:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
Koji je vas omiljeni crtani film?
Pritom milsim kako na kratkometrazne tako i dugometrazne crtace!!!
Ja sam inace luda za crtacima i prvenstveno za Diznijevim!
Na prvo mesto bih stavila naravno Pepeljugu ,zatim Lepotica & Zver - sta cu kad sam nepopravljivi romantik hihihihi!
Pa Mala Sirena,Petar Pan i naravno Maza & Lunja ..
Da ne zaboravim Ice Age i Fabriku Monstruma (Obozavam Malu Bu!I umirem od smeha svaki put kad kaze "Kitty!" ),pa Bambi,Atlantis The lost empire...
Sto se tice kratkih..
Silvester i Tweety,Pera Kojot SuperGenije, DuskoDugousko,Patak Daca, Petao Sofronije... Draguljce -jedan od mojih omiljenih likova )))!Kako se smeje samo hihihiih!
Zatim Tom & Jerry naravno,pa Snupi,Mece Dobrici pa onda oni Cipelici su mi bili slatki..Pa legendarni Snorkijevci )))))!
Pozdravce!
|
|
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Ha ha ha Tresnjice ma Pera Detlic je ipak legenda
Svaki crtani ima svojih zezalica...kao klinac obozavao sam skoro sve.
Sada gledam Simsone i southpark.To su nevidjene odvale.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
DuskoDugousko (strasan je ), Silvester i Tweety i PajaPatak.
Od dugackometraznih The Lion King, LooneyTools (pola crtani-pola film).
I u mojim godinama jos uvek volim da ih gledam , dok ove nove crtane sto danas deca gledaju, tako su losi da je to zalosno... Ni jedan jedini mi se ne svidja jogijo, pikacho i kako se vec zovu......
|
|
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
....hm, glavolomka bog te...ček' da vidimo...od kratkometražnih crtanih filmova koji su se svojevremeno davali na "nacionalnoj televiziji" u 19:15h pre Dnevnika2, omiljeni mi je bio Tom&Jerry...na Cartoon networku uživam da gledam Dexter's lab i Johnny Bravo...
...od malo "ozbiljnijih" - davim se u The Simpsons...iznova gledam iste epizode i svaki put otkrivam neke nove slojeve...ludaci!
....a dugometražni, to je svakako Diznijev Herkules iz '98. godine.
|
Poslednja prepravka: Manhattan datum Pon Jul 26, 2004 1:23 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
Tesko je izabrati najbolje jer su svi odlicni i Tom i Jerry, i petao Sofronije, i Dusko Dugousko i patak Daca ali i Strumpfovi, Snorkijevci itd.
|
_________________ O, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane, nikad
Nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Dusko dugousko,Tom i Dzeri,strumfovi ima toga jos
|
|
|
|
|
 |
Darka Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude

|
|
Crtaciii..pa ja ih obozavam..Khm..najomiljeniji.,.paaaa Ledeno doba..ahahahahah..fantazija!!!!!!! A bre i ostale mnogo volim,poseno Peru Kojota Super samozvanog Genijalca..ahahahhah
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
Monsters INC. Finding Nemo i svi ostali noviji crtaci su me odusevili totalno. Sto se starih tice,duska dugouska mogu gledati staaalno a i peru kojota!
|
|
|
|
|
 |
Gaso Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo

|
|
pa ovako:
kratkometrazni : tom & jerry , dusko dugousko ( ccc ) , ma ima ih puno .... YU GI OH , i tako to
a od dugo metraznih : Finding Nemo mi je najbolji
|
|
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
Joj zaboravio sam Ice Age.....svaki ali svaki put kad ga gledam,boli me vilica posla filma od smejanja...nisu normalni!!
|
|
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
mala sirena,simpsons,nindza kornjache...ma sviiiiiiiiiiiiiiiiziveli crtaciiiiiiiiiii!!!!!!!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
the_cica Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac

|
|
Od dugometraznih volim Finding Nemo, Ice Age,Lion King
Obozavam Toma i Dzerija!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|