preporuku

Sinbad Moreplovac
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 13 Jul 2005
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 02, 2005 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam siguran da bih ga bas svakom preporucio! Isto tako, nije bas da se ne zna sta ce biti do kraja, vec na polovini se nazire poenta! Ipak, film je lepo osmisljen, takodje lepo odradjen, ali mi je kraj jako prazan! Nekako ne ostavlja mi utisak dovoljno jak kao ostatak filma! Ne znam... Ali da je lep film, jeste!

but why can't it be mine!?

acevantura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 2:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlican je film, onaj ko ga nije pogledao a voli romanticne filmove nek obavezno pogleda Very Happy

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 5:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan divni srcedrapateljni film koji ni mene, totalnog protivnika takvih filmova, nije ostavio ravnodusnom.

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prelep romantican film...Sve poHvale... :hearts:

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kraj filma je "pretjeran" i ne uklapa se u tu koncepciju. Inace, film sigurno moze proci.

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 7:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako dobar film.....apsolutno vredno za pogledati..... Very Happy

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inace sniman po romancicu N. Sparksa koji je pitak i lakocitljiv, onako bas da vas ne zamori dok cekate na dragog ili dragu... Very Happy

Markky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 22 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 8:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super film...posebno mi se dopada gluma glavne flumice koja iako specijalizovana u komedijama,uspela je da lepo prenese emocije u film.

Ocena 5/5 Smile)

Preporucujem svima!

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
film mi se jako svidja! inace ja bas nisam luda za takvim srceparajucim stvarima, jer ne vjerujem da je u ljubavi bas sve savrseno kao sto to prikazuju u vecini filmova sa glupim happy endom, ali... ovaj film ima to nesto! definitivno mi je postao jedan od najdrazih ljubavnih filmova i svakako ga preporucujem svakome da ga pogleda! posebno mi se svidio kraj! glavna glumica je stvarno dobra, jer gledala sam special featurettes na dvd-u i zenskoj skidam kapu, vec na audiciji je uspjela sve rasplakati (ali, na zalost, ne i mene--well, prehladna sam za takve stvari Wink )!
ciao! Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ Kadar po kadar ~ -> *The Notebook* Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon