:: |
Autor |
Poruka |
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
Iz samog naslova teme se vidi da sam lud za devojkama i zenama sa pre svega lepim cistim krupnim negovanim zdravim dugim noktima na nogama.
dugo godina sam cekao i docekao da nadjem devojku svojih snova onakvu o kakvoj sam godinama mastao da sretnem.
najvaznije mi je bilo da ima lepa stopala a posebno lepe cvrste duge nokte na nogama posebno palac. uvek sam se pitao zbog cega devojke koje vidjam na ulici nose duge nokte na nogama.
verovao sam da jedan broj njih nosi zato sto to voli odnosno to je njihov zastitni znak tj. fetis i da ih nosenje dugih nokata na nogama strahovito uzbudjuje bas kao i mene mislim naravno na uzbudjenje u sexualnom smislu.imadoh srece da naletim na devojku istih sklonosti ka fetisu dugih noktiju na nogama i mojoj sreci nije bilo kraja kada sam napokon nekom otvorio svoje srce i kazao sve svoje fantazije vezane za moj fetis.
od tada sex se kod nas upraznjava svakodnevno nekoliko puta na dan.strahovito me to uzbudjuje da sam naprosto lud za njima.njoj ne pada na pamet da ih nema jer pomocu njih i ona i ja dozivljavamo visestruke orgazme i zaista smo strasno sretni.
ja sam najsretniji kada prije sexa uradim pedikerski tretman tj nalakiram njene nokte i lepo ih oblikujem po svojoj zelji.posle toga naravno sex.dok je nje i njenih lepih dugih nokata na nogama verujem da cu jos dugo moci uzivati u sexu i zahvaljujuci tome ona je kao izvajana jer to zaista podrazumeva snaznu fizicku aktivnost i ima savrsenu liniju bez grama viska kilograma.ona takodjer ima lepe krupne jake duge nokte i na rukama ali meni je najvaznije da ih ima na nogama posebno palcevi.
Ako ima parova koji imaju iste sklonosti ovo neka bude poziv da malo razmenimo iskustva a vezano za fetis dugih nokata na nogama .
zivele sve devojke i zene koje imaju lepe duge nokte na nogama
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Dugi nokti na nogama? Prvi put čujem da se i to neguje! Možda je tok nekom lepo ali meni se više sviđaju uredni, normalni nokti na nogama. Duge nokte na rukama već obožavam ali na nogama NE...
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
joj sto je ovo na slici ruzno, nekako morbidno... ajde kad su kratki i lepo sredjeni i nalakirani,
ali ovo je stvarno preterano
3 broja vece cipele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trenutno su ovoliki
je li sad lepse
|
|
|
|
|
|
Zubarka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 44 Mesto: Bgd
|
|
Lepa je trenutna boja laka...Duzina je diskutabilna...Ali dobro,ko voli,neka uziva....
|
|
|
|
|
|
Ivcha018 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 86 Mesto: Nis
|
|
Prstencic na nozi je OK!
Ali nokti.......brrrrrrrrr........
Pa sav sam se najezio kad sam video onu prvu sliku.
Ne znam doduse kako je 'uzivo', nisam imao prilike da se sretnem sa tim.
|
_________________ Coool... |
|
|
|
|
Twix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg
|
|
Meni licno ne godi......ali ko voli nek uziva....
|
|
|
|
|
|
J45TR38 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 18 Mesto: [M(GER)|NS(SCG)]
|
|
Pfui! Bezi bre, ja se nebi lozio na to...
|
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
jao!!!!!!!!boja je stvarno lepa ali dugi nokti na nogama-to je ruzno!!!!!!!!!!ali ko voli neka voli,nemam nista protiv.....
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Jel to da ih moze da zarije u madrac da se ne klize? ( Sala mala) Ne volim duge nokte na nogama.
|
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Meni to nekako djeluje dirty u sexu, koliko god ona njegovale svoje nokte..
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
|
|
|
tesko mi je poverovati da se jos nije javila niti jedna koja ima lepe duge nokte na nogama i koja ima isto misljenje kao ja kad su oni u pitanju.
valjada ce se javiti i poslati mozda koju fotku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|