www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko nam treba da se spremimo za ispit?
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 12:59 am    Naslov poruke: Koliko nam treba da se spremimo za ispit? Na vrh strane Na dno strane

Mnogi od nas pocnu da spremaju ispit nedelju dana pred ispit,dali je to dobro? dali se uopste moze spremiti ispit za toliko malo vremena?

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve zavisi od težine ispita ali po mom iskustvu, može i za tri dana samo što to nebih nikome preporučio. Ipak je bolje učiti na vreme a ne u poslednjem momentu

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa oko 3 tjedna mi treba da se bas bas bas spremim za visoku ocjenu

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa na mom faxu svaki ispit se sastoji od pismenog i usmenog sa razmakom od 2 nedelje. Zakljucak, ni jedan usmeni nisam spremala duze od 14 dana, a sto se pismenog tice...pa htela ne htela, tokom cele godine sam bar malo u toku sa onim sto se desava...Ali daleko od toga da redovno ucim...Mozda nedelju dve pred ispit krenem bas konkretno da radim sve to.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas kao sto kapljica kaze! Aktivna sam cele godine na vezbama i predavanjima, a tu se najvise nauci, ako aktivno ucestvujes! Posle ti je za ne znam koliko tezak ispit, potrebno maksimum dve nedelje, da sve ponovis, iscitas i utvrdis! Za matematiku sam uvek bila kampanjac! Nju sam bukvalno, nabubala pred ispit i bilo mi je bitno samo da je prodjem! Radila sam je svakodnevno po 4-5 sati, nedelju dana 8) i sad se nicega iz matematike ne secam! Mr. Green

Nathalie
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: planet earth

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2005 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Previse je siroko pitanje, postoje ispiti koje sam spremala 3 dana, postoje oni koje sam polozila ne uceci (puskice), a postoje i oni koje spremam po 3 meseca, zavisi od tezine, sto ispita, sto profesora Very Happy

bmw haman
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 23 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 05, 2005 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odvisno koliko časa trebaš da se naučiš, i koliko je gradiva za učit

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 11, 2005 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ju kod nas na pravima je nemoguce spremiti ispit za nedelju dana,treba ti jedno minimum tri nedelje da ga bas dobro spremis dok na ostalim fakultetima smesno evo recimo moja drugarica sa ftn-a sprema ispit tri dana strasno kad to cujem hocu da poludim

Peja_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 12 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 12, 2005 7:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nije bas tako za prava,barem ne za prvu godinu.Imas UVOD i Sociologiju koji se uce iz skripte za nedelju dana opustenog ucenja.Dok je Rimasko najbolje vezbati i onda samo ponoviti nedelju dana pred ispit.To su moja dosadasnja iskustva

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam na kom si ti univerzitetu,ali kod nas u NS nema sociologije na skripte moras sve od reci do reci da znas iz knjige,a ovaj kao uvod ako mislis na teoriju drzave i prava ima dve knjige jedna ima 450 i druga 250 strana jedina pozitivna stvar kod nas je srto su tu profesori ok,ali Rimsko nedelju dana mislim to kod nas nije moguce

smartbuy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Okt 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 3:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi od faxa, a i od predmeta, naravno da ljudima na pravu, ekonomiji i ostalim drustvenjacima treba vise vremena jer je to bubati, bubati i samo bubati , preskocis sadrzaj pa teraj redom do zadnje korice!

ArmaNL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jan 2005
Mesto: Amsterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od predmeta....u srednjoj nije mi bas trebalo puno vremena,,,,,
fakultet prava je tezak i vidim da mi vise vremena treba...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Koliko nam treba da se spremimo za ispit? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 1 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon