:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Posto zasad niko nije otvorio kontra temu, evo ja cu
znaci zene u napad
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
losmi200 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709

|
|
Aj bas da vidimo sta ce te nam naci..
Do sada kolio sam citao u nasoj temi...vama smeta kad se mi napijamo,a?
Pozdrav
losmi200
|
|
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
Pa pijani muskarci da, al kad vidim da neke cackaju nosss i hvataju se za svog mezimca posred ulice ....ajojjjjjj
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
kada su previse ljubomorni
kada hrcu
kada se hvataju "dole"
kada piju
kada se "bucno" umivaju
kada se prave najpametniji
ma, ima tu hiljadu stvari...
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
 |
sanjurka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 112 Mesto: BAR

|
|
Najvise mrzim kad su muskarci:
Nemarni
Bezosjecajni
Kad prigovaraju
Kad hrcu
Ne spuste dasku na WC solji
|
|
|
|
|
 |
Dafna Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde

|
|
oni se zale sto je daska stalno spustena, a mi sto je stalno dignuta...
hehe... ma momci su super, ja sam na njihovoj strani... ne zameram nista
|
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Jedna najgora osobina muskaraca je: uvek im treba MAMA! Kao deca su! Tj. oni i jesu velika deca!!!
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
mamice.....zedan sam
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Jedna najgora osobina muskaraca je: uvek im treba MAMA! Kao deca su! Tj. oni i jesu velika deca!!!  | Slazem se s ovim! Moja top lista glasi: kaj zuje za drugim curama,a u vezi su,psovanje,kad se prave cool,kad lazu...uff...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje...
Poslednja prepravka: klinka datum Čet Sep 22, 2005 1:35 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
Jeste klinka, ja to nisam pomenula... kad sedi u drustvo devojke/zene a oci mu ispadaju zevajuci za tudjim suknjicama..
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
pa drage moje, za sta vam je Bog dao ruke i nokte! Moj kad bi u mom prisustvu zevao za drugom, ne bi mu ispale oci, vec bi mu ih ja iskopala!!! To bi mu se jednom desilo i bilo bi poslednje sto je video!
Da dodam listi: ljubomorisanje!
Sitne lagarije!
Kada glume ludilo(malo polete)!!!! 8)
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
haha i ja to uvek njemu pricam knknpnkn i to bas istom recenicom "primetim li da ti oci lunjaju, pokopacu ti ih i to ce biti zadnje nesto sto si video u zivotu "
jos jedna ruzna muska osobina, kad im kazes da su lepi ili kvalitetni oni polete do neba i postanu uobrazene
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|