:: |
Autor |
Poruka |
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Samo pogledajte da li je vredan vaseg skidanja uz to je i besplatan http://earth.google.com 8) Voleo bi da mi neko pokaze bolji program tog tipa!
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
A ja bi baš voleo da mi neko objasni kako se taj program koristi.
Dobar je za neke stvari, ali čuo sam da se sa njim može naprimer posmatrati ulaz svoje zgrade... ali nisam uspeo da namestim to!
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
NASA je takodje izbacila ovakav program. E sad, koji li je bolji...
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ja sam se odusevio kada sam probao Google Earth pre par dana, samo sto za potpuno uzivanje treba brza internet konekcija. Ono sto bih mogao da zamerim jeste da recimo za SCG samo Beograd je uradjen u relativno visokoj rezoluciji... dok ostatak mislim da nije.
U svakom slucaju program je i vise nego zanimljiv
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Cekaj malo. Jel preko njega mozes da gledas ono sto se desava bas u tom trenutku?
|
|
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Ne moze...to je malo bezveze,mada je plan Beograda star 2-3 godine.Program kao program je dosta dobro zamisljen,mada stvarno ne znam sta moze da se dobije za full verziju koja kosta 400$ (verovatno mozes da pogledas da li si zatvorio prozore na kuci)!Kako ne bi bila visoka rezolucija Beograda...pa sveze od bombardovanja
|
|
|
|
|
|
radovan haki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47
|
|
Vauuuuuuuu...
Program je extra odusevio sam se...
Nenade pogledaj Berlin il London da vidis rezoluciju,i napisi mi kad vidis dal po ulici ima lisca salim se nije do te granice al je super
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
Skinuo sam Google Earth Pro i gledao dvorište svoje kuće i majku u njemu A što se Nasinog programa tiče, počevši od veličine koja je nekoliko stotina megabajta pa sve do brzine internet konekcije (koja treba da bude min adsl), pa kad se uporedi sa Guglovim programom, ovaj Nasin je sr...e
|
|
|
|
|
|
Lonely Wolf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 27
|
|
Koristio sam i Google Earth Pro i Nasa World Wind i mogu reci da je po meni Nasin program mnogo bolji ako se izuzme jedna mala mana a to je da treba minimum ADSL konekciju mada i neka jaca konekcija nije na odmet.U svakom slucaju moj glas ide za Nasa World Wind
|
|
|
|
|
|
divad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Avg 2005 Poruke: 28
|
|
E ja imam od nase ali neznam sta da radim sa njim!!!!!!!!
|
_________________ Ja sam Robin |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ovaj program sam skoro probao ali mi se ne svidja zato sto podrucje Srbije nije lepo (detaljno) uradjeno.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|