:: |
Autor |
Poruka |
Angela123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 23 Mesto: nis
|
|
dali sminkanjem unistavamo nase lice,dali nasa koza stari i dali je sminka stetna???????
|
_________________ A N DJ E L A *nis |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
nekada davno ljudi su verovali da je sminka stetna.....tada verovatno i jeste bila.....u danasnje vreme novih tehnologija i napredovanja u nauci, sminka ne samo da nije losa vec je u mnogim situacijama korisna.....kreme i puderi danas imaju spf faktore, hemikalije koje stite kozu od vanjskih stetnih faktora, preventiraju starenje koze, hrane kozu onim cim je mi ne hranimo, itd.,.....u danasnje vreme puno ima stetnijih stvari u vazduhu i vodi nego sto ce ikad vise biti u sminki....tako da ja mislim da nije stetna...dapace.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Neznam dali je stetna, ali meni smeta kad je imam duze na sebi, posebno kad zaspim sa sminkom kad se probudim sva sam otecena, to je reakcija organizma da sminka steti mome licu. Za ostale neznam, ali vecinom sa koijma sam pricala slazu se da im smeta.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
od sminke lice brze stari
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
nina` Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 50 Mesto: SERiMo :)
|
|
U prekomernim kolicinama i jos ako je nekvalitetna nego sta je nego stetna
|
_________________ Dok je meni mene... |
|
|
|
|
Tinna_1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 75
|
|
Kozmetičke tvrtke tvrde da ne al mislim da nekvalitetna kozmetika itekako može naštetiti
|
|
|
|
|
|
desdemona Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 9
|
|
meni se cini (ili to tako stvarno jest) da mi se nakon stavljanja pa skidanja pudera povuce crvenilo s lica (dobro skinem puder )
|
|
|
|
|
|
cp6ujanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 123
|
|
Moje licno misljenje je da ne steti...skoro svaka vrste sminke ima neke dodatne kvalitete u sebi npr. prave se puderi sa specijalnim dodatcima koji pomazu da koza izgleda mladje i smanjuje izgled bora, puderi sa sastcima za borbu protiv bubuljica, maskare koje potpomazu trepavicama da budu jace i rastu brze, ruzevi i sjajevi za usne koje neguju.... Ma ima svasta, samo treba pronaci kvalitetnu stvar koja odgovara vasim potrebama i vrsti koze...
|
_________________ Srpkinja je mene majka rodila,sve da volim ona me ucila..sa verom u Boga majka radjala, pa mi dusa kao nebo velika.... |
|
|
|
|
powergirl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2004 Poruke: 110
|
|
ja recimo ne mogu da pronadjem pravi puder za svoje lice. na licu su mi prosirene pore pa kad stavivim puder pore se zatvore i odmah iskoce bubuljice.
|
|
|
|
|
|
TaJmA_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 11 Mesto: Stjrdal
|
|
Ako je stara sminka, onda je stetna za lice.Mozes imati veliki problema s kozom kada ostaris.A nova sminka s raznim hemikalijama ne steti lice, i moze da pomogne protiv bubuljica.
Svaki kozmeticar bi preporucio da se ne spava sa sminkom na licu!Obavezno se mora skinuti prije spavanja,zapamtite to sljedeci put.
Ako je stara sminka, onda je stetna za lice.Mozes imati veliki problema s kozom kada ostaris.A nova sminka s raznim hemikalijama ne steti lice, i moze da pomogne protiv bubuljica.
Svaki kozmeticar bi preporucio da se ne spava sa sminkom na licu!Obavezno se mora skinuti prije spavanja,zapamtite to!
edit by knknpnkn
TaJmA_
Vidim da si nova, pa cu ti prvo pozeleti dobrodoslicu: Dobro dosla na Domaci!!!
E, sad.....spojila sam ti postove, jer u PRAVILNIKU naseg sajta (za koji verujemo da si procitala ) lepo pise, da se ne pisu poruke jedna za drugom. Kad nesto zaboravis da upises, kliknes na opciju "edit" i dopunis svoj post! Uostalom, procitaj opet pravilnik, bice ti jasnije!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa i neznam...znam samo da meni gotovo uvek jako koristi...
Vazda mi se desava da mi izbije nesto na lice ni od cega, i kada ne bih imala sminku poludela bi..
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
ana5 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 86
|
|
ako ne koristite kvalitetnu naravno da steti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|