:: |
Autor |
Poruka |
toc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 208
|
|
sta mislite o miroslavu skori opcenito i kako vam se svidja novi album.meni su jako dobre pjesme ali izdvojio bi tri koje su mi naj naj a to su golubica,plati pice i sedam grijeha.pisite i vi sta mislite o miroslavu skori
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
meni je on jako simpatican lik...dosta humoristican.....obozavam ga slusati,al kad prica!
ruku na srce ima dobrih tekstova al glasa ni za lijeka.....nisu pjevacke vode za njega
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Cekaj, jel to onaj sto je pobedio valjda na splitskom festivalu sa onom ultra-nacionalistickom pesmom?
|
Poslednja prepravka: dare_987 datum Pet Sep 02, 2005 12:52 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nemam ti pojma dare.....ma ne moze on pobjedit on ne zna da pjeva pobogu!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Pa mozda zna da peva, mozda ne, ali na letnjem festivalu nema mesta za takvu pesmu.
|
Poslednja prepravka: dare_987 on Sub Sep 03, 2005 11:24 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Najbolja stvar mu je skladba "Haag"...
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
najbolja nova pjesma njegova je sedam grijeha
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
nije los sta znam dobra mu je pesma sedam grijeha
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Tinna_1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 75
|
|
Cijeli album mi je super,Sedam grijeha najbolja
|
|
|
|
|
|
SIMURINA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2005 Poruke: 29
|
|
svetinja je najbolja stvar
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Svetinja i Sude mi su mi najlepsi......glas nekako hmm, al su tekstove jako dobre...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
lookitj Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263
|
|
Joj, ona "Svetinja"... ODVRATNO! Ultranacionalizam i sovinizam na festivalu lakih nota... Zgadio mi se zivot!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|