:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Obozavam horor stvari pa tako i knjige...
dosad sam procitala "Gresna zadovoljstva","Leto Noci" i "Ukletu zimu" i odusevljena sam sa njima...
dali mi neko zna preporuciti neku dobru horor knjigu?
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Pa cuj,sve od E.A.Poe je prva liga,iako su to Short stories djelomice.Procitaj "The Fall of the House of Usher"...najezit ces se.
Pa onda: Bram Stoker: "Dracula".Mary Shelley :"Frankenstein"...to su klasici,kuzis?Pozdrav!
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
klinka je napisao/la sledeće: | Pa cuj,sve od E.A.Poe je prva liga,iako su to Short stories djelomice.Procitaj "The Fall of the House of Usher"...najezit ces se.
|
o cemu se radi u ovim knjigama?
a to je strana verzija knjige... meni treba nesto naski.. da nas citavi svet razume..
(edit by CharmedS
Spojila sam ti poruke)
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | klinka je napisao/la sledeće: | Pa cuj,sve od E.A.Poe je prva liga,iako su to Short stories djelomice.Procitaj "The Fall of the House of Usher"...najezit ces se.
|
o cemu se radi u ovim knjigama? | To ti je tzv.Gothic Novel.Radi se o izumiranju jedne stare obitelji,o psihickim sokovima itd...sjajno!E.A.Poe je zakon!
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
ali to je sve na engleskom napisano ili ne?
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ja obožavam čitati. Meni su dobre....hm..nemogu da se sjetim pisca, javit ću ti sutra, imam 2knjige doma - ČUVARI i PONOĆ...Te dvije knjige su strašne, pogotovo ova PONOĆ! :djavolak:
Ja mislim da je napisao R.L. Stine.Sad sam sve sigurnija...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
da nije za cuvare djura jaksic?
pardon.. mislila sam na ponoc...
*Editovao GiGimix, spojio sam ti poruke.*
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ali to je sve na engleskom napisano ili ne? | Pa imas i na nasem- "Pad kuce Usher" se zove...nabavi ju,neces pozalit!
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Sad sam se sjetila.. DEAN R KOONTZ je napisao i PONOĆ i ČUVARE.....Isti je pisac i knjige isto izgledaju.
Sad sam 100%sigurna!!! :vezbe:
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
|
|
|
Sandman82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2005 Poruke: 23
|
|
Ja citam horore
Preporucujem sledece:
1. Bram Stoker - Drakula
2. Stiven King - Vreca kostiju
3. Piter Straub - Prica o duhovima
4. En Rajs - Vampirske hronike 1 - Intervju sa vampirom
5. En Rajs - Vampirske hronike 2 - Vampir Lestat
6. Vilijem Piter Blati - Isterivac djavola
7. Klajv Barker - Igra prokletstva
Sto se tice Vampirskih hronika, En Rajs je napisala ukupno 10 knjiga, kod nas su prevedene 2. Treca je Kraljica prokletih - imas film.
Sve ove knjige trenutno mozes kupiti, ako ti nesto nije jasno pitaj 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
[quote="Sandman82"]Ja citam horore
Preporucujem sledece:
1. Bram Stoker - Drakula
2. Stiven King - Vreca kostiju
3. Piter Straub - Prica o duhovima
4. En Rajs - Vampirske hronike 1 - Intervju sa vampirom
5. En Rajs - Vampirske hronike 2 - Vampir Lestat
6. Vilijem Piter Blati - Isterivac djavola
7. Klajv Barker - Igra prokletstva
Sto se tice Vampirskih hronika, En Rajs je napisala ukupno 10 knjiga, kod nas su prevedene 2. Treca je Kraljica prokletih - imas film.
Sve ove knjige trenutno mozes kupiti, ako ti nesto nije jasno pitaj 8) 8) 8)[/quote]
ti si moj covek...
joj ti bas imas dobar ukus sto se knjiga tice...
mada sam cula za vrecu kostiju da je dosadan...
intervju sa vampirom je napisan na osnovu filma ili je film uradjen na osnovu knjige il ne?
a vampir lestat je nastavak tog filma il ne?
mislim taj film je napravljen od ove 2 knjige il ne?
pricu o duhovima sam sad pocela da citam ali mi je malo glupo sto je knjiga podeljena na nekoliko malih pricica....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|