:: |
Autor |
Poruka |
schtranga Makedonsko devojče

|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
Sigurno ste primetili da kao po neko nepisano pravilo uvjek u WC idu po dve devojke zajedno
zasto ?
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
kolko ja znam od devojaka sto sam cuo je da dosta devojki se plasi ici sama u wc pa pita neku od drugarica da ide s njom
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pa da nebi isle same. Posto vec momci nisu dzentlemeni da devojku odprate do WC-a onda idu sa drugaricom.
|
|
 |
laylla Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 72 Mesto: NOVI PAZAR

|
|
Pa tako, ene! Da bi jedna drugoj popravile frizure, da jedna ne bi ishla sama, da bi rekle jedna drugoj kako im je shminka i dalje ok, da bi na brzinu stigle nekoga da ogovaraju... Ima tu svashta poneshto...
|
_________________ Everything that doesn't kill us, makes us stronger. |
|
|
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Pa da prokomentiraju kojeg su slatkog dečka vidjele, smisle nekakvu taktiku na brzinu, razmjene nekakvu šminku, isplaniraju večer, ili jednostavno da oodu na WC!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~

|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

|
|
Pa da nebi isle same. Posto vec momci nisu dzentlemeni da devojku odprate do WC-a onda idu sa drugaricom bas kao sto kaze sanjica_021 u potpunosti se slazem sa njom
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
 |
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
mislio sam da napišen ono što su već napisale tamara111 i laylla.......al' et one su bile puno brže...
A gaga021 zar ne misliš da ima puno djevojaka koje možda ne žele da ih mi pratimo do WC-a ili žele samo to ne govore???
Želiš li ti??
|
|
 |
mixxx05 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 786 Mesto: Novi Sad

|
|
Ma sam da pitaju da ih otpratimo ne bi isle sa drugaricama Ma idu u paru da cuvaju jedna drugoj strazu, da neko ne uleti!
|
_________________ I've told you this once before, can't control me!
If you try to take me down you're gonna break! |
|
|
|
 |
L_A_Z_Lj_I_V_A Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: pakao :)

|
|
maaa svakakvii manijacii napadaju po WC.......fala bodyy...ja ponekad povedem i po 2 drugarice
|
_________________ pricace ti jednom mozda kako sam ja bio stosta..pile moje..pache moje malo....mudrovace badavani kad me nema da se branim..da sam blizu ne bi im se dalo... |
|
|
|
 |
shalabajzer Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger

|
|
pa da bi mogle da ogovaraju nekog, verovatno.....
nebi im bilo zanimljivo da prichaju sa ogledalom (ako ga ima u wc-u)
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
ma idu sam po dvoje u Wc da bih vodili abrove
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Idu da se ispričaju, našminkaju... i što je najgora ostaju po pola sata... čovek i zaboravi na njih dok se one nevrate!
|
|
|
|
|
 |
|