www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cura place...
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 2:44 am    Naslov poruke: Cura place... Na vrh strane Na dno strane

Jel vam se desilo da se nadjete blizu neke cure koja iz nekog razloga (mozda zbog nekog momka) place, a vi joj recimo kao u americkim filmovima pruzite maramicu ili rame za plakanje, jeste li nekad iskoristili taj trenutak zenske slabosti za nesto...

Rmpalija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam Neutral za sex , i ma koliko mi bilo super i drago tog trenutka kasnije skapiram da sam ispao BiiiiP i nikad ne naucim.

emptynone
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 36

Datum registracije: 13 Feb 2005
Mesto: Trenutacno na nebu, medju zvjezdama.....

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 06, 2005 1:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nikad mi se nije to desilo... Confused

A i da mi se desi sigurno nebi iskoristio tu priliku, jer kako bi se vi osjecali da Vas neko iskoristi... Rolling Eyes

Malo razmislite Wink

imao razloga ili zato što je želeo?
Ljubav se boluje i što nas više boli
to nam veću snagu daje...

discoStu
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 06, 2005 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad n isam upao u takvu situaciju.vidjao sam ribe kako placu na ulici ali na zalost nikad nisu bile same Confused

Rmpalija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 06, 2005 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja nisam kupio sigurno neke ribe sa ulice , nego drugaricu ostavi/prevar decko i ona platjuci dodje meni Smile , al ne radim to vishe jer je loshe!!

nesonene
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 05 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 08, 2005 8:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa i nisam bas bio u nekoj slicnoj situaciji ali se nebih zakleo da to mozda nebih iskoristio.tko zna.?

Dragan Bgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 25 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 09, 2005 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam od onih likova koji bi bili rame za plakanje. Najvise sto mrzim je plac. Crying or Very sad

colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 09, 2005 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad mi se nije desilo, i ne verujem ovima shto pricaju da iskoriste taj trenutak za sex, mislim da ipak ako zena place na javnom mestu to je onda ne gluma, vec patnja, a tad joj nije do sexa, narocito sa nekim trecim, glupost Wink

Panter75
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 11 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 10, 2005 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Par puta sam bio u takoj situaciji i mogu ti reci da uopste nisam imao zelju da imam nesto sa njima...

Lexa23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 10, 2005 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam par puta u takvim situacijama i vjeruj mi cure tad uopće nisu zainteresirane za sex. osim ako su totalno pijane, a to onda nije sex nego iskorištavanje.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 10, 2005 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja preporuka:Dokle god mozete tretirajte ih kao fudbalske lopte:NAPUMPAS I SUTNES Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 19, 2005 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi tako nikad prisao....i sam kazes ko iz FILMOVA.
To je skrnavo suvise....
Da mi je drugarica il nesto naravno da bi prisao i ono pitao je sta je, pokusao da je utesim ali ovako nepoznatoj osobi Sad ne bi....jako tesko.
Pozdrav
losmi200

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Cura place... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon