www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Omiljeni crtani film
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 15, 2004 10:24 pm    Naslov poruke: Omiljeni crtani film Na vrh strane Na dno strane

Koji je vas omiljeni crtani film?
Pritom milsim kako na kratkometrazne tako i dugometrazne crtace!!!

Ja sam inace luda za crtacima i prvenstveno za Diznijevim!
Na prvo mesto bih stavila naravno Pepeljugu ,zatim Lepotica & Zver - sta cu kad sam nepopravljivi romantik hihihihi!
Pa Mala Sirena,Petar Pan i naravno Maza & Lunja ..
Da ne zaboravim Ice Age i Fabriku Monstruma (Obozavam Malu Bu!I umirem od smeha svaki put kad kaze "Kitty!" Smile),pa Bambi,Atlantis The lost empire...

Sto se tice kratkih..

Silvester i Tweety,Pera Kojot SuperGenije, DuskoDugousko,Patak Daca, Petao Sofronije... Draguljce -jedan od mojih omiljenih likova Smile)))!Kako se smeje samo hihihiih!
Zatim Tom & Jerry naravno,pa Snupi,Mece Dobrici pa onda oni Cipelici su mi bili slatki..Pa legendarni Snorkijevci Smile)))))!

Pozdravce!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2004 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ha ha ha Tresnjice ma Pera Detlic je ipak legenda Laughing
Svaki crtani ima svojih zezalica...kao klinac obozavao sam skoro sve.
Sada gledam Simsone i southpark.To su nevidjene odvale.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2004 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DuskoDugousko (strasan je Smile), Silvester i Tweety i PajaPatak.

Od dugackometraznih The Lion King, LooneyTools (pola crtani-pola film).

I u mojim godinama jos uvek volim da ih gledam Smile, dok ove nove crtane sto danas deca gledaju, tako su losi da je to zalosno... Ni jedan jedini mi se ne svidja jogijo, pikacho i kako se vec zovu......

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 22, 2004 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

....hm, glavolomka bog te...ček' da vidimo...od kratkometražnih crtanih filmova koji su se svojevremeno davali na "nacionalnoj televiziji" u 19:15h pre Dnevnika2, omiljeni mi je bio Tom&Jerry...na Cartoon networku uživam da gledam Dexter's lab i Johnny Bravo...
...od malo "ozbiljnijih" - davim se u The Simpsons...iznova gledam iste epizode i svaki put otkrivam neke nove slojeve...ludaci!
....a dugometražni, to je svakako Diznijev Herkules iz '98. godine.

Poslednja prepravka: Manhattan datum Pon Jul 26, 2004 1:23 am; ukupno izmenjena 1 put

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 14 Jul 2004
Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 22, 2004 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tesko je izabrati najbolje jer su svi odlicni i Tom i Jerry, i petao Sofronije, i Dusko Dugousko i patak Daca ali i Strumpfovi, Snorkijevci itd.

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 24, 2004 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dusko dugousko,Tom i Dzeri,strumfovi Very Happy ima toga jos Laughing

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 27, 2004 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crtaciii..pa ja ih obozavam..Khm..najomiljeniji.,.paaaa Ledeno doba..ahahahahah..fantazija!!!!!!! A bre i ostale mnogo volim,poseno Peru Kojota Super samozvanog Genijalca..ahahahhah

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2004 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Monsters INC. Finding Nemo i svi ostali noviji crtaci su me odusevili totalno. Sto se starih tice,duska dugouska mogu gledati staaalno a i peru kojota!

Gaso
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2003
Mesto: Kraljevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 29, 2004 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ovako:
kratkometrazni : tom & jerry , dusko dugousko ( ccc Very Happy ) , ma ima ih puno .... YU GI OH , i tako to
a od dugo metraznih : Finding Nemo mi je najbolji Very Happy

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2004 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj zaboravio sam Ice Age.....svaki ali svaki put kad ga gledam,boli me vilica posla filma od smejanja...nisu normalni!!

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2004 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mala sirena,simpsons,nindza kornjache...ma sviiiiiiiiiiiiiiiiziveli crtaciiiiiiiiiii!!!!!!!

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 11, 2004 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od dugometraznih volim Finding Nemo, Ice Age,Lion King

Obozavam Toma i Dzerija!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Omiljeni crtani film Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Strana 1 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon