:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Mnogi od nas pocnu da spremaju ispit nedelju dana pred ispit,dali je to dobro? dali se uopste moze spremiti ispit za toliko malo vremena?
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
sve zavisi od težine ispita ali po mom iskustvu, može i za tri dana samo što to nebih nikome preporučio. Ipak je bolje učiti na vreme a ne u poslednjem momentu
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa oko 3 tjedna mi treba da se bas bas bas spremim za visoku ocjenu
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa na mom faxu svaki ispit se sastoji od pismenog i usmenog sa razmakom od 2 nedelje. Zakljucak, ni jedan usmeni nisam spremala duze od 14 dana, a sto se pismenog tice...pa htela ne htela, tokom cele godine sam bar malo u toku sa onim sto se desava...Ali daleko od toga da redovno ucim...Mozda nedelju dve pred ispit krenem bas konkretno da radim sve to.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Bas kao sto kapljica kaze! Aktivna sam cele godine na vezbama i predavanjima, a tu se najvise nauci, ako aktivno ucestvujes! Posle ti je za ne znam koliko tezak ispit, potrebno maksimum dve nedelje, da sve ponovis, iscitas i utvrdis! Za matematiku sam uvek bila kampanjac! Nju sam bukvalno, nabubala pred ispit i bilo mi je bitno samo da je prodjem! Radila sam je svakodnevno po 4-5 sati, nedelju dana 8) i sad se nicega iz matematike ne secam!
|
|
|
Nathalie Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 27 Mesto: planet earth
|
|
Previse je siroko pitanje, postoje ispiti koje sam spremala 3 dana, postoje oni koje sam polozila ne uceci (puskice), a postoje i oni koje spremam po 3 meseca, zavisi od tezine, sto ispita, sto profesora
|
_________________ "The most wasted day is that in which we have not laughed."(Chamfort) |
|
|
|
|
bmw haman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 53
|
|
Odvisno koliko časa trebaš da se naučiš, i koliko je gradiva za učit
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
i ju kod nas na pravima je nemoguce spremiti ispit za nedelju dana,treba ti jedno minimum tri nedelje da ga bas dobro spremis dok na ostalim fakultetima smesno evo recimo moja drugarica sa ftn-a sprema ispit tri dana strasno kad to cujem hocu da poludim
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Peja_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Okt 2005 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
Pa nije bas tako za prava,barem ne za prvu godinu.Imas UVOD i Sociologiju koji se uce iz skripte za nedelju dana opustenog ucenja.Dok je Rimasko najbolje vezbati i onda samo ponoviti nedelju dana pred ispit.To su moja dosadasnja iskustva
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
pa ne znam na kom si ti univerzitetu,ali kod nas u NS nema sociologije na skripte moras sve od reci do reci da znas iz knjige,a ovaj kao uvod ako mislis na teoriju drzave i prava ima dve knjige jedna ima 450 i druga 250 strana jedina pozitivna stvar kod nas je srto su tu profesori ok,ali Rimsko nedelju dana mislim to kod nas nije moguce
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
smartbuy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2005 Poruke: 174 Mesto: beograd
|
|
Zavisi od faxa, a i od predmeta, naravno da ljudima na pravu, ekonomiji i ostalim drustvenjacima treba vise vremena jer je to bubati, bubati i samo bubati , preskocis sadrzaj pa teraj redom do zadnje korice!
|
_________________ Oj rakijo da si blize bogu i njega bi oborila s nogu! |
|
|
|
|
ArmaNL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2005 Poruke: 216 Mesto: Amsterdam
|
|
zavisi od predmeta....u srednjoj nije mi bas trebalo puno vremena,,,,,
fakultet prava je tezak i vidim da mi vise vremena treba...
|
_________________ Pozdrav, Arma H.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|