:: |
Autor |
Poruka |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
Kant je rekao da je dodir ruke vidljivi izraz misli.......da li je to bash tako, ako ne, shta vi mislite o fenomenu dodira? kako reagujete na dodir ? ili vas mozda i rechi dodiruju?
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Po meni tacno je ono sto je rekao Kant, svaki dodir , nacin dodira pa cak i celi cin dodirivanja pocevsi od prvog pomeranja ruke pa do samog dodira je cela jedna filozofija o kojoj ako dobro razmislis kaze mn puno nego miljon reci.. Po svakom pokretu ruke ili bilo kog tela mozes saznati cilj, volju, osecanja cak i trenutno stanje osobe koja te dodirne... Kad sam ovo pisala mislila sam na ljubav. Po meni jedan dodir pokaze mnogo vise nego miljon puta receno "volim te".. Kad me dodirne onda mogu osetiti dali me iskreno voli kao sto kaze,nacin na koji me dira, neznoscu skojom to radi, mestima gde me dodiruje sve je to veliki pokazatelj njegove ljubavi. Mislim sta vredi kad ti neko kaze da te voli kad sve radi rutinski i bez osecanja recimo kad mi pomera kosu s lica, ima veliku razliku
1.ako me voli - uradice to sa paznjom, neznoscu i posvecenosti
2. a ako me nevoli - uradice to rutinski kao sto izuja stare cipele. nabrzaka, nepazeci pritome da me moze ozljediti...
Dodir je stvarno fenomen jer,
Ponekad je dovoljan samo jedan dodir da se covjek da se oseca bolje, mirnije i uravnotezenije...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Slazem se sa Kant-om! Vrlo mudro "vidljiv izraz misli". ZNaci, mozemo nekoga dodirnuti i recima, delima........ osetljiva sam na sve dodire: i vidljive i one druge. I nekada cak, ti drugi, nevidljivi dodiri, doticu me mnogo dublje, osecam ih mnogo trajnije, nego one vidljive! Nekada mi jedno delo, ili neka rec, znci i prija, mnogo vise od bilo kog dodira telesnog, vidljivog! Nekada me neka rec ili delo, povrede i bole, vise nego bilo koji samar, udarac.......sve u svemu, jaki su mi senzori i za jedne(vidljive) i za druge(nevidljive) dodire! Samo je pitanje, od koga dolaze!
|
|
|
Mistress Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 70 Mesto: Zadar
|
|
najbolji opis dodira u knjizi 'U anđeoskom liku zvijeri' od Viktorije Faust. Odma tamo na početku. to će sve reći.
|
_________________ Ain't gonna waste my hate on you
I think I'll keep it for myself |
|
|
|
|
amirru Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 74
|
|
dodir je dovoljan osjecaj da skontas osobu neku ,al uz to da je gledas u oci !
|
_________________ Hajmo curice hajmo djecaci |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ponekad zadrhtim...prodje me jeza, naravno kada je prijatan. ponekad osetim hladnocu, daljinu, naravno kada je neprijatan.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | ponekad zadrhtim...prodje me jeza, naravno kada je prijatan. ponekad osetim hladnocu, daljinu, naravno kada je neprijatan. |
U potpunosti se slažem sa tobom, mada, kada je prijatan, taj osećaj nebih baš nazvao jezom, to je više kao "leptiri u stomaku"..........
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Svi koji dobro poznaju zene, mogu da kazu da njih vise dodirne rec nego sama ruka.
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Zavisi od koga dolazi dodir.
U pravo vreme na pravo mesto i najezim se.
Dodire koje ne zelim,izbegavam.
A rec zna da me pogodi ili pomiluje vise od dodira
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Nekako su i dodiri i reci negde blizu.... obadvoje moze da izazovu neznost, pokazu ljubav i daju osecaj sigurnosti, ali isto tako i dodir moze da zaboli kao sto i reci moze da povrede da ostanu rane za zivota..... naravno su rane razlicite, ali su rane....
Kako ide ono.... dobra rec i gvozdena vrata otvara....... a dodir pantalone
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ja bas volim tu fizicku paznju...dodir...ne mora to da bude neki seksualni dodir, ali zagrljaj je meni jako vazan, isto tako i poljubac voljene osobe, medjutim to je druga stvar...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Dodir je čaroban. Netko je sklepao frazu 'čarolija dodira' i s tim se slažem.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|