:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
šta mislite o toj muziki,dali vam se svida,taj stil,mixevi....ja lično luda za takvom muzikom pogotovo kakav dobar mixič.........
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Ja ju volim poslusati,no nevolim ono zavijanje i ilahije...RAI glazba mi se svidja...obozavam Khaleda (npr.Aisha),a i Natacha Atlas ima dobre pjesme.. a i poznato je da su mnogi narodnjaci kopije arapskog melosa,kao "Lane moje".
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
super mi je ta glazba....
to je vjerojatno i razlog sto svi pjevaci iz ex yu podjonjuju bas tu glazbu
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
|
|
No ja sam pronasla nesto novo...indijsku glazbu,totalno sam luda za njom...Punjabi MC mi je zakon--- 8)
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
i meni je panjabi mc odlican.jel mozda znas neki sajt s kog mogu poskidat njihove pjesmice?
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
|
|
pa cuj,klasicni filesharing programi ce mozda nesto naci...emule itd.,kuzis?
|
|
|
|
|
adi_dj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 2
|
|
Downloadovo sam dosta stvari (arapske, turske, grcke) koje su kopirane od nasih estradnih umjetnika. Sramota.
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
ma volim njihov orijentalni tanc, cak sam pohadjala i skolu za orijentalni tanc..... super su mi opuste me maksimalno
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma pesme su dobre ali ih ne razumem(kako onda znam da su dobre), muzika isto, pa ljudi ovi nasi narodnjaci ih kradu kao ludi... i onda to mi slusamo samo malo upakovano.
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
haha upakovano,da sramota da se pjesma tako učini,jer pjesma bi trebala izlaziti iz srca,duše,misli...a zna se nekad je još bilo ok,a danas sve nešto na x......što se tiče te muzike ja sam luda volim je slušat,dobro nerazumjem je nija al akobogda razumječu još malo.....klinka imaš kakve dobre pjesme........nadam se da neradim šta loše,da me neče ovi glavni ganjati.......
|
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
|
|
Pa potrazi nesto od Natache Atlas,Cheb Mamija,Khaleda,a bome je i Zidovkinja Ofra Haza jako dobra!Ima jednu stvar koja se zove "Im Nin Alum"ili sl.
|
|
|
|
|
mikonen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 130 Mesto: Antalya/Turkey
|
|
Stojim vam na usluzi po pitanju turske i arapske muzike,prijevodi textova sa arapskog, turskog i perzijskog...
klinka je napisao/la sledeće:
Ja ju volim poslusati,no nevolim ono zavijanje i ilahije...RAI glazba mi se svidja...obozavam Khaleda (npr.Aisha),a i Natacha Atlas ima dobre pjesme.. Wink a i poznato je da su mnogi narodnjaci kopije arapskog melosa,kao "Lane moje".
Ali veste to je Azerbejdzanska pjesma, samo cestitam Joksimovicu ili vec onome ko se bavio tim poslom, uspjeli su i text da doslovice prevedu Twisted Evil
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|