:: |
Autor |
Poruka |
lekne Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 159 Mesto: guildford uk
|
|
cesto se zapitam kada mene nema sta ce se desavati i tada me obuzme ovakav osecaj.oni ce biti tu a mene nema...
|
_________________ It has been said that something as smal as the flutter of a butterfly`s wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
m1sLiTe o tOmE... |
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Bas zanimljivo Ha ha ha
P.s. Kad odes otiso si, to ti je ko sto kaze jedna pesma od
Cansasa - All we are is dust in the wind...
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
lekne Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 159 Mesto: guildford uk
|
|
to i sam znam mada opet nije lep osecaj zar ne ?
|
_________________ It has been said that something as smal as the flutter of a butterfly`s wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.
m1sLiTe o tOmE... |
|
|
|
|
saidos Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jun 2004 Poruke: 10
|
|
grozan osjecaj koji se svakome javlja:( jednostavno treba sebe staviti u drustvu il vec bilo gdje na neki odredjen nacin
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Ja taj osecaj vidim kao onaj koji imas kad se probudis,a nisi nista sanjao...samo praznina...
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Meni se to cesto desava, pocnem razmisljati o danom kad se nebudem probudila i uhvati me neka zalost, panika, neku neopisivu bol. To mi se desava u periodu zivota kad mi je sve monotono, nedesava mi se nista, nesmatram to za nesto strasno jer znam da mi je to zelja za zivotom, jer se bojim da umrem. Daj sebi malo promene bice ti odmah bolje..
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
PantaOz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 23 Mesto: Brisbane
|
|
Ma ljudi se muce da dostignu taj osecaj... a vi se zalite ! Pa mozda ste blizu nirvane?!
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
PantaOz je napisao/la sledeće: | Ma ljudi se muce da dostignu taj osecaj... a vi se zalite ! Pa mozda ste blizu nirvane?! |
Desiće se i tebi nešto ovako, samo polako, kada se jednog jutra probudiš i kao što milicaanchy kaže ništa nisi sanjao a u glavi praznina.... Onda se javi da li si sošao u stanje nirvane.
A nirvana je praznina i ništavilo bez Boga! Bez istine! Bez ljubavi! Bez cilja i nade! Besmisao...
|
|
|
amirru Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 74
|
|
Bude mi nekad svejedno ... al nakon nekog vremena kad skontam da me nece biti ,ne osjecam se bas ugodno al sta je tu je , niko me ne moze spasiti da nestanem !
|
_________________ Hajmo curice hajmo djecaci |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Pa o tome sam i ja razmisljala.Koja je zapravo svrha postojanja, kad se mene za 200-300god nece nitko sjecati.Osim ako ne postanem neki ludi znanstvenik, ili srusim neku poznatu gradjevinu, zapocnem neki rat....itd. I ponekad me obuzme strah da nikada necu nista napraviti u svom zivotu.Da cu ostati "Zrno pijeska u pustinji.Ista kao i svi.Samo jos jedna u masi..." ....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Nisam nesto specijalno o tome razmisljala. Volela bih da me bliznji po dobru upamte, a za svet me i nije bas nesto briga.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
'kad smo mi, smrti nema.... kad je smrt - nas nema'
|