www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Iguana
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 03, 2004 8:28 pm    Naslov poruke: Iguana Na vrh strane Na dno strane

Volite li iguane, i biste li ih zeljeli drzati kao kucne ljubimce?

Edit by BabyG

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dodao bih jos samo da se iguana moze jako razmaziti ukoliko joj poklanjate puno paznje.Ja sam moju navikao da jede eurokrem i da mi skace u krilo.Vere mi se po telu itd...jako je razmazena i umiljata.
Koliko joj paznje poklonite,toliko ce se to odraziti na njeno ponasanje prema vama.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok ko voli lepo je to,ali meni iguane izgledaju fuj Confused Ovde kod nas se mogu videti kako prelaze put ponekad,vise sam za to da zive u prirodi nego u kuci Smile

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro sanjice i jeste da su za prirodu...ali lepo je imati ih i u kuci...ali samo pod uslovom da su im obezbedjeni svi uslovi za normalan zivot....znaci pogodan terarijum...odgovarajuca hrana i celokupna nega uopste.....to uostalom vazi i za sve druge kucne ljubimce....

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U potpunosti se slazem sa Yasmin.

mica36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 05 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 06, 2005 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U potpunosti se slazem sa Yasmin. Very Happy

Blejd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 07, 2005 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je lepo dok je malo Smile .

draganamj
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: pogodi gde

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 07, 2005 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se slazem sa blejdom da je sve lepo dok je malo ...
ali ja nesto bas ne volim iguane i sve ostale gmizavce ali ko zna mozda bih ih vremenom zavolela

Blejd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 07, 2005 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam pre voleo iguane, ali sam posle shvatio da to nije to. Ako nemate savrsene uslove za iguanu, onda je bolje i da je nemate. U principu, to vazi za bilo koju zivotinju.

danij
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 02 Jan 2005
Mesto: SABAC/SCG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 08, 2005 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obozavam iguane,al samo da gledam...

roccobarocco
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 9:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaista mogu da postanu divni ljubimci,izrazito mazni makoliko to cudno i neverovatno zvuci.Ali ima svakako trba obezbediti veliki terarijum,dobru rasvetu,grejanje i raznovrsnu hranu

Maleena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Swedska

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 12, 2005 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeeh .. obozavam iguane ... super su zivotinje =) .. i nabavicu uskoro nadam se =)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Iguana Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon